- 11 Mayıs 2024
- 488
- 213
- 19
yok ya sorma oda beni şüpheye düşürüyo biri days doctor dün yaptığım biri de artımed (İkisi de aynı marka mı kuzu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yok ya sorma oda beni şüpheye düşürüyo biri days doctor dün yaptığım biri de artımed (İkisi de aynı marka mı kuzu
Bat ve sat nedir adete kaç gün kala net çizgiyi gördünüzARKADAŞLARR KENDİN DE BELİRTİ ARAYANLARR..
belki tam belli değil gebeliğime ama çift çizgiyi görmüş olarak size gün gün asla hamilelik belirtisi olmayan belirtilerimi aktarmak istiyorumm.
Belirtiler
yumutlamadan beri sağlı sollu kasık ağrısı ve ara ara gelen bacak ağrısı
4 ağustos 17.00 kahverengi leke
6 ağustos test tertemiz negative
7-8 ağustos minnacıcık gögüs ucu hassasiyeti
9 ağustos bel ağrısı test silik çizgi
10 agustos ay bir başım dönüyor felaket halsizim ama bana ara ara oluyodu heveslenmek yok vitaminlerim bitmiştir
11 agustos net silik çizgiii
net çizgiyi göremedim ancak sat 25 temmuz bat 15 agustos :) henüz dört gün var umarım koyulaşırBat ve sat nedir adete kaç gün kala net çizgiyi gördünüz
Olur inşallah silik çıkmış zaten inşallah bebişin seninledirnet çizgiyi göremedim ancak sat 25 temmuz bat 15 agustos :) henüz dört gün var umarım koyulaşır
Sabah ilk idrarla yaptınız değil minet çizgiyi göremedim ancak sat 25 temmuz bat 15 agustos :) henüz dört gün var umarım koyulaşır
Benim kızıma hamileligimi adete 4 gün kala öğrenmiştim ama kontrolde Dr geç döllenme demişti gelişimine göre ultrasonda hesaplayıp haftayı soyluyordunet çizgiyi göremedim ancak sat 25 temmuz bat 15 agustos :) henüz dört gün var umarım koyulaşır
Bu ay regliler bi tuhaflastiKızlar 6. Günüm bugün regl hala kıpkırmızı kan geliyor ya bu ay neden böyle oldu benim regl çok tuhaf normal de leke gibi gelmesi lazımdı regl nin başından beri ağrısız ve çok yoğun kanamam oldu
evet canımSabah ilk idrarla yaptınız değil mi
ya hadi inşaAllah bende sağlıkla kucağıma alıp büyütebilirim inşaAllahBenim kızıma hamileligimi adete 4 gün kala öğrenmiştim ama kontrolde Dr geç döllenme demişti gelişimine göre ultrasonda hesaplayıp haftayı soyluyordu
Bilmiyorum ki hiç anlamıyorum bu hesaplardanyani 14 gün kala yumutlama olmuyor mu
Prodoctor almanı tavsiye ederimyok ya sorma oda beni şüpheye düşürüyo biri days doctor dün yaptığım biri de artımed (
2 gün bekleyim de bakayım bi de kaset test demerim çıkarsa kan veririmProdoctor almanı tavsiye ederim
Hayırlısı olsun çiçeğim2 gün bekleyim de bakayım bi de kaset test demerim çıkarsa kan veririm
amiiinnn Allah razı olsunnnHayırlısı olsun çiçeğim
Hahaa sesli güldüm kız yumurtluyorum ben galiba halaUsagiii bari sen yap kız
Olabiliiiir test yapKızlar bat a 6 7 gün kaldi. Kasik ağrım var 2 gündür belirti olabilir mi ?
Abart nesin sen davuk muHahaa sesli güldüm kız yumurtluyorum ben galiba hala