- 31 Temmuz 2024
- 145
- 101
- 28
29 yaştan bildiriyorum bana da teyze diyorlar abla gel otur deyip yer veriyorlar sjdjdjxxjArkadaşlarım çocuklarına bak TEYZE gelmiş aa TEYZE ne getirmiş diye diye onlar yaptı bacım yok NİNEYİM asfsds
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
29 yaştan bildiriyorum bana da teyze diyorlar abla gel otur deyip yer veriyorlar sjdjdjxxjArkadaşlarım çocuklarına bak TEYZE gelmiş aa TEYZE ne getirmiş diye diye onlar yaptı bacım yok NİNEYİM asfsds
EkledimPuxhu çocuk sayısını da yazıyormuşuz yeni gördüm. 1 kızım var:)
Ay ben merak ediyorum bana at bende 33 yaşımdayım sanki dünyanın sonu gelmiş gibiHaha iyiymiş gündüz beni merak edenlere ararım ben de o da belkiiii 34 yaş sendromu yaşıyorum da
Ya başta garipsiyordum ben de bu teyze olayını sonradan alıştım, 26 yaşındayken arkadaşım kızlarına teyze dedirtiyordu bana ama 34’e alışamadım bir türlü 7-24 zaman nasıl geçti ne ara bu yaşa geldim yaşlanıyoruz modundayımArkadaşlarım çocuklarına bak TEYZE gelmiş aa TEYZE ne getirmiş diye diye onlar yaptı bacım yok NİNEYİM asfsds
şey ama güzel oluyor. Mesela okul çıkışına denk gelip toplu taşımaya biniyorum beni liseli falan sanıyorlar kalk yer ver diyorlar çıtırız bence29 yaştan bildiriyorum bana da teyze diyorlar abla gel otur deyip yer veriyorlar sjdjdjxxj
PuxhuBeni de etiketle ama bı şey sorcam ben normal adet 6 gün falan sürüyor 15 Haziran da adet oldum aradan bı hafta geçti tekrar bı adet daha oldum sanki oda 3 gün sürdü 28 Haziran da oldu bende pcos var şimdi hangisi benim gerçek adet tarihim anlamadım ve bat belli değil 3. Çocuk olacak biri sağ biri öldü
34 te.yasiyorsak 35 te nedicik yaw üüü yaslandikkkYaa ben de bir tek ben yaşıyorum sanıyordum. 34 olduğumdan beri bunalımdayım resmenn Niye böyle oldu yav
He ya bak 33te bi şey yoktu ne olduysa 34te olduYa başta garipsiyordum ben de bu teyze olayını sonradan alıştım, 26 yaşındayken arkadaşım kızlarına teyze dedirtiyordu bana ama 34’e alışamadım bir türlü 7-24 zaman nasıl geçti ne ara bu yaşa geldim yaşlanıyoruz modundayım
Özel mesajdan önce sen at geliyorumAy ben merak ediyorum bana at bende 33 yaşımdayım sanki dünyanın sonu gelmiş gibi
35’e yaklaşma şeysi bu bence zaten34 te.yasiyorsak 35 te nedicik yaw üüü yaslandikkk
AtıyımÖzel mesajdan önce sen at geliyorum
Kız çocuk sayısı da mı yaptın görmedim hiç en iyisi ben bir gozlerimi de kontrol ettireyimEkledim
Bence yasimizi göstermiyoruz yaa35’e yaklaşma şeysi bu bence zaten
Orası kesin canım öğrencilerim kaç yaşındasınız der bazen ben de tahmin edin diyorum tahminlerini duymak çok zevkli oluyorBence yasimizi göstermiyoruz yaa
Tabloyu yana kaydırdıkça yeni bi şey çıkıyorKız çocuk sayısı da mı yaptın görmedim hiç en iyisi ben bir gozlerimi de kontrol ettireyim
Şey benim çocuk sayısı 2 bir oğlum bir kızım var Allah'tan belanı mi istiyon diyebilirsiniz ahajaj ama eşimle çok istiyoruz üçüncü olsun hep üç çocuk hayali kurardik
Sende mi öğretmensin bende din kültürü öğretmeniyim hem meslektas hem de yaştasız senle ahahahOrası kesin canım öğrencilerim kaç yaşındasınız der bazen ben de tahmin edin diyorum tahminlerini duymak çok zevkli oluyor