- 9 Aralık 2012
- 3.652
- 8.245
- 30
Ben buz koydum öyle uyuya kaldım başka bişey kesmedi beni geçmiş olsun çok canımKızlar alıntı yapamıyorum valla o derece ağrım var eşime nane yağıyla masaj yaptırdım başıma genelde çok rahatlatıyor bekleyip görücem
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben buz koydum öyle uyuya kaldım başka bişey kesmedi beni geçmiş olsun çok canımKızlar alıntı yapamıyorum valla o derece ağrım var eşime nane yağıyla masaj yaptırdım başıma genelde çok rahatlatıyor bekleyip görücem
Canım geçmiş olsun. Bi arkadaşımda da olmuştu süreci çok net bilmiyorum ama bolca dinlenmişti o dönem, sonra hiçbi sıkıntı kalmadı. Böyle şeyler olabiliyor stres yapma.kızlar grubun ilk gebesi konuşuyor herkese selamlar. bir problemim var belki aramizda bilenler vardir. rahim içinde kanama alanım var ve lekelenmem kanamam oluyor iki gündür hastanedeyiz. çok korkuyorum bu konuyla alakali bilgisi olan varsa yazabilir mi bana
Eylülde hamile kalırsak ikizler burcu olur iyi düşünün sjdjxjxjxjAy Eylül de tatile çıkıcam asla bırakamammmmm
Oyy geçmiş olsunKızlar alıntı yapamıyorum valla o derece ağrım var eşime nane yağıyla masaj yaptırdım başıma genelde çok rahatlatıyor bekleyip görücem
Geçmiş olsun canım. Konuyla ilgili pek bilgim yok ama umarım çok çabuk geçer. Progestanı alttan mı kullanmıştın? Geçen ay kimyasal yaşadığımda bana da lekelenme olunca verdi doktor kullandığımın ertesi günü kanamam geldi birden uzanırken. Acaba öyle bir etkisi mi oluyor nedir bilemedim.doktor progestan verdi kahverengi lekem olunca canım kullandım ertesi gün bi uyandım adet olmuşum gibi kan. koşa koşa gittik yine. serum iğne hap fitil ne varsa verdiler bikaç saat yatışım oldu hastanede. sonra doktorum duphastona başlattı. bide iğne verdi onu olucam cuma günü.
Bir Maraşlı olarak düzeltmek isterim ki o "gidiiiik ediiik" olmalı. Henüz tam kapamamışsınız Maraş ağzını rahat olunArada şive maraşa kaçıyor kusura bakmayın gidiyok ediyok yoksa lisanım çok düzgündür
Üstüne görme olabilir mi acaba? kötü düşünme inşallah sağlıkla alırsın kucağına çok geçmiş olsundoktor progestan verdi kahverengi lekem olunca canım kullandım ertesi gün bi uyandım adet olmuşum gibi kan. koşa koşa gittik yine. serum iğne hap fitil ne varsa verdiler bikaç saat yatışım oldu hastanede. sonra doktorum duphastona başlattı. bide iğne verdi onu olucam cuma günü.
evet alttan attım canım nöbetçi dr bermişti onu. bugünkü doktorum onu bırak duphastona başlayalım dediGeçmiş olsun canım. Konuyla ilgili pek bilgim yok ama umarım çok çabuk geçer. Progestanı alttan mı kullanmıştın? Geçen ay kimyasal yaşadığımda bana da lekelenme olunca verdi doktor kullandığımın ertesi günü kanamam geldi birden uzanırken. Acaba öyle bir etkisi mi oluyor nedir bilemedim.
yok canım malesef öyle değil ya. ultrasonda da görünüyor kanama bölgesiÜstüne görme olabilir mi acaba? kötü düşünme inşallah sağlıkla alırsın kucağına çok geçmiş olsun
inşallah öyle olur ben de full uzanıyorum dinleniyorum çok teşekkür ediyorum herkeseCanım geçmiş olsun. Bi arkadaşımda da olmuştu süreci çok net bilmiyorum ama bolca dinlenmişti o dönem, sonra hiçbi sıkıntı kalmadı. Böyle şeyler olabiliyor stres yapma.
Merhabalar ben de bir türlü bırakamadım ya 6 sene önce ilk gebeliğimde doktor çocuk istiyorsan bir tane bile içmek yok demişti şak bırakmıştım. şimdi de çocuk istiyorum ama sigaraya veda edemedimBen abartılı içiyorum sanırım
Çok geçmiş olsun evet benim arkadaşımında çok fazla kanaması oldu ama şimdi 7. Ayı doldu geçer inşaallah üzülmeyininşallah öyle olur ben de full uzanıyorum dinleniyorum çok teşekkür ediyorum herkese
çok sağolun gerçekten duydukça rahatliyorum insan yaşarken bi kendisinde var zannediyor galiba. ben hiç duymamiştim ilk kez kendimde görüyorum kanama alanı vs. zaten 24 yaşındayım normal demek ki doktor haftaya gel dedi de allah dayanma gücü sabır versin bana cok merak ediyorumÇok geçmiş olsun evet benim arkadaşımında çok fazla kanaması oldu ama şimdi 7. Ayı doldu geçer inşaallah üzülmeyin
Eylül de imkansız ya anamın evinde mümkünatı yok zaten shhsdjdj ikizlerle anlaşırım ama yoruyor beniEylülde hamile kalırsak ikizler burcu olur iyi düşünün sjdjxjxjxj
ay ben oğlak, eşim yay-akrep karışımı (tam sonuna denk gelmiş doğum tarihi) bebem de sağlıklı ilerlerse allahın izniyle doğarsa koç olacak. bizim evde neler olacak bilmiyorumEylül de imkansız ya anamın evinde mümkünatı yok zaten shhsdjdj ikizlerle anlaşırım ama yoruyor beni
Aslında şöyle Maraş merkez değil oturduğum yerBir Maraşlı olarak düzeltmek isterim ki o "gidiiiik ediiik" olmalı. Henüz tam kapamamışsınız Maraş ağzını rahat olun
Ahhh Allah sana sabırlar versin kuzu şimdidennnay ben oğlak, eşim yay-akrep karışımı (tam sonuna denk gelmiş doğum tarihi) bebem de sağlıklı ilerlerse allahın izniyle doğarsa koç olacak. bizim evde neler olacak bilmiyorum
amiiin aminAhhh Allah sana sabırlar versin kuzu şimdidennn
Gecmis olsun yavrusKızlar alıntı yapamıyorum valla o derece ağrım var eşime nane yağıyla masaj yaptırdım başıma genelde çok rahatlatıyor bekleyip görücem