- Konu Sahibi palm angels
Hadi hayırlısı doktordan sonra bize de haber verÇarşamba günü çağırdı doktorum keseyi görmek için
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hadi hayırlısı doktordan sonra bize de haber verÇarşamba günü çağırdı doktorum keseyi görmek için
İnşallah güzel haberler veririm canım cok heyecanlıyım gerçektenHadi hayırlısı doktordan sonra bize de haber ver
Tabi önemli olan düzenli artış canım benim erken çatladı yumurtam bu ayDoktorlar da son adet tarihini baz alıyor diye kana takılmak istemiyorum 3 gün önce 70di yarın kan vermeyi düşünüyorum bakalım kaç çıkacak inşallah düzenli artmıştır bende geç yumurtladım sanırım ovülasyon takip etmedim o yüzden bilmemekte ne kötüymüş
Benimde kasıkta ağrılar vardı göğüste şişkinlik ama bu kadar şiddetli değildiÖyle aman aman belirtim yok benim göğüslerim zaten test yaptığım zaman ağrıyodu şişmişti o hala devam ediyo gün içerisinde çok uykum geliyo ara ara uyuyorum bir de kasıklarımda ufak ufak ağrılar oluyo o kadar bunlar zaten en başından beri vardı bende
Evet bugün öyleyim fena haldeler ama bu bile çok güzel bir duygu rabbim kimseyi aratmasınBenim de aşırı ağrıyor gögüslerim ya insin istiyorum
Vakti saati gelince her türlü geliyor işte çok şükürTabi önemli olan düzenli artış canım benim erken çatladı yumurtam bu ay
Benim aynı şekilde devam ediyo zamanla bunlar azalır yerini bulantılar alırBenimde kasıkta ağrılar vardı göğüste şişkinlik ama bu kadar şiddetli değildi
İnşallah canım herkes çok heyecanlı umarım hepimiz iyi haberlerle doktordan dönerizİnşallah güzel haberler veririm canım cok heyecanlıyım gerçekten
İnşallahhhh yeter ki sağlıklı olsun da anası onun için herşeyi göze alırBenim aynı şekilde devam ediyo zamanla bunlar azalır yerini bulantılar alır
Hayırlı olsun canım bende ateş basması oluyor üşüme oldu mu hatırlıyorum ama zaman geçmiyor amaBen çok üşüyorum normal mi acaba kızlar. Biz daha 4+0 ız bugün doktor 11inde çağırdı daha çok var meraktan çatlicam nasıl geçer kızlar bu zaman
inşallah inşallahİnşallahhhh yeter ki sağlıklı olsun da anası onun için herşeyi göze alır
Benim ayaklarım ve ellerim üşüyo genelde ama sonrasında sıcak basıyo zaten şuan erken doktor için kese vs gözükmez diye düşünüyorum hepimiz zamanın geçmesini bekliyoruz valla ben yaklaşık 3 haftalık falan öğrendim şuan 5 haftalık bir şekilde geçiyo işteBen çok üşüyorum normal mi acaba kızlar. Biz daha 4+0 ız bugün doktor 11inde çağırdı daha çok var meraktan çatlicam nasıl geçer kızlar bu zaman
Gittim geldim canım kesen olması gerektiği gibi dedi 5+3 dedi normalde kalp atışını görene kadar çoğunlukla risk var dedi ama senin için bunu söyleyemem tamamen sağlıklı bir gebelik dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını bebeği görelim dedi bir kaç test istedi onları yaptırmadı 4.000 tuttu sadece kan ve idrar tahlili . Yarın devlet hastanesinde yaptıracağımBugün doktordan sonra bize de bilgi verin. Görürsünüz inşallah susam tanesini <3
Maşallah barekallah ne testleri istedi acaba ?Gittim geldim canım kesen olması gerektiği gibi dedi 5+3 dedi normalde kalp atışını görene kadar çoğunlukla risk var dedi ama senin için bunu söyleyemem tamamen sağlıklı bir gebelik dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını bebeği görelim dedi bir kaç test istedi onları yaptırmadı 4.000 tuttu sadece kan ve idrar tahlili . Yarın devlet hastanesinde yaptıracağım
Lekelenme yerlesmeden kaynaklı olabilir ama yine de önlem amaçlı düşük önleyici ilaç ve iğne verdi
Hormon testi falan dedi ama tam detaylı Bilmiyorum yaptırmadım yarın devlette yaptıracağımMaşallah barekallah ne testleri istedi acaba ?
saglik ocaklari da yapar kan testini canimHormon testi falan dedi ama tam detaylı Bilmiyorum yaptırmadım yarın devlette yaptıracağım
Ay maşallah çoook sevindim her şey harika geçmiş. Kan tahliline göre vitamin destek vs verecek herhalde. Harika haber bakalım benim yarın akşam 6da zaman geçmiyorGittim geldim canım kesen olması gerektiği gibi dedi 5+3 dedi normalde kalp atışını görene kadar çoğunlukla risk var dedi ama senin için bunu söyleyemem tamamen sağlıklı bir gebelik dedi 2 hafta sonra gel kalp atışını bebeği görelim dedi bir kaç test istedi onları yaptırmadı 4.000 tuttu sadece kan ve idrar tahlili . Yarın devlet hastanesinde yaptıracağım
Lekelenme yerlesmeden kaynaklı olabilir ama yine de önlem amaçlı düşük önleyici ilaç ve iğne verdi