Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Düzenli 24 günde bir adet oluyorsan 10.gün yumurtluyorsundur canım. Kaçırmamak için 6.günden itibaren 1 hafta boyunca 1 dolu 1 boş değerlendirBilmiyorum ki hiç anlamıyorum bu hesaplardan
Aramızda 1 gün var canım benim de var bazen hafif bazen daha kendini belli eden kasık ağrısı hafif bacağa vuruyor. Belirti olabilir bekleyip göreceğiz:) Test için bat gününü mü bekleyeceksin?Kızlar bat a 6 7 gün kaldi. Kasik ağrım var 2 gündür belirti olabilir mi ?
Ya işte sen de hamilesinBir midem bulanıyor anlatamam felaket
Sen de test yapBir midem bulanıyor anlatamam felaket
Evet hatta eğer 3 4 gün gecikmeden yapmayacağım sonra saatlerce testte silik görmek için cabaliyorumAramızda 1 gün var canım benim de var bazen hafif bazen daha kendini belli eden kasık ağrısı hafif bacağa vuruyor. Belirti olabilir bekleyip göreceğiz:) Test için bat gününü mü bekleyeceksin?
Bu kadar erken varsa da çıkmazOlabiliiiir test yap
Ben gecikmeyi bırak bat’ı bekleyebileceğimden de şüpheliyimEvet hatta eğer 3 4 gün gecikmeden yapmayacağım sonra saatlerce testte silik görmek için cabaliyorum
Teşekkür ederim canım ss aldımDüzenli 24 günde bir adet oluyorsan 10.gün yumurtluyorsundur canım. Kaçırmamak için 6.günden itibaren 1 hafta boyunca 1 dolu 1 boş değerlendir
Cidden öyle kendi evimde olunca daha çabuk geçiyordu annemin evinde hiç geçmiyor niyeyse Kendime bir uğraş bulmalıyım örgü filan mı örsem ne yapsam kafam dağılır :)Zaman geçmiyor dimi ya evde durunca da hiçten geçmiyor
İnşallah faydası olur canım, rica ederimTeşekkür ederim canım ss aldım
Yarın sabah yapıyorum benLorelailai hani test yapacağdun sen de mi gandırdın beni
Bebelere patik ör bebelerimiz çoğaldıCidden öyle kendi evimde olunca daha çabuk geçiyordu annemin evinde hiç geçmiyor niyeyse Kendime bir uğraş bulmalıyım örgü filan mı örsem ne yapsam kafam dağılır :)
Evet ben geçen sene bebek yeleği örmüştüm çok iyi gelmiştiCidden öyle kendi evimde olunca daha çabuk geçiyordu annemin evinde hiç geçmiyor niyeyse Kendime bir uğraş bulmalıyım örgü filan mı örsem ne yapsam kafam dağılır :)
Dostum 3 yıldır negatif göre göre pozitif göreceğime olan inancim cok azaldiBen gecikmeyi bırak bat’ı bekleyebileceğimden de şüpheliyim
Örerken daha çok düşünmüyor musunEvet ben geçen sene bebek yeleği örmüştüm çok iyi gelmişti
O zaman arkadaşım için örmüştüm evli değildimÖrerken daha çok düşünmüyor musun
Bir arkadaşım da bana diyordu bebek kıyafetleri al evinde bulunsun evlene olumlu mesajlar göndermiş olsun gibi şeyler söylemişti ben de almıştım daha çok böyle moda girdim bebek bebek bebek diyeO zaman arkadaşım için örmüştüm evli değildim
aslında bende tam tersi diye biliyorum amaBir arkadaşım da bana diyordu bebek kıyafetleri al evinde bulunsun evlene olumlu mesajlar göndermiş olsun gibi şeyler söylemişti ben de almıştım daha çok böyle moda girdim bebek bebek bebek diye