- 11 Mayıs 2024
- 486
- 212
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ouyy hadi inşallahh. bebeme arkadaş aranırYani benim de hayalim Rabbime sukurler olsun hem oğlum hem kızım var rabbim onlarkn ayağına taş degdirmesin uzun sağlıklı ömürler versin ama evimize söyle minicik bir bebiş gelse hiç fena olmaz
Bilmiyorum ki canım daha önce ovulasyon testi yaptın mı? Hep öyle yazıyor da araştırınca değişiyordur belki deY
umurtlama pik 6sında gördüm 7de silikeşti benim. Ama hep 27-28günde bir adet olurum o yuzden 23ü benim bat tarihim. Her kadında aynı olmuyor yumurtlamadan sonraki gün sayısı herhalde
Saat 20.00 ile 02.00 arası diye okumuştumGece yarısı mı acaba yoksa şimdi de görülür mü ki hiç balkona dahi çıkmadım
Sen gebe değil misin bacım ben bi şeyler mi kaçırdım yoksaay asiri sıkıldım ya zaten regl ağrım var bi de bu arada sizin isimlerinizi aşırı merak ediyorummmm
Ay dolunay mı vardı tamam şimdi oldu ben de diyorum ben neden böyle gerginimMeteor yağmuru olacakmış ondan mıdır bilmem sıkıntı dolunayı yetmezmiş gibi
Çamaşırları asarken bakacağım bakim belki görebilirimSaat 20.00 ile 02.00 arası diye okumuştum
6+14 dedim direkt benim de 4+14 18’i oluyor her ay bu şekilde olduğundan öyle hesapladım canım19 olmaz mı bat
Yanlış bilgi olmasın dolunay var mı bilmiyorum hani dolunay olunca bi garip oluyoruz etkileniyoruz ya bi de meteor yağmuru mu etkiledi acep dedim ondan şeyyettimAy dolunay mı vardı tamam şimdi oldu ben de diyorum ben neden böyle gerginim
Merak ettim kızım uyusun ilk iş balkona çıkacağım da şu an halâ tepiniyor yanımdaGece yarısı mı acaba yoksa şimdi de görülür mü ki hiç balkona dahi çıkmadım
Haa tamam şimdi anladımYanlış bilgi olmasın dolunay var mı bilmiyorum hani dolunay olunca bi garip oluyoruz etkileniyoruz ya bi de meteor yağmuru mu etkiledi acep dedim ondan şeyyettim
Hamileyken süt geliyor mu ya ben doğurunca bile 3 gün gelmediGüzel hamisslerimiz size bişey söylicem canım sıkılıyor aklımdaki bilgileri size de vereyim bebeklerinizin cinsiyetini önceden bilmek istiyorsanız size bi yöntem söyleyeyim
Bi çay bardağına su doldurun sütünüz geliyorsa sıkın damla su üstünde kalıyorsa kız, direk dibe çöküyorsa erkekmiş arkadaşlarım yaptı ve çıktı ahshdhdj roman yazdım be
Şey ben de mesela 14.gün adet olmam. Geçen ay 4ünde yumurtlama gördüm 18.gün adet oldum. Hadi 6sında çatlasa 16.gün olur. Yumurtlama sabit olmadığı gibi kesin 14.gün de adet olunacak diye bi netlik yok benceBilmiyorum ki canım daha önce ovulasyon testi yaptın mı? Hep öyle yazıyor da araştırınca değişiyordur belki de
Mıncır onun yanaklarını totosunu benim içinMerak ettim kızım uyusun ilk iş balkona çıkacağım da şu an halâ tepiniyor yanımda
Benim geliyor ama minik minim çamaşırda goruyorsun 25 haftadan sonra falanHamileyken süt geliyor mu ya ben doğurunca bile 3 gün gelmedi
Okullar açılsın acill uyku düzeni bitti resmen benim oğlan 4 e kiz da 1 e baslicak benim Allah yardımcım olsun daha bir de çocuk istiyon deMerak ettim kızım uyusun ilk iş balkona çıkacağım da şu an halâ tepiniyor yanımda
Anladımm sanırm genel kabul 14 gün ama oynamalar olabiliyor kişiye göreŞey ben de mesela 14.gün adet olmam. Geçen ay 4ünde yumurtlama gördüm 18.gün adet oldum. Hadi 6sında çatlasa 16.gün olur. Yumurtlama sabit olmadığı gibi kesin 14.gün de adet olunacak diye bi netlik yok bence
Geliyo geliyo şu an bizim gelin hamile 10 haftalık geliyor onun tam süt değil ama süt gibi deHamileyken süt geliyor mu ya ben doğurunca bile 3 gün gelmedi
Sarı birşeyGeliyo geliyo şu an bizim gelin hamile 10 haftalık geliyor onun tam süt değil ama süt gibi de