- 27 Şubat 2012
- 13.958
- 23.297
Yaa kuzuu şaka yaptımmm☹ peki
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaa kuzuu şaka yaptımmm☹ peki
Günaydın, daha iyiyim şükür ağrım yok bugünGünaydıınn nasıl oldun, daha iyi misin
Migren için avmigran diye bir ilaç var zor bulunuyor ama şak diye kesiyor ben Stok yapıyorum bulunca tavsiye ederim.Nane yağını öyle bir sürmüş ki resmen suikast düzenlemiş bana gözümü açamıyorum
Gözümü açamıyorum dedim çenene de sürsem mi diyor tövbe yarabbiiiii
Geçmiş olsun canımyok canım malesef öyle değil ya. ultrasonda da görünüyor kanama bölgesi
Benim 4 gün var hiç belirti yok bu ay yumurtlamadan da emin değilim ama test yapasım geliyorGünaydın kızlarrr batı yaklaşan var mı
Doktoruma sorayım canım teşekkür ederim. Reçete ederse alayımMigren için avmigran diye bir ilaç var zor bulunuyor ama şak diye kesiyor ben Stok yapıyorum bulunca tavsiye ederim.
Geçmiş olsun canım
Günaydın canım, e nabızda görünmüyor mu ?Benim de sonuçlarım çıktı fakat doktor betam hariç tüm değerlerime bakmış
Beta çıkmadı mı sabah gördüm sanki kesin hamilesiniz dedi doktor demiştin. Yanlış mı hatırlıyorumBenim de sonuçlarım çıktı fakat doktor betam hariç tüm değerlerime bakmış
Beta sonucum simdi dustu sisteme. Betam 2 gün önce 829 cikmisti bugün 2084 çıktı normal mi sizce artışBeta çıkmadı mı sabah gördüm sanki kesin hamilesiniz dedi doktor demiştin. Yanlış mı hatırlıyorum
Normal canım hayırlı olsun tekrar keseyi de görebilirsiniz belki bu değerleBeta sonucum simdi dustu sisteme. Betam 2 gün önce 829 cikmisti bugün 2084 çıktı normal mi sizce artış
Ay yap canım pozitif çıkarsa bebiş var. Negatif çıkarsa da zaten daha erken dersinBenim 4 gün var hiç belirti yok bu ay yumurtlamadan da emin değilim ama test yapasım geliyor
cok guzel artmis masallah 2 katindan daha fazla bileee :)Beta sonucum simdi dustu sisteme. Betam 2 gün önce 829 cikmisti bugün 2084 çıktı normal mi sizce artış
Senin testini de tüm kk ailesi olarak dört gözle bekliyoruzcok guzel artmis masallah 2 katindan daha fazla bileee :)
biliyorum kuzum inan ben de cumartesi sabah yapicam dua ediiiin <3 ben de baska guzel haberler bekliyorum bu basliktan insallah mis gibi bir ay olucakk bu ay hepimiz iciiiinSenin testini de tüm kk ailesi olarak dört gözle bekliyoruz
aaa cumadan cumartesiye mi çekildi forum her girdiğimde bir gün ileri atıyor inşallah kuzumm <3biliyorum kuzum inan ben de cumartesi sabah yapicam dua ediiiin <3 ben de baska guzel haberler bekliyorum bu basliktan insallah mis gibi bir ay olucakk bu ay hepimiz iciiiin
ya sorma sorma ikna edemedim ben de kirmak istemedim esimi, senin iyiligin icin diyo bana varsa iyice tutunsun diyeymisaaa cumadan cumartesiye mi çekildi forum her girdiğimde bir gün ileri atıyor inşallah kuzumm <3
Yap gitsin test aman dünyanın sonu değil ben etik öyle düşünüyorumBenim 4 gün var hiç belirti yok bu ay yumurtlamadan da emin değilim ama test yapasım geliyor