2023e Azospermi ile giriyoruz

İnşallah çıkacak canım çoğu kişinin çıkıyor içini ferah tut. Biz de çıktığında çok sevinmiştik ama çıkmasıyla bitmiyor bu beni çok üzüyor
İnşallah canım hayırlısı olsun artık. Zamanla göreceğiz. Bir tanıdığımız İstanbul da bir sürü tüp bebek merkezine gitti. Asla cocugunuz olmaz demişler vücudu yumurta üretmiyordu. Yıllarca tedavi oldu işe yaramadı. Artık tedaviyi bıraktı 2 sene sonra doğal yoldan hamile kaldı. Allahtan umut kesilmez.

Kadında ki problemlerde bence hep doğal yoldan ihtimal var çünkü bizim vücudumuz her ay yumurta üretiyor. Erkeklerin milyonlarca olması gerek şey nasıl olmaz aklım almıyor. Tabi ki allahtan ümit kesilmez. Ama ne zamandır böyle ergenlikten beri mi yoksa sonradan mı oldu doğuştan mı tıp buna cvp veremiyor. Zamanla göreceğiz ben tüp bebekten ümitliyim en azından 5.gün embriyom oluştu.

Benim bildiğim erkekte problem varsa çözüm daha kolay. Hücreden vs bişiler yapılıyor yine. Azfc var bizde babadan oğula geçer vs deniyor ama sordum doktora alakası yok dedi. Zaten babadan oğula geçen bir şey olsa babalardan dedelerden gelen bişi onların nasıl cocugu oldu

Bence de o zaman onun oğlu onun oğlu derken olmazdı. Bilmiyorum kimi erkek infertilitesi zor diyor kimi kadın. Keşke bi iğnesi falan olsa milyonlarca sperm çıksa. Bu teknolojiyle neden bi buluş yapmıyorlar. Doğal yoldan hamile kalanlara özeniyorum

Bir de ben hala her ay belki doğal olur diye regl tarihi bekliyorum hani bile bile de beklemezsin diyorum ama işte. Teknoloji gelişiyor belki bir gün o da olur

Bir de ben hala her ay belki doğal olur diye regl tarihi bekliyorum hani bile bile de beklemezsin diyorum ama işte. Teknoloji gelişiyor belki bir gün o da olur
Bende bekliyorum sonra çok saçma geliyor sizin için bi vakit var ama bizim için vakit az

Bende bekliyorum sonra çok saçma geliyor sizin için bi vakit var ama bizim için vakit az
Yaşım 31 oldu. Eşim de 34 olcak bizimde yaşlar geçiyor. Hani sebep belli ama tedavi yöntemi yok. Vitaminle olacak iş mi bilmiyorum ama tese de cıkma ihtimalini arttırıyor hiç değilse. Tek ümidim o

Yaşım 31 oldu. Eşim de 34 olcak bizimde yaşlar geçiyor. Hani sebep belli ama tedavi yöntemi yok. Vitaminle olacak iş mi bilmiyorum ama tese de cıkma ihtimalini arttırıyor hiç değilse. Tek ümidim o
Kaç senedir uğraşıyorsunuz bu durumla

2019 dan bu yana uğraşıyorum 12 milyon olan sperm sayısını varikosel ameliyatı sonrası Saraçoğlu çaylarıyla da 40 milyona çıkardık sonra aptal gibi gidip intihar eder gibi çok sayıda ilaç içti eşim doktor tavsiyesi ama keşke bunlara hiç bulasmasaydım şimdi isim de vermek istemiyorum eşim azospermi oldu şuan 0. Tese olması gerek fakat olmam yeter çok ameliyat oldum diyor ne yapacağımı şaşırdım

Hiç bulaşmayın varolan spermleri de bitirdi bizde

12 milyon 40 milyon bunlar harika doğal yoldan hamile kalırdınız. O doktor neye dayanarak o kadar ilaç verdi. Sizin zaten varikosel ameliyatından sonra artmış hiç bişeye gerek yokmuş. Biz değil binler milyonlar 10 tane çıksa razı durumdayız. Bence o doktoru söylemelisiniz çok mağdur olan insan olur onun yüzünden. Peru mu aydos mu hangi doktor bilmemiz gerek. Çok üzüldüm. Bence bi kere çıktıysa yine çıkar. Ne zamandır sonuçlar sıfır hep üst üste sıfır mı oldu

Birisi Ertan cevizci diğeri de mfk bunlar muayene etmeden bitkisel ürün zararı yok diye satan kişiler çok pişmanım çok tükendim ya bilmiyorum belki bizde yan etki yaptı ama kesinlikle kimse bu yollara gitmemeli. Geçen Eylül idi sanırım sıfır çıktı şok yaşadık doktor yine varikosel olmuşsun dedi yine ameliyat oldu baktık 4 ay sonra yine sıfır düzelme yok 2. Ameliyatında kanal açma da oldu yok yani düzelme. 2. Ameliyattan 4 ay sonra falan yine varikosel oldu ama bu defa ameliyat önermedi doktor tese olacak dedi eşim kabul etmiyor ne yapacağımı bilmiyorum

Varikosel böyle sürekli tekrar eden bi rahatsızlık mı bak bunu bilmiyordum. Çok üzgünüm ne söylesem ne desem boş. Kızgınlığınızı anlıyorum. Ben bile burda sinirlendim. O sürekli ameliyat yapan doktor da ne bileyim anlamadım bizim varikosel 2mm olduğu için ameliyata gerek yok dediler sizde ne kadarlık çıkıyorda hemen ameliyat yapıyorlar.

İkisinde de ileri derece varikosel dendi kızgın değilim de çok üzüldüm diyelim. iki ameliyatı farklı doktorlar yaptı ilkinde tekrarlayınca doktor değiştirelim daha iyisine gidelim dedik sonrasında hiç ilgilenmedi bile, kendi hatam da çok neden o kadar çok ilaç kullanmasına izin verdim ilk ameliyat sonrası sayı artısı vardı hemen gitsek belki tüp bebeğe olabilirdi bilmiyorum biraz daha düzelsin dedim tekrar tekrar uğraşmayalım dedim her geçen zaman daha çok yordu

Anladım canım. Üzülme geçmişe bişey değişmez. Şimdi önünüze bakın. Tüp bebek yine olur. Tese ile veya yine sperm çıkar. Şeyi düşündünüz mü tesa varmış bir de iğne ile sperm arıyorlar yani ameliyatsız. Testislerde üretim var mı yok mu bununla ilgili bi test yaptı mı doktor?

Ertan cevizcidemi tedavi oldu eşiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…