-
- Konu Sahibi palm angels
Hayırlı olsun canım ben de reglime 4 gün kala verdim 51 çıktı. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin AllahKızlar merhaba bugün kan verdim reglime 3-4 gün var 63 çıktısağlıkla gelsin bebişler
Gözün aydın canımm sağlıkla gelsinlerKızlar merhaba bugün kan verdim reglime 3-4 gün var 63 çıktısağlıkla gelsin bebişler
Hayırlı olsun gözünüz aydınHayırlı olsun canım ben de reglime 4 gün kala verdim 51 çıktı. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
Teşekkür ederim canım çarşamba günü burada güzel haberleri verelim birbirimizeGözün aydın canımm sağlıkla gelsinler
Ayy inşallah güzelce artar ikimizin deHayırlı olsun canım ben de reglime 4 gün kala verdim 51 çıktı. Hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin Allah
hayirli olsun . benim adim da elif . ben de yarin kan testi verecegim . dun adet gunumdu ama olmadim hala . sabirsizlikla sabah olmasini bekliyorumMerhabalar ismim Elif sat 29 Ekim adet döngüm 28 günde bir olur normalde fakat son üç aydır adet düzenim tamamen bozuldu spiral kayması yaşayıp çıkarttırmak zorunda kaldığımdan beri Dengem şaşmıştı. 24 Kasım'da üçüncü çocuğuma hamile olduğumu öğrendimaçıkçası sürpriz bir hamilelik oldu hiç beklemiyordum. Henüz kan testi de vermedim doktora da gitmedim. 3 gün her sabah idrar testi yaptım çift çizgi testler git gide koyulaştı. Eğer Allah izin verir sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirebilirsem tahmini doğum tarihim 04.08.2024 olarak gözüküyor
İnşallah haber verirsin gelişmelerden canımBende Çarşamba günü doktoruma gideceğim. İnşallah keseyi görürürüz
İnşallah canımAyy inşallah güzelce artar ikimizin debugun mü verdin sen de canım
Döngülerimiz çook yakın benim de sat 30 ekimdi. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahMerhabalar ismim Elif sat 29 Ekim adet döngüm 28 günde bir olur normalde fakat son üç aydır adet düzenim tamamen bozuldu spiral kayması yaşayıp çıkarttırmak zorunda kaldığımdan beri Dengem şaşmıştı. 24 Kasım'da üçüncü çocuğuma hamile olduğumu öğrendimaçıkçası sürpriz bir hamilelik oldu hiç beklemiyordum. Henüz kan testi de vermedim doktora da gitmedim. 3 gün her sabah idrar testi yaptım çift çizgi testler git gide koyulaştı. Eğer Allah izin verir sağlıklı bir gebelik ve doğum geçirebilirsem tahmini doğum tarihim 04.08.2024 olarak gözüküyor
Benim de sat 29 ekim yarın kan vereceğimDöngülerimiz çook yakın benim de sat 30 ekimdi. Hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallahSanırım bu ay herkes erken öğrendi
Sonucu yazarsın yine burayaBenim de 29 ekim yarın kan vereceğim
İnşallah canım sen de kan verirsen tekrar yazSonucu yazarsın yine buraya
Yarın hastaneyi arayıp randevu almaya çalışıcam artık hangi güne randevu verirseler o zaman gidicem kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum şuanlık belki gebelik testini tekrarlarım koyulaşma oldu mu diyeİnşallah canım sen de kan verirsen tekrar yaz
Ben 2 3 günde bir sağlık ocağında kan vereceğim düzenli yükselişini takip etmek istiyorum. Kimyasal yaşadığım için güvenmiyorumYarın hastaneyi arayıp randevu almaya çalışıcam artık hangi güne randevu verirseler o zaman gidicem kan tahlili yaptırmayı düşünmüyorum şuanlık belki gebelik testini tekrarlarım koyulaşma oldu mu diye
İçin nasıl rahat ederse öyle yap canım ben ekstra stres olmak istemiyorum sadeceBen 2 3 günde bir sağlık ocağında kan vereceğim düzenli yükselişini takip etmek istiyorum. Kimyasal yaşadığım için güvenmiyorum
Çok sevindimkizlar kan testi yaptirdim 168 cikti . cok mutluyum . insallah saglicakla kucagimiza aliriz hepimiz ,