- 26 Ocak 2018
- 696
- 663
- 28
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım gecikmen var mıGünaydın kızlar Regl oldum mu olacak mıyım derken hiç uyuyamadım 2’de yatıp 6’da uyandım
Aa oyle mi bende muhasebe birimindeyim personel odemelerini yapiyorum kolay gelsin ev hanimligi en zor isGünaydın ben de muhasebeciyim ama bıraktım işi ev hanımıyım evde çalışıyorum
Sat 21 temmYaaaa bebeğim canım canım canım seni çok seviyorum minik bebişini dört gözle bekliyorum çok az kaldııı
Ya sorma bacım şimdiden akşama ben yapsam evi nereden toplamaya başlasam duşu hangi araya sıkıştırsam onu düşünüp duruyorum bana da ödeme planı oluşturabilir misinAa oyle mi bende muhasebe birimindeyim personel odemelerini yapiyorum kolay gelsin ev hanimligi en zor is
Ne yemek yapsam olacaktıYa sorma bacım şimdiden akşama ben yapsam evi nereden toplamaya başlasam duşu hangi araya sıkıştırsam onu düşünüp duruyorum bana da ödeme planı oluşturabilir misin
Biz seninle hemen hemen aynıyız gülüm sat olsun yumurtlama olsun bat değişken benim lakinSat 21 temm
Ovulasyon 6 Ağustos
Bat 21-23 Ağustos
Günaydın kızlarr mimarim ben de dediğin gibi kafa dağıtmak için geliyorum arada iyi oluyo çok sık yazamasam da <3Ben de mühendisim kızlar çok güzel bi topik oldu hemde çoğu kişi meslektaş görmeden sizi çok sevdim sırf buraya kafa dağıtmak için geliyorum ahshdhdj
İviiiitt benim de bat değişken değişken olduğu için inş gelmez hamile oluruz ahahahBiz seninle hemen hemen aynıyız gülüm sat olsun yumurtlama olsun bat değişken benim lakin
Evet ben de bi gireyim tüm mesajları okuyayım yazayım diyorum tam yazıcam iş çıkıyor sonra döngü başa sarıyorGünaydın kızlarr mimarim ben de dediğin gibi kafa dağıtmak için geliyorum arada iyi oluyo çok sık yazamasam da <3
Hayırlısı saldım ben bu ara ama olsunİviiiitt benim de bat değişken değişken olduğu için inş gelmez hamile oluruz ahahah
Aynen regl beklerken belirti okumak zevkli geliyo daha çok giriyorum hatta ama regl gelince foss hahahhaEvet ben de bi gireyim tüm mesajları okuyayım yazayım diyorum tam yazıcam iş çıkıyor sonra döngü başa sarıyor
Evet canım bozuk. Yeniden dene istersenEki Görüntüle 3462310
Kızlar test mi bozuk
Elimde başka da kalmadı dün kasette hayalet çıkınca erken test deneyim dedimEvet canım bozuk. Yeniden dene istersen
Sen hangi semtte oturuyorsun ya içimden bir ses çok yakın olduğumuzu söylüyorAy herkes öğretmenmiş burda ben de bir kamu kurumunda memurum kızlar
Gün içinde alıp yarın sabah deneyin isterseniz. Bir de kaset test regl gecikince kullanılıyor genellikle. Onda çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksektirElimde başka da kalmadı dün kasette hayalet çıkınca erken test deneyim dedim