- 6 Ağustos 2024
- 353
- 565
- 18
- 31
Kıyamam size annelikÇok teşekkür ederim güzel dilekleriniz için inşallah sizde buradaki herkeste bebeklerini sağlıcakla kucağına almak nasip oluröyleymiş yedikten sonra Bi baktım yasak diyor bende vitamin olsun iyi olur diye düşünerek yemiştim öğrendimya daha da yemem
Amin inşallah herşey gönlünce ilerler cnm hoşgeldinRabbim haber bekleyen tüm kullarına hayırlı güzel mutlu iyi haberler aldirsin inşallah
Olumsuz sonuçlanan arkadaşlarıma da önce sabır diliyorum inşallah bir sonraki transferde olacakkbelkide mucize olacak , Rabbim öyle büyük ki. Mucizeleri de öyle . İnşallah Rabbim sizi de sevindirsin . Gönülden istiyorum bunu . Bu süreci hâlâ yaşayan biri olarak
Amin canım amin senin heyecanların korkuya dönüşmesin sakınKızlar yaaa bu okadar ilginç bir süreçmişki.. Pozitif çıktıya seviniyorsun ama durduruyorsun kendini çünkü acaba değer yükselecek mi. Hadi yükseldi oda tamam bu kez keseyi görecek miyiz acaba? Hadi onuda gördün ya kalp atışı? Zaten zorlu olan bir süreç bizim ekstra yaşadıklarımız korkularımız endişelerimizle böyle korku ve mutluluk arasında bir yerde devam ediyor.. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.. Allah katında da mükafatlarımız ayrı olacak çok inanıyorum.. Rabbim tüm süreçlerde bizlere kolaylıklar versin..
Ekledim canımBenide ekler misiniz listeye transfer tarihi 6 agustos 31 yaşındayım 2 adet 3 gün canlı transfer yapıldı
İnşallah bir önce hayırlı haberler almak nasip olur her birimize Rabbim imtihanımızı kolay gelsin en kısa zamanda sizde pozitif görürsünüz ve her ley çok güzel kolaylıkla ilerlerAmin canım amin senin heyecanların korkuya dönüşmesin sakın
Sen level atlamışsın bunu unutmaben başlangıç çizgisinde volta atmaya devam ediyorum. Herkesin bu yolda derdi ayrı. Kiminin hiç yumurtası oluşmuyor, kiminin döllenmiyor, kimisinin de pozitif sonuçlanmıyor. Hepimize sabır ve güç diliyorum Rabbimden
Bugün bende böyle bir hisle uyandım. Gerçekten çok garip hiç tamam oldu diyemiyorsunKızlar yaaa bu okadar ilginç bir süreçmişki.. Pozitif çıktıya seviniyorsun ama durduruyorsun kendini çünkü acaba değer yükselecek mi. Hadi yükseldi oda tamam bu kez keseyi görecek miyiz acaba? Hadi onuda gördün ya kalp atışı? Zaten zorlu olan bir süreç bizim ekstra yaşadıklarımız korkularımız endişelerimizle böyle korku ve mutluluk arasında bir yerde devam ediyor.. Rabbim hepimize evlatlarımızı sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin.. Allah katında da mükafatlarımız ayrı olacak çok inanıyorum.. Rabbim tüm süreçlerde bizlere kolaylıklar versin..
Kaç çıktı ?İkinci kan sonucumda çıktı çok şükür
Ilki 604tu ikinci 1426olmus nasıl senceKaç çıktı ?
Benim daha çıkmadı
Saat kaçta verdin senKaç çıktı ?
Benim daha çıkmadı
Kizlar merhaba ayın 30 da doktorumla görüştüm bu ay normalde ilaca başlayacaktım adetim yakın olduğu için bir sonraki ay başlayalım dedi doktorum 5 nde de adet oldum o günde ilaca başladım günüydü dün yani 10 nda da bitti adetim şimdi normalde bir sonraki adetimi beklemem lazım sanırım Eylül olarak ama ilaca başlatır mi beni sizce adetim bitti ilaca devam ediyorum diye yoksa bekleyeyim mi ne yapaliyimEvet ya bende 7.günde yapmıştım sonra 12.gün gelmedi …
Bu sefer evde test yapmicam kan vercem direk şimdi bile 3 gün geçti nasıl geçti anlamadım
Alttakinda daha net gorunuyo.kacinci gündü canımGünaydn canlarr
Kızlar sizce dün yaptgm test yukardaki assagidaki bugun sabah yaptm sizce koyulasma varmi
Eki Görüntüle 3463880 Eki Görüntüle 3463882
9.gün canm 3.gün embriyosu çift transferdiAlttakinda daha net gorunuyo.kacinci gündü canım
Az kaldı test gününe bekle artık idrar yapma kuzum9.gün canm 3.gün embriyosu çift transferdi
Alttaki daha koyu gözüküyor diğerine göreGünaydn canlarr
Kızlar sizce dün yaptgm test yukardaki assagidaki bugun sabah yaptm sizce koyulasma varmi
Eki Görüntüle 3463880 Eki Görüntüle 3463882
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?