- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
Negatifi bile atarım ben yorumlarsınızHer türlü testi yorumlariz canım sıkıntı yapma
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Negatifi bile atarım ben yorumlarsınızHer türlü testi yorumlariz canım sıkıntı yapma
Canım o başlıkla açma derimAhahhah aynen bi de şeyden korkuyorum '' kızlar toplaşın nasıl hamile kaldım anlatıyorum '' konusu açmaktan yapar mıyım yaparım valla o heyecanla insan ne edeceğini şaşırıyor
Aminnn inşallah canımmmGörmedim kuzu yazdığını hayırlısı olsun o zaman
Reglin geçtiyse yap bencebu arada hala adet olmadım ben belirti de yok bikaç gün sonra tekrar yapmalıyım sizce? adetim eski tarihine geri mi döndü acaba diye düşünüyorum şuan
Sen peki ovü testle mi takip yaptın yoksa uygulamaya göre miKızlar gunaydınnnn. Normalde çok kendini dinleyen biri değilim ama bu sabah adet olacakmısım gibi bel ağrısı karın ağrısı ile uyandım. Daha bata çok var aslında bu kadar erken ağrı başlaması normal mi ya. Daha onceki kimyasal gebeliklerde adete 2-3gün kala falan baslamıstı. Bi heyecanlandım
Test yaptım canım uygulamaşar hiç doğru olmuyoSen peki ovü testle mi takip yaptın yoksa uygulamaya göre mi
Hadi hayırlısı geri sayıma da az kaldıTest yaptım canım uygulamaşar hiç doğru olmuyo
Evet hayırlısı bakalımHadi hayırlısı geri sayıma da az kaldı
5+1 sat tarihine göre canımCanım senin gebelik kaç haftalık suan?
Uyyy sağlıkla gelsin insallah darısı basımıza dua et bize de5+1 sat tarihine göre canım
Aminn canım teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hep sizinle dualarımUyyy sağlıkla gelsin insallah darısı basımıza dua et bize de
Prolaktin sıkıntın varsa inciri önermiyorlar yükseltiyor o hormonuArkadaşlar forum sayfalarını geriye dönük okumaya çalışıyorum tavsiyeler için, incirle ilgili bir paylaşım gördüm, incir kötü mü geliyor?
Bir de bana hayıt otu çayı önermişti bir arkadaşım, onu deneyen oldu mu?
Ben kürlerden korktuğum için hiç yapmadım. O tarz bitki çaylarını filan da hiç denemedim. Prolaktine de baktırmamıştım o yüzden abartmadan her gün bir taze ya da kuru incir yedim. En azından bir süre olağan sağlıklı beslenerek deneyelim olmazsa düşünürüz dedimArkadaşlar forum sayfalarını geriye dönük okumaya çalışıyorum tavsiyeler için, incirle ilgili bir paylaşım gördüm, incir kötü mü geliyor?
Bir de bana hayıt otu çayı önermişti bir arkadaşım, onu deneyen oldu mu?
nasıl gidiyor canım hamilelikAminn canım teşekkür ederim inşallah Allah isteyen herkese nasip etsin hep sizinle dualarım
Canımm güzel gidiyor Arada bir kramplar filan dışında bir belirtim yok zaten henüz. Sen nasılsın? Kaç haftalık oldu?nasıl gidiyor canım hamilelik