- Konu Sahibi palm angels
- #20.301
Orada yaparım diye planlıyorum bandirmada bebek yoğun bakım olmadığı için yaptırmıyor burdaTeşekkür ederim en çok onun adını gördüm muhtemelen ona giderim gibi siz doğumu orda mı yapacaksınız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orada yaparım diye planlıyorum bandirmada bebek yoğun bakım olmadığı için yaptırmıyor burdaTeşekkür ederim en çok onun adını gördüm muhtemelen ona giderim gibi siz doğumu orda mı yapacaksınız
Belki benimki de yukarı doğru uzar çatlak bence ne kullanırsak kullanalım olursa olacak boşver bebiş sağlıklı olsun yeterBenim çoktandır çizgiler var yukarı kadar çıkıyor ve bugün fark ettim ki alttan çatlaklarım oluşmuş bir tık üzüldüm
Bişe olmaz bence canım ondan doğuma kadar bile öyle kalıp sezaryen olanlar var sorun değil yani sağlıklı olsunlar daBenm de kafa hep yukarda ama sknti deilsr daha cok erken zaten degisir daha
Allah korusun mantıklı o zaman Bursa'da doğum yapmak o açıdanOrada yaparım diye planlıyorum bandirmada bebek yoğun bakım olmadığı için yaptırmıyor burda
bence seninki normal benimki sanki fazla erken bas asagi durdu bende hic yer degistirmeyince sormustum erken degil mi diye sevmis yerini takiliyo orda dedi doner mutlaka zaten galiba son 1 ay kalami ne kesin donuyolarmisYok canım benimki makat, makatta kafa yukarda duruyor makat yani popo aşağıda
Benimkide mesela secdede gibi yatıyor devamlı yüzü sırtımda ve asla göstermiyor çok ilginçbence seninki normal benimki sanki fazla erken bas asagi durdu bende hic yer degistirmeyince sormustum erken degil mi diye sevmis yerini takiliyo orda dedi doner mutlaka zaten galiba son 1 ay kalami ne kesin donuyolarmis
bebemi yapan doktor daha suratini gr gormedi sjsjsjsj oglan asla yuzunu gostermiyoBenimkide mesela secdede gibi yatıyor devamlı yüzü sırtımda ve asla göstermiyor çok ilginç
Önemli olan sağlıklı olması zaten canı sağolsun kızımınBelki benimki de yukarı doğru uzar çatlak bence ne kullanırsak kullanalım olursa olacak boşver bebiş sağlıklı olsun yeter
Çok yorum okudum bazı kişilere doktorları bile demiş ne kullanırsanız kullanın genetik olabiliyor çatlaklar diye o yüzden bende tek yağ kullanıyorum çok takılmamıştım olsun canım sağolsun kızımınBen de dalinin bebe yağını kullanıyorum etki ettiği kadar napalım olacak elbet, ilk gebelikte lierac kullanmıştım yine de çatladı bu sefer çok da takılmadım o yüzden
Çoğu baş aşağı duruyormuş canım sorun olacanı sanmıyorumbence seninki normal benimki sanki fazla erken bas asagi durdu bende hic yer degistirmeyince sormustum erken degil mi diye sevmis yerini takiliyo orda dedi doner mutlaka zaten galiba son 1 ay kalami ne kesin donuyolarmis
Bana doktorum ne bulursan sür dedi öyle pahalı şeylere falan gerek yokmuşÇok yorum okudum bazı kişilere doktorları bile demiş ne kullanırsanız kullanın genetik olabiliyor çatlaklar diye o yüzden bende tek yağ kullanıyorum çok takılmamıştım olsun canım sağolsun kızımın
Ben bir tane koyu renkli elbise gibi gecelik aldım.Bir tane beyaz lohusa geceliği ve tacı bir tane koyu renkli önü açılan pijama aldımBunı ben de merak ediyorum . Kızlar ağustosta hava çok sıcak , hastaneye kaç takım götürmek lazım ve nasıl fikir verebilir misiniz? Mesela doğum öncesi nasıl bir pijama , doğum sonrası nasıl , bir de mesela birileri gelince vs nasıl bir şey almak lazım ?
Ben bir tane koyu renkli elbise gibi gecelik aldım.Bir tane beyaz lohusa geceliği ve tacı bir tane koyu renkli önü açılan pijama aldım
Çok teşekkür ederim cevaplar için. Ben de 1 tane koyu renk uzun gecelik alayım sancı vs çekersem hastanede giymek için, 1 tane sabahlıklı ekru gecelik takımı , 1 tane de önü açılan yazlık pijama takımı sanırım en güzeli olurBen hem gecelik hem de pantolon takımla da rahat etmiştim dikişler sorun olmadı
Bide ben dovenin sabunlarını kullanıyordum duşta oda çatlağa sebep olabilirmiş ben nemlendirsin diye kullanıyordum neyse yapıcak bir şey yokBana doktorum ne bulursan sür dedi öyle pahalı şeylere falan gerek yokmuş
Makat durması bu aylarda problem değil, son aya kadar yer değiştirebilir.Kızlar bebeği makat duran var mı ? Benim bebiş hala makat duruyor
25. Hafta tahlil istedi sonuçlar ile vitamin e başladık. 2 ay önce de vermiştim.kızlar doktorunuz kan idrar tahlili yapıyor mu hiç ? Ben yarın vercem uzun suredir vermiyordum korkuyorum inşallah kötü bir şey yoktur
Geçmiş olsun Allah şifa versin inşallah toparlanırsın, bebek için de stres yapmamaya çalış bol bol dua et ben bu sayfalarda çok okudum böbrekte faşan sorun çıkıp zamanla düzeldiğini, Rabbim bebişinin de yardımcısı olsun. Vitamin değerleri vücuttaki kan hacminiz arttıgı için tahlillerde birden düşmüş gözüküyomuş doktorum demişti. d vitamini olarak doktorun yazdıgı değil de ocean marka alabilirsin, B12 de dil altına sıkılan spreylerden tavsiye ederim çok etkili oluyor. Kan içinde Solgar gentle İron var doktor tavsiye etmişti bana kabızlık yapmıyor.iyi geceler kızlar.. nasılsınız nasıl gidiyor hamilelik inşallah hepinizin güzel geçiyordur.
Ben bayadır yoktum yazamadım. Benim biraz zor geçiyor hastalıkla uğraşıp duruyorum daha geçen akşam hastanelik oldum maalesef viral enfeksiyon olmuşum mahvoldum resmen çok kötüydüm.
Detaylı ultrasonda bebişin kalbinde minik bir delik göründü şuan hala var o sorun aranızda daha önce yaşayan oldu mu acaba doktorlar endişelenmemi, onun geçeceğini söylüyorlar ama yinede insanın içi rahat etmiyor işte ya üzülüyorum. Geçen haftada kan tahlili verdim bir sürü vitamin eksikliğimde çıktı bide yerlerdeyim şuan resmen