Erken biliyorum ama kendime engel olamıyorum, ters bi hareket yaparım da bir şey olursa kendimi suçlarım diye hep bi ihtimal gebeysem diye düşünüyorumAh canım ya 20 sinde bat mis sence de erken degilmi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erken biliyorum ama kendime engel olamıyorum, ters bi hareket yaparım da bir şey olursa kendimi suçlarım diye hep bi ihtimal gebeysem diye düşünüyorumAh canım ya 20 sinde bat mis sence de erken degilmi
Sakinn ol ben de belirti yasamadim iki çocuk doğurdum sadece oglanda ateş basması oldu adete yakın her an regl olacakmış gibi ağrı oldu
Moral mi o da neymiş be ağlancak halime gülüyorum artık kayıplarımdan sonraÖyle olanlarda varmış ama bozma moralini
Ya sen ne yaparsan yap tutunuyor bebisler cnm öyle bir koruyor ki rabbim onuErken biliyorum ama kendime engel olamıyorum, ters bi hareket yaparım da bir şey olursa kendimi suçlarım diye hep bi ihtimal gebeysem diye düşünüyorum
Usagi senin yaşın kaçMoral mi o da neymiş be ağlancak halime gülüyorum artık kayıplarımdan sonra
Benim bi arkadaşım bir çok tedaviden düşükten sonra umudunu kaybedip salmıştı ve o ay hamile kalmıştı. Ha tamam kimyaslla sonuçlandı ama olsun en azından hamile kalabildiğini görüp tekrar inanmaya başladı. Lafın özü Allah büyük ve evren seni duyuyor hissediyor sen inan yeterkiMoral mi o da neymiş be ağlancak halime gülüyorum artık kayıplarımdan sonra
Yani bence bu iş ne gamsızlığa bakıyor ne de pimpirikliliğe bence, bu konuda çok örnekler var tam tersi örnekler de var uf o kadar karışık ki bu konular.Ay inşallah inşallah, umarım hepimiz için kolaylık verir Rabbim Cidden işin içine girmeden kolay sanıyordum benim gibi pimpirikliler ve sabırsızlar için zor bir durum. Gamsız ve rahat olunca ilk atışta oluyor diyorlardı da inanmıyordum
Beni de alın regl tarihim 30 temmuz yumurtlama 11 agustos yeni regl tarihi 27 aguştos
Üye Adı Sat Yumurtlama Bat Gebelik Hafta Hsg Tarihi Çocuk Puxhu 28 Temmuz 11-17 Ağustos 30
Ağustos1 Mervesare41 5 Ağustos 18 Ağustos 1 Eylül 2 Usagii 22 Temmuz 6 Ağustos 28 Ağustos 1 Ekim 2023 cookiep 13 Temmuz 26 Temmuz 9 Ağustos duskapani 23 Temmuz 4 Ağustos 18 Ağustos 1 Duygu6 21 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Sebo03 6 Ağustos 15 17 Ağustos 3 Eylül bzcxa İlk gebemiz İstanbullugelinnn 6 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül Simsim507 28 Temmuz 10 14 Ağustos 27 Ağustos Lorelailai Canımız gebemiz Beezuus Canımız Gebemiz brckm Canımız gebemiz Gulbahcesii96 Canımız gebemiz dayssx 4 Ağustos 17-23 Ağustos 5 Eylül CinnamonQuenn 23 Temmuz 5-6 Ağustos 20 Ağustos lunap 14 Temmuz 13 Ağustos Sadolinda 19 Temmuz 15 Ağustos Monica123 1 Ağustos 28 Ağustos Ucanpayanda 27 Temmuz 6 Ağustos 23 Ağustos Espressoc 23 Temmuz 3 Ağustos 17 Ağustos guzelseylerolsun Canımız gebemiz Marryyj 2 Sipser 16 Temmuz 2 Ağustos 16 Ağustos ruyaruzgar08 3 Ağustos 15 Ağustos 30 Ağustos annelik yolunda 11 Temmuz 12 Ağustos 29 Ağustos Halolita 5 Ağustos 8 Eylül Tufibery 26 Temmuz 8 Ağustos 27 Ağustos 14 Şubat @ladyflowercookies 16 Temmuz 14 Ağustos Dibay 2 Temmuz 30 Temmuz
İş hayatım hareketli yoksa bu kadar endişe duymam canımYa sen ne yaparsan yap tutunuyor bebisler cnm öyle bir koruyor ki rabbim onu
O zaman salıyorum ben Yoksa günler geçmiyor böyleYani bence bu iş ne gamsızlığa bakıyor ne de pimpirikliliğe bence, bu konuda çok örnekler var tam tersi örnekler de var uf o kadar karışık ki bu konular.
Stres yapıp planlı şekilde hamile kalan da gördüm. İlk geceden kalanda.
Hastalık yok bişey yok sebepsiz 5 senedir olmayanıda.
Ya da hastalık olup 3. Ay da gebe kalanı da.
Allah ol derse oluyor bence ya başka artık benim bir düşüncem kalmadı bu konuda canım.
Tedirgin olma sen canımİş hayatım hareketli yoksa bu kadar endişe duymam canım
Sat ne bat nesat 6 ağustos
Yumurtlama(uygulamaya göre) 17-23 Ağustos
Bat 5 Eylül
BendendirEvet benim bat ve ovülasyonda bir karışıklık olmuş benden mi kaynaklı sizden mi bilemiyorum
Küçük gibi duruyorsunUsagi senin yaşın kaç
Kendine yapacağın en büyük iyilik olur bence. Sal gitsin 2 günde bir değerlendirdin mi illa denk geliyor zatenO zaman salıyorum ben Yoksa günler geçmiyor böyle
Merve ölcem yorumlarına ya hahahshhshshshKüçük gibi duruyorsun
Yaa çok ciddi sordum vallaMerve ölcem yorumlarına ya hahahshhshshsh
34yaş sendromundan selam Kaç sandınKüçük gibi duruyorsun
Komiğime gitti uff hahahahshYaa çok ciddi sordum valla
Merve beni gömecekMerve ölcem yorumlarına ya hahahshhshshsh