2024 Ağustos Ayı Transfer Olacakların Paylaşım Alanı 🧿

Kizlar cok onemli bir sey sormak istiyorum size 6 li trombofili panelinde sadece 1 tanesi pozitif olan biri var mi aramizda?

3.gün embriyosu gelişimi geriden geliyor dedi embriyolog 5.güne kadar takip edeceğiz dedi . Başına gelen var mı bu şeklde olup da sağlıklı embriyoya dönüşen ,

Ya her iki doktorum da kullanma gerek yok kanama yapar diyor ama icim hic rahat degil baska doktorlara soruyorum su an sizde kanama oldu mu 10.haftadan sonra?
Oldu 12. Haftada şiddetli kanama yaşadım,öncesinde de yaşamıştım şuan 14 u geçtik çok şükür sknti yok,tüp bebek doktorum kullanmana gerek yok kan sulandırıcı demişti ama kadın doğum doktorum küçük de olsa risk var göze alamam kullanmamayı,kullanmalısın dedi,kanama varken bile clexan iğneye devam dedi

Bu arada benim de bir oğluşum oluyor
Hayırlı, uğurlu olsun canım oğlanların sayısı artıyor maşallah subhanallahRabbimin izniyle evladını, evlatlarımızı sağlıkla, sıhhatle kucağına alasın, alalım inşallah.
Kizlar cok onemli bir sey sormak istiyorum size 6 li trombofili panelinde sadece 1 tanesi pozitif olan biri var mi aramizda?
Canım 2 heterozigot, 1 homozigot var bende, kan sulandırıcı kullanıyorum.
3.gün embriyosu gelişimi geriden geliyor dedi embriyolog 5.güne kadar takip edeceğiz dedi . Başına gelen var mı bu şeklde olup da sağlıklı embriyoya dönüşen ,
Canım benim 2 embriyom için öyle demişlerdi çok üzülmüştüm sonra 6. Güne ulaştı ve genetik taramaları da temiz geldi şu an dondurulmuş haldeler çok şükür. Ya sabır belki çok güzel haberler alacaksın

Arkadaslar benim e nabizda ikili test sonucu cikmis gorunuyor ama rapor ektedir yaziyor.nerde oldugunu bulamadim.bilen varmi nasil bakcam

Arkadaslar benim e nabizda ikili test sonucu cikmis gorunuyor ama rapor ektedir yaziyor.nerde oldugunu bulamadim.bilen varmi nasil bakcam
Canım bende de değerler gözükmüyordu test sonucu yazıyordu sadece normal yazıyordu, içeriğini göstermiyordu ama hastane mesaj atmıştı zaten sonucunuz çıktı doktorla görüşebilirsiniz diye neyse hastanenin Labaratuarını arayıp e mail ile göndermesini istedim lakin gerek yokmuş, gittiğimde zaten doktor gösteriyor, anlatıyor dosya veriyorlar. İşte bilmediğim için sen de istersen aceleyse işin bir araştır. Belki e mail ile atarlar.

Yaa ne güzel inşallah benim de öyle olur teşekkür ederim

E nabız da ekte olan şeyler telefondan görünmüyor. Bilgisayarda açınca yandaki ok işaretine basınca hepsi çıkıyordu sanırım. Tam kan sayımı testleri de öyle mesela telefonda içeriği görünmüyor bilgisayarda görünüyor ancak.rapor içinde geçerli mi bakmak lazım tabi .

Konuşmadığımız sürede de bel ağrıları başladı sabah yataktan kalkarken oluyor bir iki dk sonra geçiyor gerçekten her yeni hafta yeni bir güncelleme geliyor resmen

Çıksın aslında karınlarımız kaç sene bu anı bekledik hepimiz çok mutlu oluyorum ayna da gördükçe sadece iş yerinde daha müdürüme söylemedim ve etraftan ay hamile misin yorumları alıyorum müdürüme söylesem rahatlayacağım da

Ciddi misiniz yaaa Rabbim yardımcınız olsun inşallah süreç içerisinde her şey yolunda gider ve daha erken bırakırsınız inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…