- 20 Eylül 2023
- 1.012
- 502
Şart kaydı diye okuyup durdum ve hala daha bekliyorum ne şart koşacak acaba diyeKayıt alan arkadaşın şaftı kaydı 1 saate normale döner
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şart kaydı diye okuyup durdum ve hala daha bekliyorum ne şart koşacak acaba diyeKayıt alan arkadaşın şaftı kaydı 1 saate normale döner
Ahahshs beni böyle tanımanız beni üzerŞart kaydı diye okuyup durdum ve hala daha bekliyorum ne şart koşacak acaba diye
kuzucum cuma ya da cumartesi sabah erkenden yapip buraya yazicam sonucu, dun daha net olsun kesin olsun diye erteledik bugun test yapmayi evde bekliyor test vallahi bugun kasik agrilarim var azicik yine ama iyiyiiiim, sen nasilsin nasil hissediyosun, idrar enfeksiyonun agritmiyor di mi ne durumdasin hemencecik gecsin insallah, bol bol su ic zorla kendinibeezuus canım nerelerdesinn? Seni göremedim. Merak ettim. Test günündü bugün. Hayırlı güzel haberlerle gel inşallah
Ahahahaa deli kızAhahshs beni böyle tanımanız beni üzer
Gideyim de yeni kurbanların kaydını açayım
Aaa tamam canım ben de bugün yapacaksın sanıyordum. Neyse geç olsun da güç olmasın. Olsun kasık ağrıların bebiş yerini sağlamlaştırıyordur inşallah. Enfeksiyona gelince, dün zaten öğleden sonra kan filan gelmedi şükür acısı da git gide azaldı. Dün herhalde bi 7-8 litre su içmişimdir. Bugün çok hafif acıyor ama iyiyim şükür. Teşekkür ederimkuzucum cuma ya da cumartesi sabah erkenden yapip buraya yazicam sonucu, dun daha net olsun kesin olsun diye erteledik bugun test yapmayi evde bekliyor test vallahi bugun kasik agrilarim var azicik yine ama iyiyiiiim, sen nasilsin nasil hissediyosun, idrar enfeksiyonun agritmiyor di mi ne durumdasin hemencecik gecsin insallah, bol bol su ic zorla kendini
ben de bugun yapicam saniyodum canim ama sonra ikna edildim bir sekilde, neyse evet gec olsun guc olmasin iyi haberler vermek nasip olsun insallah :) ay insallah kuzuum, oh sukur hemencecik gecsin bitsin sonra keyiflice hamileligin tadini cikarmalar baslasiiin, cuma gidiceksin di mi kontrole?Aaa tamam canım ben de bugün yapacaksın sanıyordum. Neyse geç olsun da güç olmasın. Olsun kasık ağrıların bebiş yerini sağlamlaştırıyordur inşallah. Enfeksiyona gelince, dün zaten öğleden sonra kan filan gelmedi şükür acısı da git gide azaldı. Dün herhalde bi 7-8 litre su içmişimdir. Bugün çok hafif acıyor ama iyiyim şükür. Teşekkür ederim
İşe de müdürden sonra gelmek bilemedim yani tez kellesi vurula dermişimBütün uyku borçlarımı kapattım heralde günaydın müdürüm @Puxhu
ben basak burcuyum pimpirikligim ve takintililigimdan anlasildigi uzere, o yuzden bebis olursa basak burcu olsun istemem acikcasi hahahah babam da basaktir ve erkekleri cekilmez oluyor kizlar biraz daha duzenli tertipli olur tabi ama yani herseye takan bir cocugum olsun istemem vurdumduymaz olsun yay gibiGünaydınn ben gelene kadar meslekler konuşulmuş efendim ben de sosyal hizmet uzmanıyım yetmedi gittim bir üniversite daha okudum saç bakım ve guzellik hizmetleri öğretmeniyim aynı zamanda
Burçlarınız nedir ?
Çocuğunuzun hangi burç olmasını istemezsiniz ?
Ben kova burcuyum ve çocuğumun aslan burcu olmasını istemiyorum
Beezuus bi kızım olursa senin gibi iradeli,sadık olsun çok isterim.ben de bugun yapicam saniyodum canim ama sonra ikna edildim bir sekilde, neyse evet gec olsun guc olmasin iyi haberler vermek nasip olsun insallah :) ay insallah kuzuum, oh sukur hemencecik gecsin bitsin sonra keyiflice hamileligin tadini cikarmalar baslasiiin, cuma gidiceksin di mi kontrole?
Valla hamileysen yay zor görünüyor bu şartlar altında seneye aralığa kadar içinde tutman lazmben basak burcuyum pimpirikligim ve takintililigimdan anlasildigi uzere, o yuzden bebis olursa basak burcu olsun istemem acikcasi hahahah babam da basaktir ve erkekleri cekilmez oluyor kizlar biraz daha duzenli tertipli olur tabi ama yani herseye takan bir cocugum olsun istemem vurdumduymaz olsun yay gibi
Kafasına vur ekmeğini al burcu olsun isterim. Oğlum tam bir cingöz de.Günaydınn ben gelene kadar meslekler konuşulmuş efendim ben de sosyal hizmet uzmanıyım yetmedi gittim bir üniversite daha okudum saç bakım ve guzellik hizmetleri öğretmeniyim aynı zamanda
Burçlarınız nedir ?
Ya şey yapsanıza biriniz saç-bakımımı, biriniz evimin dizaynını düzenlese, birisi de maaşa bağlasa beniGünaydınn ben gelene kadar meslekler konuşulmuş efendim ben de sosyal hizmet uzmanıyım yetmedi gittim bir üniversite daha okudum saç bakım ve guzellik hizmetleri öğretmeniyim aynı zamanda
Burçlarınız nedir ?
Benim burcum koç, çocuğumun ikizler burcu olmasını istememGünaydınn ben gelene kadar meslekler konuşulmuş efendim ben de sosyal hizmet uzmanıyım yetmedi gittim bir üniversite daha okudum saç bakım ve guzellik hizmetleri öğretmeniyim aynı zamanda
Burçlarınız nedir ?
Ekmek elden su gölden diyorsun skjdkxYa şey yapsanıza biriniz saç-bakımımı, biriniz evimin dizaynını düzenlese, birisi de maaşa bağlasa beni