- 29 Temmuz 2021
- 1.761
- 2.264
-
- Konu Sahibi palm angels
Göğüslerin bu kadar erken büyüyeceğini tahmin etmiyordum ama gözle görünür şekilde büyüdü benim de sızlıyor.Benimde kasıkta ağrılar vardı göğüste şişkinlik ama bu kadar şiddetli değildi
Benim sütyenlerim olmuyor bileGöğüslerin bu kadar erken büyüyeceğini tahmin etmiyordum ama gözle görünür şekilde büyüdü benim de sızlıyor.
Ben cuma günü gittim verdim doktor baktı bunlar yeterli değil dedisaglik ocaklari da yapar kan testini canim
Hayırlısı olsun bize de haber ver :)Ay maşallah çoook sevindim her şey harika geçmiş. Kan tahliline göre vitamin destek vs verecek herhalde. Harika haber bakalım benim yarın akşam 6da zaman geçmiyor
Yarın çıkar çıkmaz yazarım aminn inşallah hayırlısıyla olumlu ilerleriz hepimiz :)Hayırlısı olsun bize de haber ver :)
Amin amin inşallahYarın çıkar çıkmaz yazarım aminn inşallah hayırlısıyla olumlu ilerleriz hepimiz :)
Bende hiç tahmin etmezdim eşim farketti zatenGöğüslerin bu kadar erken büyüyeceğini tahmin etmiyordum ama gözle görünür şekilde büyüdü benim de sızlıyor.
Evet ya. Daha 5. Haftayı bile doldurmadım ama belirgin bir büyüme var.Benim sütyenlerim olmuyor bile
Benim dee ahahahhaBende hiç tahmin etmezdim eşim farketti zaten
Ne kadar dikkatliler yaBenim dee ahahahha
İlgileri o yöndeNe kadar dikkatliler ya
İnşallah 9 ayın sonuna kadar bu hızla büyümezBenim sütyenlerim olmuyor bile
Haftaya gitmeyi düşünüyorum şimdi gitsem de birşey göremeyecek bu sefer onu takıcam kafama siz ne zaman gideceksiniz ?İlgileri o yöndesiz ne zaman gidecektiniz kontrole?
Kız öyle olsa 2 metre önden giderler.İnşallah 9 ayın sonuna kadar bu hızla büyümez
sırtıma bağlarım artık ahhahahaKız öyle olsa 2 metre önden giderler.
Benimde gobegimde şişlik var eşim iki günde göbeğin niye böyle çıktı demişti bende adet olcam yaa ondan demiştim meğersem bebisimiz geliyormuşBenim dee ahahahha
Benim de alt karın şişti. Adet olmadık ya balon gibiyim.Benimde gobegimde şişlik var eşim iki günde göbeğin niye böyle çıktı demişti bende adet olcam yaa ondan demiştim meğersem bebisimiz geliyormuş
Ay ben hiç bir şey yapamıyorum ağrıdan gerçekten benim normalde de adetlerim de çok sancılı geçerdi ignelerle dururdum ondan mı bilmiyorum ama iki ayakta dolansam hemen kramp giriyorKi o kadar da yürüyüş falan yapıyorum ama bana mısın demiyor.
YaaaBenimde gobegimde şişlik var eşim iki günde göbeğin niye böyle çıktı demişti bende adet olcam yaa ondan demiştim meğersem bebisimiz geliyormuş