Gebeliğe Hazırlık 2023 TUP BEBEK ANNELERİ 🌸🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
O zaman epidural isteme kesinlikle tamamen uyutsunlar bide tam narkoz alınca göbek deliginin altindan mi yoksa Kasıkdan mi giriyolar onu sor mutlaka ona gore secimini yap
ay bu ne demek burcu göbek deliği altında mı kasıktan mı ?? ne zaman yapılıyor ki bu genel anesteside komple uyutuyolar mı zaten anlamadm

Hala dogurmadim eli kulaginda beklemedeyiz hanimefendi ne zaman gelmek isterse diye sende durumlar nedir
Ay ne güzel ya darısı başımıza
Ben yarın şeker yüklemeye gideceğim daha yolumz var yarıyı braz gectik ama az daha var geçmiyor zaman

Ay ne güzel ya darısı başımıza
Ben yarın şeker yüklemeye gideceğim daha yolumz var yarıyı braz gectik ama az daha var geçmiyor zaman
Bak simdi geçmişe dönüp bakinca cidden o kadar uzun geliyor ki sanki yillardir hamileyim ve bide benim cok kusmali geçti şükürler olsun hamileyiz ama tükendim ve son günler geçmiyor. Hani diyorlardi ya o cift cizgiui görünce bitmiyor her sey yeni basliyor diye cidden cok dogru bak son günlerin de telasi acaba suyum gelecek mi nişan mi gelecek sanci mi tutacak ne zaman olacak nasil olacak anlayacak miyim bin bir türlü şey uykumda islaklik hissdince eyvah diyip sicriyom fln. Benim seker yuklemesinin uzerinden yüzyıl geçmiş gibi suan her sey yolunda mi peki nasil gidiyor

Şimdilik sıkıntı yok şükür ağrılarım var sadece catı ağrısıymş normal dedi doktor onun harici iyiym şimdilik umarım saglıklı sıhhtali kucagımıza almayı nasip eder rabbim hepimize

Senaaaa dogurmuşş olmalısn diye düşünüyorum :)))) ne durumdasun B Burcu2480 burcum sen de ne var ne yok nasıl gidiyor annelik ben agırlaştım iyice agrılarm bassladı 3 trimester zormuş

Senaaaa dogurmuşş olmalısn diye düşünüyorum :)))) ne durumdasun B Burcu2480 burcum sen de ne var ne yok nasıl gidiyor annelik ben agırlaştım iyice agrılarm bassladı 3 trimester zormuş
Sena dogurmadi daha dört gözle bekliyoruz dogumunu
Bende kızımla uğraşıyorum işte herşey yolunda cok guzel gidiyor annelik de bambaska bi duygu
Daha var kuzum dogumuna agrilarin olmasi erken degil mi dinlen yorma kendini yürüyüş yap yavas yavas ev işinden biraz uzak dur bol bol vitamin al meyve sebze agirlikli beslen kuruyemis mutlaka ye kefir iç seninki nasil gidiyo hersey yolunda mi

Hahshahahahah hala dogurmadim39+4 saygılar 3. Trimester zor son günler daha da zorrrrrrr pzt ye kadar gelmezse suni sanci ile baslatcaklar doğumu
B Burcu2480 Burcunun lohusalik bitti ben daha dogurcam ejce benden once dogurabilir benimkinin gelmeye niyeti yok

He he yok canım ben daha dün 34 ü bitirdim haftaya çatı muayenesi olacak
Sağlıkla gelsin bebiş

He he yok canım ben daha dün 34 ü bitirdim haftaya çatı muayenesi olacak
Sağlıkla gelsin bebiş
Aacok erken değil mi çatı muayenesi icin, ben sizin mart grubunu takip ediyorum günlük bizim tüp bebek grubunda normal doğum yapan olmadiigi icin sanci fln konusunda tecrube yok baktim sizin gruptakiler doğuruyor ediuor arada oradan bakiyorum

35+1 de yapacak bu durumda bilmem, benim hiç tecrübem yok ki hatta yapmayan doktor da var ben de detay sormuyorum..
evet grupta doğumlar başladı

35+1 de yapacak bu durumda bilmem, benim hiç tecrübem yok ki hatta yapmayan doktor da var ben de detay sormuyorum..
evet grupta doğumlar başladı
Ya her doktor farkli bitanem bisey diyemiyorum ki vardir bir bildiği benimki mesela 38. Haftada yapti oncesinde yaparsam doğumu tetikleyebilir yapmayalim dedi. Çok kısa sürdü bu arada burada cok yorumlar okumustum yok şöyle travma böyle travma fln diye valla 1 dk surmedi canim acımadı sadece irkiliyosun normal olarak anlık. Ama mesela bende dogumuda tetiklemedi demekki oyle bir kesinlikte yok yani bende açılma falan yoktu kontrolde

He he
Evet çok yorum yapan var şu an korkmuyorum zaten bakalım

1 martta benim lohusalık bitiyo tabi lohusalikdan baska mertebeye yukselmezsek iyidir birde cift cizgiyle bitmiyo ya herseyin evresi farkli rabbim yardımcımız olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…