- 26 Mart 2020
- 1.569
- 1.972
- 83
- 30
Kacinci günündesin transferden sonra canim? Bende mutlaka günde 1 kahvaltida yiyorum ya cok vitaminli cünkiEveett her gün haşlanmış yumurta yerdim düşüncesi bile midemi büzdü
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kacinci günündesin transferden sonra canim? Bende mutlaka günde 1 kahvaltida yiyorum ya cok vitaminli cünkiEveett her gün haşlanmış yumurta yerdim düşüncesi bile midemi büzdü
igneyı mı soruyorsun hangısi bnm gunde 1 taneSabahla akşam arasında ne kadar süre olması lazım onu kestiremiyorum sabah 6 da yapıyorum çünkü
İnşallah bebeğinin kalp atışını duyacaksın ve rahatlayacaksınBen özellikle sabah huc birşey istemiyor cnm sanki ama normaldede öyle olduğu zamanlar olur o yüzden hamillelikle bagdastirmadim :)
Bende hiç belirti yok 0
Vardi bütün belirtilerim gitti en son sabah gögüslerimi bastırınca aciyordu dun oda yoktu bugün de yok
Yani ne bulanti ne tiksinme ne kusma hic birşey yok
Karnimda sislik vardi böyle gergindu vs hic birsey kalmadi
2 gündür sadece korku ve endişe baska da birsey yok
Haha valla bende öyleyim canim ful acik istah masallahAyy tek iştahı açik olan benim galibakeske benimkide kapansa biraz..
Genelde ateş basar..üşütmüş olmayasınKızlar bu hormonlar üşüme yapıyor mu yoksa ben hasta mı oluyorum ya.uzun kolluları giydim pturuyorum.ısınamadım bir türlü.Sabahtan beri de midemi bastıraın diye tuzlu ayran içip, zeytin yiyorum.
Normaldede boyleydim hic bi degisiklik yok masallhHaha valla bende öyleyim canim ful acik istah masallah
Bugun diş agrısından ölüyorum.varmi bir tavsiye
Ayaklarim üşüyor benimKızlar bu hormonlar üşüme yapıyor mu yoksa ben hasta mı oluyorum ya.uzun kolluları giydim pturuyorum.ısınamadım bir türlü.Sabahtan beri de midemi bastıraın diye tuzlu ayran içip, zeytin yiyorum.
Ben de 31 ağustos..ama beni kese görmeye çağırmadı..direk kalp atışını görücez inşallahİnternette hesaplamama göre 5 hafta 5 günüm bitti bugün,Perşembe kese görmeye gideceğim ins,27agustos transfer tarihim,siz keseyi gördünüz mü?
İnşallah cnm inşallahİnşallah bebeğinin kalp atışını duyacaksın ve rahatlayacaksın
17.günümdeyim..ben her gün yiyordum ama bu sabah fena yaptı beniKacinci günündesin transferden sonra canim? Bende mutlaka günde 1 kahvaltida yiyorum ya cok vitaminli cünki
Sapasağlamdım bugün.Anlamadım ki bir anda ısınamadım hala üşürüm diye su içemedimGenelde ateş basar..üşütmüş olmayasın
Genelde ateş basar..üşütmüş olmayasın
Evet kizlar ates basiyor valla normalde dikkat et canim üsütmüs olabilirsinSapasağlamdım bugün.Anlamadım ki bir anda ısınamadım hala üşürüm diye su içemedim
Olabiliyormuş. Hormon değişiminden.Yukarı yapıştırdım yazıyıEvet kizlar ates basiyor valla normalde dikkat et canim üsütmüs olabilirsin
Susuz kalmak da üşüme yapar, kan dolaşımının yavaşlaması da..suyunu iç kuzum susuz kalmaSapasağlamdım bugün.Anlamadım ki bir anda ısınamadım hala üşürüm diye su içemedim
Yok fitil saatlerini soruyorumigneyı mı soruyorsun hangısi bnm gunde 1 tane