- 18 Nisan 2021
- 1.333
- 1.589
- 28
Humm o zaman simdiden baslamıyım benim için erkenBurda bi arkadaşın regl ye 6 gün kala pike yakın çıkmaya başlamıştı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Humm o zaman simdiden baslamıyım benim için erkenBurda bi arkadaşın regl ye 6 gün kala pike yakın çıkmaya başlamıştı
Evet biraz daha sabırHumm o zaman simdiden baslamıyım benim için erken
Aaa bizim seninle yumurtlama ve bat tarihlerimiz aynıymış şimdi baktım inş regl olmayız çift çizgiyi bizde görürüzHumm o zaman simdiden baslamıyım benim için erken
İnsallah ya beraber bekleyelim bat tam emin değilim ama 1-2gün sonrası da olabilir ama geneldekine gore yazdım buraya da.. Ben ovulasyon testi ile pik gördüm sen takip yaptın mı test ile?Aaa bizim seninle yumurtlama ve bat tarihlerimiz aynıymış şimdi baktım inş regl olmayız çift çizgiyi bizde görürüz
Evet ben de testle takip ettimİnsallah ya beraber bekleyelim bat tam emin değilim ama 1-2gün sonrası da olabilir ama geneldekine gore yazdım buraya da.. Ben ovulasyon testi ile pik gördüm sen takip yaptın mı test ile?
O zaman bol şans bizeEvet ben de testle takip ettim
İnsallah ya beraber bekleyelim bat tam emin değilim ama 1-2gün sonrası da olabilir ama geneldekine gore yazdım buraya da.. Ben ovulasyon testi ile pik gördüm sen takip yaptın mı test ile?
Kızlar, yumurtlamanız 6’sıysa bat tarihinizin 20’si olması gerekmez mi? Yumurtladıktan 14 gün sonra regl geliyor normalde Ovulasyon testleriniz 6’sında mı silikleşti?Evet ben de testle takip ettim
Yok 6 sında silikleşmedi 6 sından sonra silikleşti reglimde bazen birkaç gün erken veya birkaç gün geç olabiliyorKızlar, yumurtlamanız 6’sıysa bat tarihinizin 20’si olması gerekmez mi? Yumurtladıktan 14 gün sonra regl geliyor normalde Ovulasyon testleriniz 6’sında mı silikleşti?
ayyyy benim de hayalim 3 çocuk. kime desem sen önce bi tanesine bak diğerlerini düşünürsün diyo djdjdjBenim ilk oğlandan önce bir düşüğüm oldu dr 3 ay korun dedi korundum 4. Ayda hamile kaldım sonra oğlum 22 aylıktı kıza hamile kaldım burda şaşırıyoruz ya tek ilişkiyle falan diye aha benim öyle oldu hayatımın şokunu yaşamıştım gerçekten hiç beklenmedik bir gebelikti şimdi o kadar istiyorum takip ediyorum yumurtlama çatlama cart curt olmuyor benim dezavantajim koca cok çıkıyor şehir dışına denk gelmiyor malesef
Ciddi misin ya bana da öyle geliyordu çok şaşırdım şuan öyle diyinceBen de bakıyorum ona
cookiep Biz seninle hep aynı zamanda hamile kalacakmışız gibi geldi bana ya inşallah önümüzdeki ay ben senden haber bekliyorum
Anladım canım, ben silikleştiği zamanı yumurtlama olarak alıyorum yani çatlamayı ondan tam 14 gün sonra geliyor.Yok 6 sında silikleşmedi 6 sından sonra silikleşti reglimde bazen birkaç gün erken veya birkaç gün geç olabiliyor
KatılıyorumAy çok sıkıcı bi akşam
Yani benim de hayalim Rabbime sukurler olsun hem oğlum hem kızım var rabbim onlarkn ayağına taş degdirmesin uzun sağlıklı ömürler versin ama evimize söyle minicik bir bebiş gelse hiç fena olmazayyyy benim de hayalim 3 çocuk. kime desem sen önce bi tanesine bak diğerlerini düşünürsün diyo djdjdj
umurtlama pik 6sında gördüm 7de silikeşti benim. Ama hep 27-28günde bir adet olurum o yuzden 23ü benim bat tarihim. Her kadında aynı olmuyor yumurtlamadan sonraki gün sayısı herhaldeKızlar, yumurtlamanız 6’sıysa bat tarihinizin 20’si olması gerekmez mi? Yumurtladıktan 14 gün sonra regl geliyor normalde Ovulasyon testleriniz 6’sında mı silikleşti?
19 olmaz mı batKızlar, yumurtlamanız 6’sıysa bat tarihinizin 20’si olması gerekmez mi? Yumurtladıktan 14 gün sonra regl geliyor normalde Ovulasyon testleriniz 6’sında mı silikleşti?
Meteor yağmuru olacakmış ondan mıdır bilmem sıkıntı dolunayı yetmezmiş gibiKatılıyorum
Gece yarısı mı acaba yoksa şimdi de görülür mü ki hiç balkona dahi çıkmadımBu akşam meteor yağmuru varmış ben hala bi şey görmedim belki siz görürsünüz