- 24 Haziran 2024
- 203
- 161
- 28
Kedi:1Yine doğurmuş bizimki
Biz:0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kedi:1Yine doğurmuş bizimki
İyi çıkmış değerin16,48 çıktı. Geçen ay kimyasal gebelikte 51,97 olmuştu
Ahaha aynen öyle bunun annesi sürekli doğuruyor. Yakalayıp kısırlaştıralım dedik kızları tırmaladı dövdü adeta dünyaya doğurmak için gelmişKedi:1
Biz:0
Evet kendi düşmüş allahtan. İlaç kullanmaktan kurtuldum.İyi çıkmış değerin
KesinlikleEvet kendi düşmüş allahtan. İlaç kullanmaktan kurtuldum.
Oyyy kedolarrrYine doğurmuş bizimki
Ahahahhahhah aman kızlar siz sakin olun ben zaten regl olamadıkça delirmeye başladım Puxhu UsagiiiLorelailai geler misin napcan kız avukatı sinirlerine hakim ol hepimiz zaman zaman kocamızı boşamak isteriz
Canım geçmiş olsun sana da iyi olmana sevindimGünaydın, daha iyiyim şükür ağrım yok bugün
Maşallah canım, çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah cumartesiye gidicem doktora o yüzden ben de bugün kan vericektim sağlık ocağına gidip ama nedense gidesim gelmedi kaldım öyle. Cumartesiye inşallah benim de değerim güzelce artmış olurBeta sonucum simdi dustu sisteme. Betam 2 gün önce 829 cikmisti bugün 2084 çıktı normal mi sizce artış
Görünmezse moralini bozma, benim doktorum regl gecikmesinin 10.günü görünür genelde kese demişti. Senin 10 gün oluyor mu gecikeli canım?Yarın kadın doğuma randevu almıştım, insallah gorunur
Hemde kaç kere doğurdu eşime dedim az önce fırfır doğurmuş sor bakalım nasıl yapıyormuş dedi aklıma Mervesre41 geldiOyyy kedolarrr
Doğuran kedo 1 ben 0
Kocan gizli gizli topiği okuyor olmasın sjsjxjxjxHemde kaç kere doğurdu eşime dedim az önce fırfır doğurmuş sor bakalım nasıl yapıyormuş dedi aklıma Mervesre41 geldi
Ahahah neden olmasın ama uğraşmaz o burayı okuyacağına kitap okurKocan gizli gizli topiği okuyor olmasın sjsjxjxjx
Ayy umutlandımBen de yasamistim bu belirtiyi
Maşallah çok güzel canım kese çok minnaktır şimdi nokta kadar filan görünür görünürse ama haftaya gittiğinde yolksacla beraber görebilirsinBeta sonucum simdi dustu sisteme. Betam 2 gün önce 829 cikmisti bugün 2084 çıktı normal mi sizce artış
tamam sen sakin ol yeter ki
Kızdırmayın beni boşarım herkesi sonra bebek de yapamayıztamam sen sakin ol yeter ki
Teşekkür ederim canım, inşallah hep güzel haberler alalım❤Maşallah canım, çok güzel sağlıkla ilerlesin inşallah cumartesiye gidicem doktora o yüzden ben de bugün kan vericektim sağlık ocağına gidip ama nedense gidesim gelmedi kaldım öyle. Cumartesiye inşallah benim de değerim güzelce artmış olur
Kocam da kocamKızdırmayın beni boşarım herkesi sonra bebek de yapamayız