- 29 Ocak 2022
- 593
- 477
İlk iş günü beni çok hırpaladıİşe de müdürden sonra gelmek bilemedim yani tez kellesi vurula dermişim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk iş günü beni çok hırpaladıİşe de müdürden sonra gelmek bilemedim yani tez kellesi vurula dermişim
İkizler sanıldığı gibi ikiyüzlü değildir aslında sadece adı çıkmıştır hava grubu burçlari eğlenceli olur aslında ama ele avuca sığmazlarBenim burcum koç, çocuğumun ikizler burcu olmasını istemem
Sal gelsinCiddili sorum var size iki dk ciddi olup soru sorcam
Ben de başak burcuyumm ve bu takıntılılığımla gurur duyuyorum ajjsjsn Eşim de evde 2. bir başağı istemiyor ve kendisi yay burcu dediğin gibi rahat oluyorlarben basak burcuyum pimpirikligim ve takintililigimdan anlasildigi uzere, o yuzden bebis olursa basak burcu olsun istemem acikcasi hahahah babam da basaktir ve erkekleri cekilmez oluyor kizlar biraz daha duzenli tertipli olur tabi ama yani herseye takan bir cocugum olsun istemem vurdumduymaz olsun yay gibi
İnşallah canım benim, dualarım seninle yaa eşimin nöbeti varmış o gün arabayı da sanayiye bırakacak gibi hiç belli değil. Cumartesi giderim büyük ihtimalle ya da cuma kendim giderim emin değilim. Sağlık ocağında mı versem kanı diye düşünüyorum da doktor aspirin yazacaksa eğer ona geç kalmak istemiyorum.ben de bugun yapicam saniyodum canim ama sonra ikna edildim bir sekilde, neyse evet gec olsun guc olmasin iyi haberler vermek nasip olsun insallah :) ay insallah kuzuum, oh sukur hemencecik gecsin bitsin sonra keyiflice hamileligin tadini cikarmalar baslasiiin, cuma gidiceksin di mi kontrole?
Ben de ağrı hissediyorum ama benim rahmimin dışında nur topu gibi 8 cm saplı myom var o yüzdenmiş. Akıntım da yıllardır var ne fitiller antibiyotikler takviyeler serumlar serumlar serumlar ama nafileeeİlişki sırasında kasıklarımda baskı hissediyorum, bir de çok yoğun olmasa da hafif sarı akıntım var. Kaşıntı koku vs yok.
Enfeksiyon diyeni topikten atarım valla demeyin öyle şeyler
Bak hele sen foto atıyodun haniYa şey yapsanıza biriniz saç-bakımımı, biriniz evimin dizaynını düzenlese, birisi de maaşa bağlasa beni
Evett ben ona attım o bana atmadıı benim attığımı da açamadı herhalde öyle bisi olmuştuBak hele sen foto atıyodun hani
Kist falan da yokta. Ben tatile giderken çok umumi wc kullanmak zorunda kaldım ya enfeksiyon mu kaptım acaba üff yaaBen de ağrı hissediyorum ama benim rahmimin dışında nur topu gibi 8 cm saplı myom var o yüzdenmiş. Akıntım da yıllardır var ne fitiller antibiyotikler takviyeler serumlar serumlar serumlar ama nafileee
Ben de başak burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum. Ben de aslan istemezdim, yeğenim aslan o yüzden, illallah ettiriyor biziGünaydınn ben gelene kadar meslekler konuşulmuş efendim ben de sosyal hizmet uzmanıyım yetmedi gittim bir üniversite daha okudum saç bakım ve guzellik hizmetleri öğretmeniyim aynı zamanda
Burçlarınız nedir ?
Çocuğunuzun hangi burç olmasını istemezsiniz ?
Ben kova burcuyum ve çocuğumun aslan burcu olmasını istemiyorum
Ayy o zaman mümkün görünüyor ben havada işemeyi öğrendim oturmuyorum sjdjdjdjdjjfKist falan da yokta. Ben tatile giderken çok umumi wc kullanmak zorunda kaldım ya enfeksiyon mu kaptım acaba üff yaa
Burda her sarı akıntı sorana şak diye enfeksiyon diyorlar ama bence arada sarımsı olması normal akıntının. Baskıyı bilemiyorum.İlişki sırasında kasıklarımda baskı hissediyorum, bir de çok yoğun olmasa da hafif sarı akıntım var. Kaşıntı koku vs yok.
Enfeksiyon diyeni topikten atarım valla demeyin öyle şeyler
Sonunda beni anlayan biriBen de başak burcuyum ve tüm özelliklerini taşıyorum. Ben de aslan istemezdim, yeğenim aslan o yüzden, illallah ettiriyor bizi
Bu arada ben 6 ayda bir düzenli kontrole giderim senede 1 mutlaka smear veririm ama saplı myomu kimse görmemiş tesadüfen öğrendim..Kist falan da yokta. Ben tatile giderken çok umumi wc kullanmak zorunda kaldım ya enfeksiyon mu kaptım acaba üff yaa
Bacak kaslarım zayıf benim yapamıyorum onu ama milyon tane peçete seriyorum doğayı katlettimAyy o zaman mümkün görünüyor ben havada işemeyi öğrendim oturmuyorum sjdjdjdjdjjf
Hpv çıkmış ya şimdi en çok ondan korkuyorum ya cinsel ilişkiden geçiyormuş ama umumi wclerden de geçerseBu arada ben 6 ayda bir düzenli kontrole giderim senede 1 mutlaka smear veririm ama saplı myomu kimse görmemiş tesadüfen öğrendim..
Yok o öyle geçmiyor sağlık dersimiz de epey detaylı gördüm ben onu. Cinsel birliktelik harici bulaşmaz.Hpv çıkmış ya şimdi en çok ondan korkuyorum ya cinsel ilişkiden geçiyormuş ama umumi wclerden de geçerse
Yok canım cuma ya da cumartesi vericem. İstersen ver sen, 2000 i geçer inşallah. Ultrasonda ne zaman görünüyor ama bilmiyorum ona göre doktora gidebilirsin.brcmmmm bugün tekrar kan verdiniz mi acaba? Ben dün vermiştim, yarın tekrar vereyim diyorum.