- 7 Haziran 2024
- 348
- 401
Senin artık Bat 2025Ay yaşasın yeni topiiikk kızlar bu topikler bana uğurlu geldi dilerim sizlere de gelsin ve herkesin kucağı bebişle dolsun inşallah
Sat:3 temmuz
Yumurtlama: 24 temmuz
Bat: 8 ağustos
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Senin artık Bat 2025Ay yaşasın yeni topiiikk kızlar bu topikler bana uğurlu geldi dilerim sizlere de gelsin ve herkesin kucağı bebişle dolsun inşallah
Sat:3 temmuz
Yumurtlama: 24 temmuz
Bat: 8 ağustos
Hoşgeldin canım ekledim seni de şans getirsinAy beni de alın beni de beni de... Sat 19 Temmuz, bat 15 Ağustos. İnşallah hayırlı uğurlu gelir de isteyen herkes güzel haberler alır.
Biz de alabiliyor muyuz ödülüHer ay gebe kalan arkadaşlarımıza üstün başarı ödülü vericem topiğimizin bi farkı olsundu
Siz ödülü benden değil Yüce mevladan aldınız sizi kapsamıyorBiz de alabiliyor muyuz ödülü
Hahahahah ay inşallah kızlar güzelce ilerlesin de süreç şu an başka bir şey düşünemiyorum.Senin artık Bat 2025
Gebelik zehirlenmesine karşın kullanılır kan sulandırdığı için idrarında da kan olduğu için vermemiş.Kızlar, hamilelikte aspirin neden kullanılıyor? Bugün doktor yazacaktı bana ama idrarda kan var diye yazmadı. Aklıma takıldı. Kullanan var mı acaba öncesinde veya şu an?
Kuzum ben kullaniyorum iste doktor onlem amacli yapmis olabilir cogu kiside oyle okudum, kan sulandirip bebegin daha iyi tutunmasi ya da kan pihtilasmasi varsa diye onlem alinmasi icin sanirim. Dusuk doz istedi di mi?Kızlar, hamilelikte aspirin neden kullanılıyor? Bugün doktor yazacaktı bana ama idrarda kan var diye yazmadı. Aklıma takıldı. Kullanan var mı acaba öncesinde veya şu an?
Yok canım bugün yazmadı kanama var diye. Progestan yazdı onu kullanıcam sadece şimdilik.Kuzum ben kullaniyorum iste doktor onlem amacli yapmis olabilir cogu kiside oyle okudum, kan sulandirip bebegin daha iyi tutunmasi ya da kan pihtilasmasi varsa diye onlem alinmasi icin sanirim. Dusuk doz istedi di mi
Onlem almak her zaman iyidir asprinle ilgili birsey derse beni de etiketler misin kuzum ben korkuyorum kullanirken belki teste kadar 2–3 gun ara mi bersem dedim de ara vermek de iyi degil dediler kullaniyorum hala.Yok canım bugün yazmadı kanama var diye. Progestan yazdı onu kullanıcam sadece şimdilik.
Hmm anladım teşekkür ederim. Cuma günü gittiğimde verecek sanırım.Gebelik zehirlenmesine karşın kullanılır kan sulandırdığı için idrarında da kan olduğu için vermemiş.
Tamam canım tabiki etiketlerim. Allah a emaneti bebişin.( Biliyorum orada)Onlem almak her zaman iyidir asprinle ilgili birsey derse beni de etiketler misin kuzum ben korkuyorum kullanirken belki teste kadar 2–3 gun ara mi bersem dedim de ara vermek de iyi degil dediler kullaniyorum hala.
Insallah kuzuumTamam canım tabiki etiketlerim. Allah a emaneti bebişin.( Biliyorum orada)