Bak maşallah baya belli olmaya başlamış ama artık yapma.gunun gelince kan ver.9.gün canm 3.gün embriyosu çift transferdi
Bende dün tekrarladım testi negatifBak maşallah baya belli olmaya başlamış ama artık yapma.gunun gelince kan ver.
Hiç belli olmaz canım negatif diye bakarsın pozitif cikar.test günü gelince kan verBende dün tekrarladım testi negatif
En kötüsü de iğneye devam etmekHiç belli olmaz canım negatif diye bakarsın pozitif cikar.test günü gelince kan ver
Senin gibi kendini yipratani 10senede çok gördüm canım sonradan pozitif görünce çok pişman oldular ama oyuzden diyorum kan verene kadar bekle sabretEn kötüsü de iğneye devam etmek
Bu sondu zaten canm evde var diye yapiyordumAz kaldı test gününe bekle artık idrar yapma kuzum
Sağol canm biraz endişe oluyor koyulasmadigini görünce illakiAlttaki daha koyu gözüküyor diğerine göre
Aynen canm zaten son testimdiBak maşallah baya belli olmaya başlamış ama artık yapma.gunun gelince kan ver.
Ay inşallah ama sanmıyorum 5.gün embriyosu 9 günde çıkardı ablaSenin gibi kendini yipratani 10senede çok gördüm canım sonradan pozitif görünce çok pişman oldular ama oyuzden diyorum kan verene kadar bekle sabret
Artık beraber kanı bekliyoruzBu sondu zaten canm evde var diye yapiyordum
Bendede 2 tane daha var canim sıkılınca yapim diyomAynen canm zaten son testimdi
Valla.inan çok gördüm kan gününde çıkanları.benim kuzende bile idrar kan hiç birinde yoktu sonradan belli olmya başladı.Allah ol derse her şekilde olurAy inşallah ama sanmıyorum 5.gün embriyosu 9 günde çıkardı abla
Hayırlısı inşallahValla.inan çok gördüm kan gününde çıkanları.benim kuzende bile idrar kan hiç birinde yoktu sonradan belli olmya başladı.Allah ol derse her şekilde olur
Evet benim ama iğnem pazartesiye yok canm ben bugün yada yarn vermeye gidicem pazarteside hastaneye iğne yazdrmaya gdernArtık beraber kanı bekliyoruz
Eller gbi net cıkmiyoki ferahliyalim samanlikta iğne arar gbi cizgi arıyoruzBendede 2 tane daha var canim sıkılınca yapim diyom
Birkaç gün sonra daha net görürsün canimEller gbi net cıkmiyoki ferahliyalim samanlikta iğne arar gbi cizgi arıyoruz
Benimde bugün son kocam alıp gelecek birşey olmaz nasılsa bir sonraki tedavi de gene lazımEvet benim ama iğnem pazartesiye yok canm ben bugün yada yarn vermeye gidicem pazarteside hastaneye iğne yazdrmaya gdern
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?