- 17 Mart 2012
- 4.988
- 1.351
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aferdesin idrarda çok bekletince böyle olabiliyorEki Görüntüle 3462310
Kızlar test mi bozuk
Sat 28 temmuzEvet kızlar açtım bakalım umarım herkesi ekleyebilirim düzenleme süresi yoktur:)hepimize uğur getirsin. Aklımda olan kullanıcı isimlerini etiketliyorum. Bilgileri yazın
@Mervesare41 cookiep Usagiii @istanbullugelinnnn
Ben çoook uzaklardayım sanmıyorum aynı şehirde oldugumuzu bulundugum ilde sadece 3 tane ilce var ilk memuriyet yerimiz olunca ufak iller oluyor geneldeSen hangi semtte oturuyorsun ya içimden bir ses çok yakın olduğumuzu söylüyor
Aa hadi ya. Memuriyet diyince dedim Ankara’dasın herhaldeBen çoook uzaklardayım sanmıyorum aynı şehirde oldugumuzu bulundugum ilde sadece 3 tane ilce var ilk memuriyet yerimiz olunca ufak iller oluyor genelde
Siz Ankara'da mısınız liseden üniversiteye kadar orada yaşadım. Ailem hala orada arada geliyorum. Hisleriniz biraz dogru cikti aslindaAa hadi ya. Memuriyet diyince dedim Ankara’dasın herhalde
GünaydınGünaydınlar
GünaydınlaaaarrrGünaydınlar
Evet, bak hisssetmişimSiz Ankara'da mısınız liseden üniversiteye kadar orada yaşadım. Ailem hala orada arada geliyorum. Hisleriniz biraz dogru cikti aslinda
Kayıt alan arkadaşın şaftı kaydı 1 saate normale dönerKayıtlar devam ediyor muuu
Hahahhda buraya bi yapay zeka asistan lazım kayıt alsınKayıt alan arkadaşın şaftı kaydı 1 saate normale döner
Vaaar gelmedi mi cookiep Bu hafta izinlerini iptal etcem Kayıt almıyosunHahahhda buraya bi yapay zeka asistan lazım kayıt alsın
Şirket içi karışıklık oldu pü hskfjksVaaar gelmedi mi cookiep Bu hafta izinlerini iptal etcem Kayıt almıyosun
Cok iyiii :) Rabbim isteyen herkese tez vakitte hayirli bi sekilde nasip etsin... Bekleyis cok zor gercekten de...
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 Sebo03 bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 Lorelailai Beezuus brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun 25 Temmuz 15 Ağustos Marryyj 2
Ama insani hemen uyutuyor ben o kadar i da hatırlamıyorum en son 100 falan oluyor daha 101 bile yok yaniBen bunu yaptığımda eşim deli misin sen diyor sabaha kalktığımda ama en son 300falan hatırlıyorum
Toplasan iki kişiyiz heralde ev hanımı olarak ama bize de maaş baglasinlar ya akşam yolculuk var sarma yaptım sigara böreği hazırladım kısır makarna salatası ve kurabiye yapcam yola cikicazGünaydın ben de muhasebeciyim ama bıraktım işi ev hanımıyım evde çalışıyorum
Anam maşallah ben 2gün öncesi el açması börek yapayım dedim belim hala doğrulmadıToplasan iki kişiyiz heralde ev hanımı olarak ama bize de maaş baglasinlar ya akşam yolculuk var sarma yaptım sigara böreği hazırladım kısır makarna salatası ve kurabiye yapcam yola cikicaz