- 11 Mayıs 2024
- 487
- 213
- 19
Allah razı olsun canııımm benim daha 4 var evet erkenYaaa hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah. Kaç gün var sizin bat a, erkendi sanırım daha?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canııımm benim daha 4 var evet erkenYaaa hayırlı olsun, sağlıkla ilerlesin inşallah. Kaç gün var sizin bat a, erkendi sanırım daha?
iyi ki varsınnnnızzzYaaaaa inanmıyorummmm maşallah canım benim sağlıkla kucağına al inşallah en kısa zamanda beta hcg ye de bi baktırmalısıınnn
Yarın güzel haberler alıcaz senden de canım hissediyorum. Bebeğin seninledir inşallahBugün de regl olmazsam yarın sabahtan testle buradayım kızlar dua edin lütfen inşallah hayırlı haberler vermemi nasip etsin Allah
Ayy maşallah canımAllah razı olsun canııımm benim daha 4 var evet erken
Insallah yarin güzel haber alacağız sizdenBugün de regl olmazsam yarın sabahtan testle buradayım kızlar dua edin lütfen inşallah hayırlı haberler vermemi nasip etsin Allah
Ayyy hayırlı olsun canım çok mutlu olduuuummmmAllah razı olsun canııımm benim daha 4 var evet erken
24 günde bir regl oluyorumdöngünüz kaç gün
yani 14 gün kala yumutlama olmuyor mu24 günde bir regl oluyorum
inşaAllah yanılmıyodur testler ya iki marka da yalancı pızitif çıkartıyomuş üzgünüm bi tıkAyyy hayırlı olsun canım çok mutlu olduuuummmm
Yeni profilimdeki yazı tam beni anlatıyor ama ben ve iş hayatımPuxhu puksucuğum eski profiline o kadar alışmışım ki şu an sen sen değilmişsin gibi geliyor
Hayatııımm neden kan vermiyorsunnninşaAllah yanılmıyodur testler ya iki marka da yalancı pızitif çıkartıyomuş üzgünüm bi tık
Dün üyelik iptali yaptırıp giidyordum valla estiler bana iki gündür kalabalık geliyor benimkilerPuxhu puksucuğum eski profiline o kadar alışmışım ki şu an sen sen değilmişsin gibi geliyor
çiçeğim arım balım peteğim ilçe de oturuyor da onun için bir de adet geçsin diyorum ya bi kaybım oldu çünkü erken kalkıp sert otur miyim diyorumHayatııımm neden kan vermiyorsunnn
Son testini at bakalımmmmçiçeğim arım balım peteğim ilçe de oturuyor da onun için bir de adet geçsin diyorum ya bi kaybım oldu çünkü erken kalkıp sert otur miyim diyorum
Son testini at bakalımmmm
İkisi de aynı marka mı kuzu