- 11 Mayıs 2024
- 487
- 213
- 19
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın canım, bugün de mi test yaptın?Puxhu beni de gebe olarak değistir misiiiiiinnn
Darısı başımıza inşallah Seninle batlarımız yakın diye hatırlıyorum var mı belirti?ne güzel bol bol bebek haberleri geliyor
hayırlı sabahlar canımm evet tam emin olmak için farklı marka denedimGünaydın canım, bugün de mi test yaptın?
Ben talvimimden takip etmiştim yumurtlama günlerimiKızlar takvimin diye bi uygulama kullanıyorum arkadaşım peppap indir dedi onu da indirdim yumurtlama günlerini farklı gösteriyor nasıl anlayacağım?
Hayırlı olsun, Allah sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsinPuxhu beni de gebe olarak değistir misiiiiiinnn
Yaaa hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah. Kaç gün var sizin bat a, erkendi sanırım daha?Puxhu beni de gebe olarak değistir misiiiiiinnn
Bende de adet ağrısı gibi yokluyor normalde bir gün öncesi filan başlardı bu his ama bilmiyorum umarım gebeliktendiramin inşallah kendimi dinlersem belirtilerin hepsi var maşallah ama belim çok ağrıyor regl zamanı da ağrıdığı için ayırt edemiyorum senin var mı
Canım hayırlı olsun sağlıkla ilerlesin inşallah Ne zaman kan vereceksin?hayırlı sabahlar canımm evet tam emin olmak için farklı marka denedim
Yaaa hayırlı olsun tebriklerrrrPuxhu beni de gebe olarak değistir misiiiiiinnn
Uygulamaya geçmiş birkaç döngünü girersen düzelir sanırım. Döngün kaç gün sürüyorsa 14 gün geriye gittiğinde yumurtlama gününü bulursun. Uygulama da buna göre tahminde bulunuyor aslında.Kızlar takvimin diye bi uygulama kullanıyorum arkadaşım peppap indir dedi onu da indirdim yumurtlama günlerini farklı gösteriyor nasıl anlayacağım?
Hayırlı olsuuun Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım maşallah ne güzel topic olduPuxhu beni de gebe olarak değistir misiiiiiinnn
Ay tabi ki çok heyecanlıyım sırf burada söz verdik diye 14ünü bekliyorum inşallah güzel sonuçlar alırızzzBen de katılabilir miyim yemin zincirine
Yaaaaa inanmıyorummmm maşallah canım benim sağlıkla kucağına al inşallah en kısa zamanda beta hcg ye de bi baktırmalısıınnnPuxhu beni de gebe olarak değistir misiiiiiinnn
Ben inanıyorum yarın senden de kopkoyu çift çizgiyi göreceğiz Dualarım seninle ve buradaki herkesle hepimiz ilk bat gününde bebiş haberini verelim inşallah burada birbirimizeBugün de regl olmazsam yarın sabahtan testle buradayım kızlar dua edin lütfen inşallah hayırlı haberler vermemi nasip etsin Allah
Balımmm inşallah inşallah çok teşekkür ediyorumBen inanıyorum yarın senden de kopkoyu çift çizgiyi göreceğiz Dualarım seninle ve buradaki herkesle hepimiz ilk bat gününde bebiş haberini verelim inşallah burada birbirimize
Aminnnn Ay hadi inşallah canım güzel sonuçlarla gelesiiiinnBugün de regl olmazsam yarın sabahtan testle buradayım kızlar dua edin lütfen inşallah hayırlı haberler vermemi nasip etsin Allah