- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Kanım yerde kaldı ondan yanlış o sonuç.Amh lerini düşün biraz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kanım yerde kaldı ondan yanlış o sonuç.Amh lerini düşün biraz
Ben de Mersindeydim İstanbula gelin geldim..Hiiiiç sevmiyorum burayı hiç hele asker eşlerini hiç ıyy
Başka bir aciklamasi olamaz zaten onunKanım yerde kaldı ondan yanlış o sonuç.
Onları ben de sevemiyorum aramızda kalsın. (Nasıl kalacaksa) Ben de orada yaşarken sürekli gitmenin hayalini kuruyordum bakma Ben şimdi de buradan gitmenin hayalini kuruyorum bana yaranılmazHiiiiç sevmiyorum burayı hiç hele asker eşlerini hiç ıyy
Bandırma benim memleketime çok yakın 41 den anlaşılacağı üzere ama marasta oturuyoruzHiiiiç sevmiyorum burayı hiç hele asker eşlerini hiç ıyy
Tayin isticez bu sene inşallah çıkar Allahım çok aminOnları ben de sevemiyorum aramızda kalsın. (Nasıl kalacaksa) Ben de orada yaşarken sürekli gitmenin hayalini kuruyordum bakma Ben şimdi de buradan gitmenin hayalini kuruyorum bana yaranılmaz
Ay depremden etkilendiniz mi yaBandırma benim memleketime çok yakın 41 den anlaşılacağı üzere ama marasta oturuyoruz
İstanbulda yaşanmaz.netBen de Mersindeydim İstanbula gelin geldim..
Bugün kiraya +9 bin istenince evet anladım ki yaşanmaz..İstanbulda yaşanmaz.net
Kirayı geçtim çok kalabalık fenalık basıyor bana orda. 5 sene yaşadım Allah bidaha yaşatmasınBugün kiraya +9 bin istenince evet anladım ki yaşanmaz..
Canimiza birsey olmadı şükür evimize de ama anlatilmaz yasanir öyle bir durumdu eşim şehir disindaydi pijamalarla çocuklarımı alıp çıkmam bir oldu çok kötüydü çok aklımı kaybecektim rabbim bir daha böyle bir felaket yasatmasin ülkemizeAy depremden etkilendiniz mi ya
Çok geçmiş olsun Amin inşallah. Üzücü zamanlardı çok etkilenmiştim.Canimiza birsey olmadı şükür evimize de ama anlatilmaz yasanir öyle bir durumdu eşim şehir disindaydi pijamalarla çocuklarımı alıp çıkmam bir oldu çok kötüydü çok aklımı kaybecektim rabbim bir daha böyle bir felaket yasatmasin ülkemize
Hayırlısı olsun inşallahTayin isticez bu sene inşallah çıkar Allahım çok amin
Sağol cnm valla öyleydi çok etkilendik ama insanoğlu herşeyi zamanla unutuyor ya gerçekten 17 Ağustos depreminde de golcukteydim cocuktum tabi o zaman da kötüydü hayal mayal hatırlıyorum rabbim depremi yaşatmasın bir daha inşallahÇok geçmiş olsun Amin inşallah. Üzücü zamanlardı çok etkilenmiştim.
Çok kötüydü halâ her gün aklıma geliyor ufacık seste korkuyorum travma yarattı hepimizde. Allahım bir daha yaşatmasınCanimiza birsey olmadı şükür evimize de ama anlatilmaz yasanir öyle bir durumdu eşim şehir disindaydi pijamalarla çocuklarımı alıp çıkmam bir oldu çok kötüydü çok aklımı kaybecektim rabbim bir daha böyle bir felaket yasatmasin ülkemize
Ben bunu yaptığımda eşim deli misin sen diyor sabaha kalktığımda ama en son 300falan hatırlıyorumYatağa gir koyunları say onlar atlasin yada içinden 1000 kadar saymaya başla uyursun
Aminn aminnnAyy yeni topiğimiz herkese uğur getirsin ❤❤
Hamile olanlar bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına alsın, olmayanlarda en kısa sürede hamile kalsın ❤
Ben de edebiyat öğretmeniyim kızlaarAhah evett ne kadar çok ortak yönümüz var lise matematik ben de