- 26 Ocak 2018
- 708
- 674
- 28
Yarın kadın doğuma randevu almıştım, insallah gorunurNormal canım hayırlı olsun tekrar keseyi de görebilirsiniz belki bu değerle
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yarın kadın doğuma randevu almıştım, insallah gorunurNormal canım hayırlı olsun tekrar keseyi de görebilirsiniz belki bu değerle
Tesekkur ederim ❤cok guzel artmis masallah 2 katindan daha fazla bileee :)
Test yap testGünaydın kızlar .. 6 gün süren reglim 2 günde kesildi ilk defa böyle bisi yaşıyorum sağ kasığımın üstü gece gunduz demeden hala batıp duruyor umutlanacak yer arıyorumdur
Bana kırıldın sandım da o yüzdenTatlım
Görünür görünürYarın kadın doğuma randevu almıştım, insallah gorunur
Yok akıllandım artık reglm sanki yine 6 gün sürüyormuş gibi beklicem sonra yapcamTest yap test
Ahahaj bekle bakalım ay sonuna doğru testler yapılmaya başlanırYok akıllandım artık reglm sanki yine 6 gün sürüyormuş gibi beklicem sonra yapcam
Al kırdın kırdınBana kırıldın sandım da o yüzden
AhabahahajAl kırdın kırdın
Topiğimizde bi de avukat hanımcığım vardı nerde oAhabahahaj
Lorelailai geler misin napcan kız avukatı sinirlerine hakim ol hepimiz zaman zaman kocamızı boşamak isterizTopiğimizde bi de avukat hanımcığım vardı nerde o
uffLorelailai geler misin napcan kız avukatı sinirlerine hakim ol hepimiz zaman zaman kocamızı boşamak isteriz
Benimki 15 gün sonra çıktı. Çıkmasa daha iyiydi ama evet amh geç çıkıyor.Puxhu topiğimizin reisi sana bi sorum var Salı günü Prolaktin için doktora gitmiştim o da bakmışken her şeye bakalım demişti amh de bakmışlar yeni farkettim. Hepsi belli oldu o gün sadece amh belli olmadı sonuç bekleniyor yazıyor ve sonuçlanma tarihi 11.08.2024 yazıyor aklıma direkt sen geldin bu kadar süre normal mi ya
Anladım canım teşekkür ederimBenimki 15 gün sonra çıktı. Çıkmasa daha iyiydi ama evet amh geç çıkıyor.
Prolaktin kaç çıktı.Anladım canım teşekkür ederim
16,48 çıktı. Geçen ay kimyasal gebelikte 51,97 olmuştuProlaktin kaç çıktı.