- 28 Mart 2013
- 635
- 617
- 35
- Konu Sahibi palm angels
- #13.661
İnşallah canım üç hafta olacak çok kötüyüm artıkÇok geçmiş olsun iyi yapmışsınız bence, insallah antibiyotik hemen ise yarar da toparlanırsınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnşallah canım üç hafta olacak çok kötüyüm artıkÇok geçmiş olsun iyi yapmışsınız bence, insallah antibiyotik hemen ise yarar da toparlanırsınız
Sağlıkla gelsinler emzirmek çok güzel kilo verdiriyor bende öyle olmuştuBen bir türlü iyileşemediğim için işten gelince hemen uyuyorum.Okuyorum ama yazamıyorumÇok kilolu hamile halmıstım hastalığın olumlu yanı 6 kg vermişim15.haftadayım ama göbüş yok yani var da eskisinden farklı değil
alıntı da yapamadım ama keşke ben de 53 ten 61 e çıkaydım hiç dert etmezdim
Çok zor biliyorum,hepsi geçecek .daha ciddi problemler olmasın da katlanmaya çalışıyoruzSürekli olmasi hayat standartimi cok düşürüyor gündelik işler bile işkence haline geliyor ya
Bende grip oldum her öksürükte hapşırıkda acı saplanıyor biyer yırtılıyor sanki korkutucu gerçekten. sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım inşallah zaman da geçmiyor paranoyaklık oluyorYa her zaman hapşurma vardı ama o gün çok ters hapşırdım sanki içim söküldü dikkat etmek gerek hapşurırken her gün mutlaka hapşuruyorum bide bu çıktı
napalim çekecekler mecburbenimkinin ondada sansi yok ben normal yapamam asiri korkuyorum sezeryan online sjsjsjs hoc bi turlu oluru yok garibimin
Yine çatlamazsin bence o zaman ilk gebelikte catlamayan tanıdıklarım diğerlerindede çatlaması şanslı gruptasinBen hic bir sey kullanmamistm oglmda catlamadm ama bakalm bunda nasl olacak
Bendede oluyor bazen normal sanırım dikkatli öksürmekten çalışıyorum olduğu kadar artık bende geçen hafta hastalanmistim öksürük kaldı Bi bitmedi yaBende grip oldum her öksürükte hapşırıkda acı saplanıyor biyer yırtılıyor sanki korkutucu gerçekten. sağlıkla bebişleri kucağımıza alalım inşallah zaman da geçmiyor paranoyaklık oluyor
Arada oluyor bendede canim ama benim içimde kanama alani var suan ne durumda bilmiyorum ama ondan olabilir demişti doktor. Kanama Bi gün oldu lekelenme şeklindeydi 3 gündür lekede yok ama ağrı yine oluyo arada ters hareket yapınca filan bilmiyorum sknti yoktur bence ya ben alıştımKızlar kasik ağrınız oluyormuuu 18. Haftdayim adet olucak gibi sancılarım oluyorr sizdede oluyormuu
Benim nerdeyse her gün oluyor diyebilirim adetlerim zaten çok sancılı geçerdi hamilelikten önce şimdide aynı adet sancısı gibi oluyor korkutuyor birazArada oluyor bendede canim ama benim içimde kanama alani var suan ne durumda bilmiyorum ama ondan olabilir demişti doktor. Kanama Bi gün oldu lekelenme şeklindeydi 3 gündür lekede yok ama ağrı yine oluyo arada ters hareket yapınca filan bilmiyorum sknti yoktur bence ya ben alıştım
Evet oluyor canım Şuan bile hafif varKızlar kasik ağrınız oluyormuuu 18. Haftdayim adet olucak gibi sancılarım oluyorr sizdede oluyormuu
Evet oluyor maalesef karın ve bel ağrımda eklendi yetmedi midem de ağrımaya başladıKızlar kasik ağrınız oluyormuuu 18. Haftdayim adet olucak gibi sancılarım oluyorr sizdede oluyormuu
Benim eşimde öyle hele bebiş kız diye iyice bir tedirgin oldu o da psikolojik heraldeBizdede 1. Haftadan sonra yasakladı Dr. İlk gebelikte korkmustuk sadece 9. Ayda dogum kolay olur dediler diye olmustu biseyler bunda normal takilicam demistim ama bu seferde yasak geldi
Benimkide şansımız yokmus diyor çokta üstelemiyor bebis daha onemli diye ilkinde dogumdan sonrada bisure olmamıştı ben lohusa depresyonuna girdim sanırım hiç istememiştim alışkın benimki
Eğer sorunsuz bir gebelik ilerliyorsa hiç bir problem çıkmıyor aksine psikolojik olarak her iki taraf içinde iyi olabilir çünkü 9 ay epey uzun bir zaman sadece son 1 ay yasaklıyorlar tekrar erken doğumu tetiklemesin diye zaten karnın iyice büyüyünce kimse istemiyorSanırım her ihtimale karşı bilemedim ben de zaten korkarım
Şiddetle tavsiye ederm ben hiç krem bile sürmedim asla yara olmadı söyledğim herkes dua etti bi deKızlar gümüş göğüs ucu koruyucu kapak aldınız mı? Öneriniz var mı almalımıyıız?
Peki ne marka alalımŞiddetle tavsiye ederm ben hiç krem bile sürmedim asla yara olmadı söyledğim herkes dua etti bi de
hem rahime giden kanı azaltıyor hem de varis yapıyor bacakları katlayarak oturmak da aynı şekilde sıkıntıKızlar otururken bacak bacak üstüne atmayın diyorlar hurafe mi sizce? Ben hep öyle otururum çünkü
o bulantılar insanı hayattan soğutuyor resmen kilo almak da sıkıntı ama bulantıdan kötü bence :)Anladım bende tam tersiydi ne bulantı ne kusma oldu kiloları aldım
benim karnımda kafasına göre büyüyp küçülüyor ilk küçüldüğünde bebek gitti mi acaba diye bile düşündüm kontrolüm vardı doktor baktı gayet iyiydi bebek o yüzden artık takılmıyorum inip şişiyor öyleya kizlar benim 3 4 gundur karnim eskisi kadar sis degil sacma geldi acaba ben mi yaniliyorum ya