- 23 Temmuz 2018
- 2.452
- 4.787
- 34
Benim hamileyken hiç gelmedi ya. Doğumdan sonra da kızım 5 gün küvözde kaldı o da sütümün geç gelmesine sebep oldu herhalde zaten.Benim geliyor ama minik minim çamaşırda goruyorsun 25 haftadan sonra falan
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim hamileyken hiç gelmedi ya. Doğumdan sonra da kızım 5 gün küvözde kaldı o da sütümün geç gelmesine sebep oldu herhalde zaten.Benim geliyor ama minik minim çamaşırda goruyorsun 25 haftadan sonra falan
Mıncırırımm zevkleeMıncır onun yanaklarını totosunu benim için
Çocukları büyütüp tekrar başa dönmek cesaret işi valla helal olsunOkullar açılsın acill uyku düzeni bitti resmen benim oğlan 4 e kiz da 1 e baslicak benim Allah yardımcım olsun daha bir de çocuk istiyon de
Bence de bana helal olsunÇocukları büyütüp tekrar başa dönmek cesaret işi valla helal olsun
ya bacım erken kalktım tam oturdum sanırım çook silik bi cizgi gördüm ancak emin değilim belirtim de yok keske var olsa ama bilmiyorum iste varla yok arası çizgi çıktı bende heveslenmiyom adet bekliyom Puxhu bacım da beni listeden sil ya sat 25 tem bat 15 aguSen gebe değil misin bacım ben bi şeyler mi kaçırdım yoksa
Napıyımmm anlamadımya bacım erken kalktım tam oturdum sanırım çook silik bi cizgi gördüm ancak emin değilim belirtim de yok keske var olsa ama bilmiyorum iste varla yok arası çizgi çıktı bende heveslenmiyom adet bekliyom Puxhu bacım da beni listeden sil ya sat 25 tem bat 15 agu
hayatımm gebe yazıyo ya onu diyom değiştir bencemsiNapıyımmm anlamadım
Hıı dursun bi regl ol yeni tarihleri eklerizhayatımm gebe yazıyo ya onu diyom değiştir bencemsi
ay hadi dursun ya çok heyecanlanıyom ya bebem benimleyse diyeHıı dursun bi regl ol yeni tarihleri ekleriz
Elinde testin varsa yap 2 gün geçti artık biraz biraz belli olmuştur.ay hadi dursun ya çok heyecanlanıyom ya bebem benimleyse diye
keske olsa esimin görev yeri oldugu için minik bir ilçenin minnacık bir köyünde yaşıyoruz sabahtan kan vereyim gitsin bu belirsizlik beni yıpratıyoElinde testin varsa yap 2 gün geçti artık biraz biraz belli olmuştur.
Ver gitsin kız kafan rahat eder hiç değilse beklemek daha streslikeske olsa esimin görev yeri oldugu için minik bir ilçenin minnacık bir köyünde yaşıyoruz sabahtan kan vereyim gitsin bu belirsizlik beni yıpratıyo
Tekrarlasana testi sanki 2gün önce yapmıştın ama çok hafif görünüyordu orada çünkü canım. 2gün de geçtiğine göre daha da netleşir bi şeylerya bacım erken kalktım tam oturdum sanırım çook silik bi cizgi gördüm ancak emin değilim belirtim de yok keske var olsa ama bilmiyorum iste varla yok arası çizgi çıktı bende heveslenmiyom adet bekliyom Puxhu bacım da beni listeden sil ya sat 25 tem bat 15 agu
evet bi de ben burda çatlamak üzere gibi oluyorum bi kocamı görüyom başka kimsemiz yok çok istiyorum bu bebeği ya lütfen dua edinVer gitsin kız kafan rahat eder hiç değilse beklemek daha stresli
Tekrarlasana testi sanki 2gün önce yapmıştın ama çok hafif görünüyordu orada çünkü canım. 2gün de geçtiğine göre daha da netleşir bi şeyler
testim yok ki yarın kan vermeyi düsünüyorum dua edin lütfenkeske olsa esimin görev yeri oldugu için minik bir ilçenin minnacık bir köyünde yaşıyoruz sabahtan kan vereyim gitsin bu belirsizlik beni yıpratıyo
elhamdülillah gebemiz sen nasılsın nasıl hissediyorsunselam kızlar nabersinizzzz
iyi canım aynı çok şükür yatıyorum sürekli genelde. lekelenmem devam ediyo tabi de çarşamba görüncem doktora nolacak bakalımelhamdülillah gebemiz sen nasılsın nasıl hissediyorsun