- 31 Temmuz 2024
- 145
- 101
- 28
Ahahaha benim de planlar hazırEvet temmuz ayından elendiğime göre yeni aya girişimi yurtdışında şüphe yüzünden içemeyip yanımda getirdiğim cin toniği içerek kutlayabilirim artk
Yok mu istanbuldan olan yahu bi rakıya gitseydik beyleri de tanıştırmış olurdukAhahaha benim de planlar hazır
Ben de senin asistanın gibi oldumburaya bakıyorum derken cigaramı tersten yakmışım gitti 5 lira
Yaaaa bebeğim canım canım canım seni çok seviyorum minik bebişini dört gözle bekliyorum çok az kaldıııBu topiği açan benim enerji bakanımdır, önce onu sonra hepinizi öpüyorum
Gelengiden’den size isimli dua
Kucağınız tez vakit dolsun inşallah
Beni de etiketle ama bı şey sorcam ben normal adet 6 gün falan sürüyor 15 Haziran da adet oldum aradan bı hafta geçti tekrar bı adet daha oldum sanki oda 3 gün sürdü 28 Haziran da oldu bende pcos var şimdi hangisi benim gerçek adet tarihim anlamadım
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos Duygu6 Sebo03 bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 Lorelailai Beezuus brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos
Ahahaha yardımcı doçentBen de senin asistanın gibi oldum
Of ne iyi olurduYok mu istanbuldan olan yahu bi rakıya gitseydik beyleri de tanıştırmış olurduk
Yollarımız düşerse diyelim o zamanOf ne iyi olurduBen Ankaradayım
Beklerim her zamanYollarımız düşerse diyelim o zaman
Mesajdan birbrmze selfie atalımAy o değilde ben hepinizi çok merak ediyorum yaa tip olarak
Bu akşam saat 23.30 da herkes bı fotosunu koysun sonra geri düzeltiriz olmaz mı bende merak ediyorumAy o değilde ben hepinizi çok merak ediyorum yaa tip olarak
Toplu mesaj grubunu da biri kursun gayriMesajdan birbrmze selfie atalımben de merak ediyorumm
Öyle bisi var mi ben bilmiyom sitede 1 hafta bile olmadı dahaToplu mesaj grubunu da biri kursun gayri
Özel mesajdan şey etsek olma mı yaa burda profil yap değiştir ben üşengeç insanım daBu akşam saat 23.30 da herkes bı fotosunu koysun sonra geri düzeltiriz olmaz mı bende merak ediyorum
Hahaha benim ki de wp grubundaki arkadaşlarınla bu kadar konuşmuyorsun diyoAz önce laptopu açtım kocam diyor ki hayırdır kadınlar klübüne gircem dedim oo işleri büyüttün herhalde diyo ahahah