Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Havuçta yeAy kafam karıştı ya başlıcam hormonuna da şimdi ufff neyse yicem incirimi oturcam
Elimde birsürü ovulasyon testi var artık yapmıyorum bari bunun için kullanayım Gerçi adet geçtikten sonra pik çıkıyorsa işime yaramayabilirKızlar her şeyi deniyorum bu arada ben Hamilelikte ovulasyon testleri pik çıkıyor
Ben de bunu düşündüm bat’ı bekleyebilene ovulasyon testleri de gebelik testi aslındaElimde birsürü ovulasyon testi var artık yapmıyorum bari bunun için kullanayım Gerçi adet geçtikten sonra pik çıkıyorsa işime yaramayabilir
Aynı koyulukta mı çıkıyor örnek atsana bize yaKızlar her şeyi deniyorum bu arada ben Hamilelikte ovulasyon testleri pik çıkıyor
Yumurtlamadan Kaç gun sonra pik çıkmaya başlıyor ben de bunu merak ediyorum. Sabredemiyorum gunler geçmiyorrrrKızlar her şeyi deniyorum bu arada ben Hamilelikte ovulasyon testleri pik çıkıyor
Ben yine de deniycem ya en azından test yapma isteğim gitmiş olur gebelik testi yapmam Her gün 1 tane yapayım bat gününe kadarBen de bunu düşündüm bat’ı bekleyebilene ovulasyon testleri de gebelik testi aslında
Siz ne zamandır deniyorsunuz? Yumurtlama tarihlerimiz yakınmış 2 gün var aramızdaYumurtlamadan Kaç gun sonra pik çıkmaya başlıyor ben de bunu merak ediyorum. Sabredemiyorum gunler geçmiyorrrr
Biz 1 yıldır deniyoruz 2 kimyasal gebeliğim var. İlk kez bu ay ovulasyonile takip ettim belki birşeyler değişir diyeSiz ne zamandır deniyorsunuz? Yumurtlama tarihlerimiz yakınmış 2 gün var aramızda
İnşallah ovulasyon testi vesile olur bebiş tutunuyordur şimdi Biz de 8 aydır deniyoruz. Siz muayene oldunuz mu?Biz 1 yıldır deniyoruz 2 kimyasal gebeliğim var. İlk kez bu ay ovulasyonile takip ettim belki birşeyler değişir diye
YapmaaaBen yine de deniycem ya en azından test yapma isteğim gitmiş olur gebelik testi yapmam Her gün 1 tane yapayım bat gününe kadar
İnsallah insallah ben muayene oldum pkos görüntüsü var yumurtalıklarsa ama herhangi bir sıkıntı yok kist vs dedi doktor. Hormonlarıma bakti. Birtek dhea so4 diye bir hormon yuksek cıktı. Endokrin doktoruna gittim. Sıkıntı olmaz hamile kalırsın dedi ama malesef kimyasal oluyor işte pozitif görsem de maks 3 gün gecikiyorum sonra gidiyor..İnşallah ovulasyon testi vesile olur bebiş tutunuyordur şimdi Biz de 8 aydır deniyoruz. Siz muayene oldunuz mu?
Sen ovulasyon testi ile takip edecektin ediyor msnKasıklarım ağrıyor belime vuruyor nedir bu nedir bu siz de bana yardım edin
Ayy büyük konuşmayayım ben ya şubatta korunmayı bıraktığımızda eşime sadece tek atışlık hakkın var iyi değerlendir demiştim sonuç kimyasalAhahah aynen canım yansın bakalım spontane olanlar tutuyo ama bak genel olarak belli olmaz hiç
İkisini aynı anda yersem yumurtalıklarım bana küfür eder dimiHavuçta ye
Benim bat gününe kadar pike yakın çıktı bu ayBen yine de deniycem ya en azından test yapma isteğim gitmiş olur gebelik testi yapmam Her gün 1 tane yapayım bat gününe kadar
Yook etmiyorum edemem bende o kadar istikrar yokSen ovulasyon testi ile takip edecektin ediyor msn
İncir yumurta büyümesine havuçta çatlamasına yardımcı oluyor canım incir Prolaktin açısından sıkıntılı ama havuçta bir sıkıntı yok ye ye durİkisini aynı anda yersem yumurtalıklarım bana küfür eder dimi
Bende geçen ay ilk ve son olarak yaptım sıvı alımı yapmadan duramam bende denemem artık yaYook etmiyorum edemem bende o kadar istikrar yok