- 23 Temmuz 2018
- 2.452
- 4.787
- 34
Mantıklı bak buBebelere patik ör bebelerimiz çoğaldı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mantıklı bak buBebelere patik ör bebelerimiz çoğaldı
Olacak canım inşallah en kısa zamanda Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin sana Tedavi filan denediniz mi hiç? 3 yıl çok uzun inşallah bu bekleyişinin mükafatını en güzel şekilde alırsınDostum 3 yıldır negatif göre göre pozitif göreceğime olan inancim cok azaldi
Evet canım denedik 2 kez aşılama 3 ay femera kullandim. Amin inşallah kısa yakin tüp bebek düşünüyoruzOlacak canım inşallah en kısa zamanda Allahım sağlıklı evlatlar nasip etsin sana Tedavi filan denediniz mi hiç? 3 yıl çok uzun inşallah bu bekleyişinin mükafatını en güzel şekilde alırsın
Nasıl yaniaslında bende tam tersi diye biliyorum ama
Ahaha kız benim daha yumurtlama başlamadı takip etmiyorum zaten. Şu bi gerçek ki çocuk düşünmeden birlikte olmak daha iyiymişYa işte sen de hamilesin
En kısa zamanda güzel haberlerini alalım inşallah canımEvet canım denedik 2 kez aşılama 3 ay femera kullandim. Amin inşallah kısa yakin tüp bebek düşünüyoruz
Amin inşallah sizinde ikinci cocuk olacak sanirimEn kısa zamanda güzel haberlerini alalım inşallah canım
evde kullanılmayan kıyafet bulundurmamak lazımmışNasıl yani
Bana da çok mantıklı gelmedi bende cok almadim o yüzden . Olursa inşallah herşeyi bir sekilde alinirevde kullanılmayan kıyafet bulundurmamak lazımmış
evet en iyisini yapmışsınız çünkü kötü enerji çekiyoBana da çok mantıklı gelmedi bende cok almadim o yüzden . Olursa inşallah herşeyi bir sekilde alinir
Bencede ya bende öyle düşünüyorumevet en iyisini yapmışsınız çünkü kötü enerji çekiyo
benim döngünün uzunluğundan bana yetişicen bu gidişleAhaha kız benim daha yumurtlama başlamadı takip etmiyorum zaten. Şu bi gerçek ki çocuk düşünmeden birlikte olmak daha iyiymiş
Evet olursa inşallah 2.olacakAmin inşallah sizinde ikinci cocuk olacak sanirim
Kız benim döngü zaten uzun 33 34benim döngünün uzunluğundan bana yetişicen bu gidişle
Sat 2 temmuzYanlış yazmışsın ama tahmin ederek doğrusunu yazıcam
Aaa çiçeğim sen nerelerdesin yaaEkmek elden su gölden diyorsun skjdkx
Saç bakim ile ilgili soru alınır ama özelden
Ya deme be ben kendimi uzun sanırdım benim 38e kadar yolu var amaKız benim döngü zaten uzun 33 34
He yok benim öyle değil kız benim akıntı başlamadı takvime göre yumurtlama dönemindeymişimYa deme be ben kendimi uzun sanırdım benim 38e kadar yolu var ama