- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Bende duramıyorum sabah ilk idrar da olmuyormuş aman onla mı uğraşcamBende geçen ay ilk ve son olarak yaptım sıvı alımı yapmadan duramam bende denemem artık ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende duramıyorum sabah ilk idrar da olmuyormuş aman onla mı uğraşcamBende geçen ay ilk ve son olarak yaptım sıvı alımı yapmadan duramam bende denemem artık ya
İlk idrar olanından çıkarsınlar su testinBende duramıyorum sabah ilk idrar da olmuyormuş aman onla mı uğraşcam
Bu işin sonu yine kırmızıya çıkacak ama neyse bir umut yapıcamİncir yumurta büyümesine havuçta çatlamasına yardımcı oluyor canım incir Prolaktin açısından sıkıntılı ama havuçta bir sıkıntı yok ye ye dur
Ahaha kesinliklen katılıyorum sen kocanla gidiyodun kız nolduİlk idrar olanından çıkarsınlar su testin
Şu an evdeyim koca da evde su an gitse bir iki gün sonra gelse sıkıntı yok benim yumurtalama cumartesi pazar sansimagiderse ben de peşinden giderimAhaha kesinliklen katılıyorum sen kocanla gidiyodun kız noldu
Ovulasyon testi yapcam bi şey olmazYapmaaa
İstemezsen olurBenim ilk oğlandan önce bir düşüğüm oldu dr 3 ay korun dedi korundum 4. Ayda hamile kaldım sonra oğlum 22 aylıktı kıza hamile kaldım burda şaşırıyoruz ya tek ilişkiyle falan diye aha benim öyle oldu hayatımın şokunu yaşamıştım gerçekten hiç beklenmedik bir gebelikti şimdi o kadar istiyorum takip ediyorum yumurtlama çatlama cart curt olmuyor benim dezavantajim koca cok çıkıyor şehir dışına denk gelmiyor malesef
Kimyasallar spermden dolayı da olabiliyormuş vallahi burada okudum ben de Eşini de gönder yine de bir şekilde Ben de bu ay olmazsa direkt teste göndericem eşimiİnsallah insallah ben muayene oldum pkos görüntüsü var yumurtalıklarsa ama herhangi bir sıkıntı yok kist vs dedi doktor. Hormonlarıma bakti. Birtek dhea so4 diye bir hormon yuksek cıktı. Endokrin doktoruna gittim. Sıkıntı olmaz hamile kalırsın dedi ama malesef kimyasal oluyor işte pozitif görsem de maks 3 gün gecikiyorum sonra gidiyor..
Eşim baktırmadı hiç bişeyine sağolsun
O da mı tutmadı yani Sırf test yapma isteğim kaçsın diye yapasım var benim deBenim bat gününe kadar pike yakın çıktı bu ay
Tekrar yaptığımda atayım t o kadar koyu çıkıyor ki c yanında açık pembe kalıyorAynı koyulukta mı çıkıyor örnek atsana bize ya
Canım onu hiç bilemiyorum çünkü yumurtlamadan sonra bırakmıştım ovulasyonu yapmayı ama bu ovulasyon testleri hcg tespit ediyor aslında lh yerine hamile kalınınca. Dolayısıyla yerleşmeden sonra koyulaşması lazım.Yumurtlamadan Kaç gun sonra pik çıkmaya başlıyor ben de bunu merak ediyorum. Sabredemiyorum gunler geçmiyorrrr
Yap canım da negatif olsa da üzülme bazen hcg’yi tespit etmeyebiliyormuşBen yine de deniycem ya en azından test yapma isteğim gitmiş olur gebelik testi yapmam Her gün 1 tane yapayım bat gününe kadar
Zaten bu ay tutmazsa sözü var bana ben de iyi bir doktora gideceğim o da mecbur tahlil yaptıracak..Kimyasallar spermden dolayı da olabiliyormuş vallahi burada okudum ben de Eşini de gönder yine de bir şekilde Ben de bu ay olmazsa direkt teste göndericem eşimi
Böyleydi canım şaka bi yana belki de benim yumurtlama da sorun olduğu için de böyle sağlıklı çıkmamış olabilir. Çünkü böyle yapıp da öğrenenler çok var. Şahit olduk kaç kereO da mı tutmadı yani Sırf test yapma isteğim kaçsın diye yapasım var benim de
Burda bi arkadaşın regl ye 6 gün kala pike yakın çıkmaya başlamıştıYumurtlamadan Kaç gun sonra pik çıkmaya başlıyor ben de bunu merak ediyorum. Sabredemiyorum gunler geçmiyorrrr
Yok canım üzülmem amaç test isteğim kaçsın Zaten 2 gün önce kasık ağrım var diye yapmıştım çok silik çıkmıştı. Muhtemelen beta çok yükselince pik görüntüsü oluyordur. O da gecikmeyle beraber.Yap canım da negatif olsa da üzülme bazen hcg’yi tespit etmeyebiliyormuş
Ay cidden baya koyu çıkmış pik değil ama pike yakınBöyleydi canım şaka bi yana belki de benim yumurtlama da sorun olduğu için de böyle sağlıklı çıkmamış olabilir. Çünkü böyle yapıp da öğrenenler çok var. Şahit olduk kaç kere
Ayy evet evet yaptıktan sonra at bakalım ben de denemiştim ama c den daha koyu olmamıştı çünkü kimyasaldı sonuç ondanTekrar yaptığımda atayım t o kadar koyu çıkıyor ki c yanında açık pembe kalıyor
Canım onu hiç bilemiyorum çünkü yumurtlamadan sonra bırakmıştım ovulasyonu yapmayı ama bu ovulasyon testleri hcg tespit ediyor aslında lh yerine hamile kalınınca. Dolayısıyla yerleşmeden sonra koyulaşması lazım.
Maalesef öyle çıktıAy cidden baya koyu çıkmış pik değil ama pike yakın