- 19 Şubat 2024
- 86
- 50
- 3
Sert bir yerde düz yatınca geçiyor bi tek..öyle çözüm buldumEvet ara ara sırta da vuruyor ki kendimi yormuyorum iş yapmıyorum, bolca dinleniyorum peki bir formülünü bulabildin mi? Yani iyi gelen bir şey dinlenmek dışındabayadır bel ağrım olmadığı için açıkçası biraz endişelendim Mindamin
Deneyeceğim canım çok teşekkür ederimSert bir yerde düz yatınca geçiyor bi tek..öyle çözüm buldum
Benim de çıktı biraz..kendini belli ediyorYa benim karnım çok büyüdü yaaaiç karnı küçük olanların mı daha çabuk çıkıyordu karnı bu durumda benim iç karnım hiç yokmuş sanırım 5 6 aylık gibiyim sizlerinde öyle mi çıktı mı karnınız
Kırmızı kanamadan sonra kahverengi gelmesi normal..bir süre gelir..kahverengi olduğu sürece korkma..benim 6.haftada kanamam oldu sonrasında 5 hafta kahverengi kanama geldi az azGünaydın arkadaşlar ben 8 haftalığım c tesi günü kanamam oldu2 gece hastanede yattım sonrasında hafif kahverengi akıntı geldi ve bitti dün gece tekrar kahverengi su gibi akıntı oldu çok korkuyorum neden kesilip tekrar başladı bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olabilir misiniz
Çok teşekkür ederim cevabınız içinKırmızı kanamadan sonra kahverengi gelmesi normal..bir süre gelir..kahverengi olduğu sürece korkma..benim 6.haftada kanamam oldu sonrasında 5 hafta kahverengi kanama geldi az az
Canım öyle derler, annem de öyle diyor benim de karnım çok fena çıktı halbuki 2 buçuk kilo almışım çokta değil yani iyi mi kötü mü bilemedimYa benim karnım çok büyüdü yaaaiç karnı küçük olanların mı daha çabuk çıkıyordu karnı bu durumda benim iç karnım hiç yokmuş sanırım 5 6 aylık gibiyim sizlerinde öyle mi çıktı mı karnınız
Canım çok geçmiş olsun, o haftalarda oluyor bende de 7. Haftalarda olmuştu. Endişe etmekte haklısın, ben de çok endişelenmiştim. Bolca istirahat, bol su bir de doktor belli başlı ilaçları bıraktırabilir coraspin gibi onun da faydası oluyor, progestan iğneyi arttırabiliyor yani kişiye göre değişiyor ama doktorunu dinle ve bolca dinlenmeye çalış. Bebişin sımsıkı hayata tutanacak Rabbimin izniyle annesi güzel düşünelim, güzel şeyler olsunGünaydın arkadaşlar ben 8 haftalığım c tesi günü kanamam oldu2 gece hastanede yattım sonrasında hafif kahverengi akıntı geldi ve bitti dün gece tekrar kahverengi su gibi akıntı oldu çok korkuyorum neden kesilip tekrar başladı bu durumu yaşayan var mı lütfen yardımcı olabilir misiniz
Ay çok sevindim hayırlı, uğurlu olsun. Açık ara farkla erkek anneleri fazla olmaya başladı kızlarKızlar benim de bir oğlum oluyorevde yapılan bütün hurafe testler de kız çıkmıştı oysa ki Hepimizin ki sağlıkla afiyetle gelsin inşallah
Çok teşekkür ederim öncesinde kesilip şimdi tekrar başlaması tedirgin etti açıkçasıCanım öyle derler, annem de öyle diyor benim de karnım çok fena çıktı halbuki 2 buçuk kilo almışım çokta değil yani iyi mi kötü mü bilemedimYa da yok yok bence çok güzel bir şey, hep tam bir hamiş olmak isterdim o yolda ilerliyoruz biiznillah güzel güzel maşallah subhanallah diyelim
Canım çok geçmiş olsun, o haftalarda oluyor bende de 7. Haftalarda olmuştu. Endişe etmekte haklısın, ben de çok endişelenmiştim. Bolca istirahat, bol su bir de doktor belli başlı ilaçları bıraktırabilir coraspin gibi onun da faydası oluyor, progestan iğneyi arttırabiliyor yani kişiye göre değişiyor ama doktorunu dinle ve bolca dinlenmeye çalış. Bebişin sımsıkı hayata tutanacak Rabbimin izniyle annesi güzel düşünelim, güzel şeyler olsun
Ay çok sevindim hayırlı, uğurlu olsun. Açık ara farkla erkek anneleri fazla olmaya başladı kızlarHer birini yerim maşallah subhanallah sağlıkla, sıhhatle evladını, evlatlarımızı kucağımıza alalım canım
Bu hafta kontrolde doktora sordum..geçen hafta fitile 32 haftaya kadar devam edeceğimi söylemişti.Kızlar hala iğne ve fitile devam ediyor musunuz? Özellikle kanama geçirenler yazarsa çok sevinirim
Kanama alanın var mı hala? Bana da fitil 3 tane devam dedi şimdilik iğneyi kestik ama devam mı etseydik diyorum içim daha rahattıBu hafta kontrolde doktora sordum..geçen hafta fitile 32 haftaya kadar devam edeceğimi söylemişti.
Bu hafta iğneyi ne zaman bırakıcam dedim ona da devam edeceksin dedi vallahi ağlicaktım kalçam mahvoldu..plasenta aşağıda desteklememiz lazım riske atamayız dedi bana ama iğneyi değiştirdik en azından
Hangi iğneyi kullanıyordunuz ?Kanama alanın var mı hala? Bana da fitil 3 tane devam dedi şimdilik iğneyi kestik ama devam mı etseydik diyorum içim daha rahattı
hangi iğneyi kullanıyordunuz ?Bu hafta kontrolde doktora sordum..geçen hafta fitile 32 haftaya kadar devam edeceğimi söylemişti.
Bu hafta iğneyi ne zaman bırakıcam dedim ona da devam edeceksin dedi vallahi ağlicaktım kalçam mahvoldu..plasenta aşağıda desteklememiz lazım riske atamayız dedi bana ama iğneyi değiştirdik en azından
Progestan iğneHangi iğneyi kullanıyordunuz ?
hangi iğneyi kullanıyordunuz ?
Ben prolutex kullanıyorum en baştan beri Protestan daha mı iyi ?Progestan iğne
Kanama alanı 6 haftada geçti çok şükür ama ilaçlara devamKanama alanın var mı hala? Bana da fitil 3 tane devam dedi şimdilik iğneyi kestik ama devam mı etseydik diyorum içim daha rahattı
Kanama alanı 6 haftada geçti çok şükür ama ilaçlara devamKanama alanın var mı hala? Bana da fitil 3 tane devam dedi şimdilik iğneyi kestik ama devam mı etseydik diyorum içim daha rahattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?