Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
inşallah canım çok sağolbzcxa gecmis olsun yavrus, bolca yat progesteronla duzelecektir
inşallah
Sağ ol canımGecmis olsun yavrus
Anladım canım teşekkürler. İnşallah çok çabuk geçer ve sağlıkla gelir bebişinevet alttan attım canım nöbetçi dr bermişti onu. bugünkü doktorum onu bırak duphastona başlayalım dedi
Yaa neresinde yaşıyorsunuz?Aslında şöyle Maraş merkez değil oturduğum yer
Ben de yasamistim bu belirtiyiGünaydın kızlar her gün bir belirti yaşıyorum maşallah Bugün de sağ kasığımda hafif bacağıma vuran bir ağrı var. Bat’a son 10 gün
Yaaa bacağa vuran hafif sancı gebelik belirtileri arasında mı? yeni öğrendim bunuBen de yasamistim bu belirtiyi
Ben gecen ay kimyasal yasadigimda da olmustu. Bu ay da oldu kasigimdan bacagima vuruyordu. Bi keresinde adim atamamistim o derece siddetliydiYaaa bacağa vuran hafif sancı gebelik belirtileri arasında mı? yeni öğrendim bunu
Benim de bacağıma sancı vuruyor ama bu normal adet belirtimdi ama kimyasal yaşadığımda da vurmuştu ve kasılmalar çok olmuştu inşallah benim de bu ay tutar sağlıklı bir şekilde seninki gibi doktor bana da kesin gebelik var desin kimyasaldan sonra insan çok korkuyor yaBen gecen ay kimyasal yasadigimda da olmustu. Bu ay da oldu kasigimdan bacagima vuruyordu. Bi keresinde adim atamamistim o derece siddetliydi
Ayy amiiin insallah, isteyen herkese nasip etsin Allah evet haklısınız bende hala korkuyorum.Benim de bacağıma sancı vuruyor ama bu normal adet belirtimdi ama kimyasal yaşadığımda da vurmuştu ve kasılmalar çok olmuştu inşallah benim de bu ay tutar sağlıklı bir şekilde seninki gibi doktor bana da kesin gebelik var desin kimyasaldan sonra insan çok korkuyor ya
Tabloyu boşuna yaptık zaten bizGünaydın kızlarrr batı yaklaşan var mı
☹ pekiTabloyu boşuna yaptık zaten biz
Günaydıınn nasıl oldun, daha iyi misinGünaydın kızlar