ay bu ne demek burcu göbek deliği altında mı kasıktan mı ?? ne zaman yapılıyor ki bu genel anesteside komple uyutuyolar mı zaten anlamadmO zaman epidural isteme kesinlikle tamamen uyutsunlar bide tam narkoz alınca göbek deliginin altindan mi yoksa Kasıkdan mi giriyolar onu sor mutlaka ona gore secimini yap
Hala dogurmadimS_lidya sen de durumlar ne ??? Doğurdun mu doğum ne zaman sıra sende artkın
Ay ne güzel ya darısı başımızaHala dogurmadimeli kulaginda beklemedeyiz hanimefendi ne zaman gelmek isterse diye sende durumlar nedir
Bak simdi geçmişe dönüp bakinca cidden o kadar uzun geliyor ki sanki yillardir hamileyimAy ne güzel ya darısı başımıza
Ben yarın şeker yüklemeye gideceğim daha yolumz var yarıyı braz gectik ama az daha var geçmiyor zaman
Şimdilik sıkıntı yok şükür ağrılarım var sadece catı ağrısıymş normal dedi doktor onun harici iyiym şimdilik umarım saglıklı sıhhtali kucagımıza almayı nasip eder rabbim hepimizeBak simdi geçmişe dönüp bakinca cidden o kadar uzun geliyor ki sanki yillardir hamileyimve bide benim cok kusmali geçti şükürler olsun hamileyiz ama tükendim ve son günler geçmiyor. Hani diyorlardi ya o cift cizgiui görünce bitmiyor her sey yeni basliyor diye cidden cok dogru bak son günlerin de telasi acaba suyum gelecek mi nişan mi gelecek sanci mi tutacak ne zaman olacak nasil olacak anlayacak miyim bin bir türlü şey uykumda islaklik hissdince eyvah diyip sicriyom fln. Benim seker yuklemesinin uzerinden yüzyıl geçmiş gibi suan her sey yolunda mi peki nasil gidiyor
Senaaaa dogurmuşş olmalısn diye düşünüyorum :)))) ne durumdasun B Burcu2480 burcum sen de ne var ne yok nasıl gidiyor annelik ben agırlaştım iyice agrılarm bassladı 3 trimester zormuşBak simdi geçmişe dönüp bakinca cidden o kadar uzun geliyor ki sanki yillardir hamileyimve bide benim cok kusmali geçti şükürler olsun hamileyiz ama tükendim ve son günler geçmiyor. Hani diyorlardi ya o cift cizgiui görünce bitmiyor her sey yeni basliyor diye cidden cok dogru bak son günlerin de telasi acaba suyum gelecek mi nişan mi gelecek sanci mi tutacak ne zaman olacak nasil olacak anlayacak miyim bin bir türlü şey uykumda islaklik hissdince eyvah diyip sicriyom fln. Benim seker yuklemesinin uzerinden yüzyıl geçmiş gibi suan her sey yolunda mi peki nasil gidiyor
Sena dogurmadi daha
Hahshahahahah hala dogurmadim
He he yok canım ben daha dün 34 ü bitirdim
Aacok erken değil mi çatı muayenesi icin, ben sizin mart grubunu takip ediyorum günlük bizim tüp bebek grubunda normal doğum yapan olmadiigi icin sanci fln konusunda tecrube yok baktim sizin gruptakiler doğuruyor ediuor arada oradan bakiyorumHe he yok canım ben daha dün 34 ü bitirdimhaftaya çatı muayenesi olacak
Sağlıkla gelsin bebiş
35+1 de yapacak bu durumdaAacok erken değil mi çatı muayenesi icin, ben sizin mart grubunu takip ediyorum günlük bizim tüp bebek grubunda normal doğum yapan olmadiigi icin sanci fln konusunda tecrube yok baktim sizin gruptakiler doğuruyor ediuor arada oradan bakiyorum
Ya her doktor farkli bitanem bisey diyemiyorum ki vardir bir bildiği benimki mesela 38. Haftada yapti oncesinde yaparsam doğumu tetikleyebilir yapmayalim dedi. Çok kısa sürdü bu arada burada cok yorumlar okumustum yok şöyle travma böyle travma fln diye valla 1 dk surmedi canim acımadı sadece irkiliyosun normal olarak anlık. Ama mesela bende dogumuda tetiklemedi demekki oyle bir kesinlikte yok yani35+1 de yapacak bu durumdabilmem, benim hiç tecrübem yok ki hatta yapmayan doktor da var ben de detay sormuyorum..
evet grupta doğumlar başladı
He heYa her doktor farkli bitanem bisey diyemiyorum ki vardir bir bildiği benimki mesela 38. Haftada yapti oncesinde yaparsam doğumu tetikleyebilir yapmayalim dedi. Çok kısa sürdü bu arada burada cok yorumlar okumustum yok şöyle travma böyle travma fln diye valla 1 dk surmedi canim acımadı sadece irkiliyosun normal olarak anlık. Ama mesela bende dogumuda tetiklemedi demekki oyle bir kesinlikte yok yanibende açılma falan yoktu kontrolde
Sağlıkla büyüt inşllah
Çok şükür cuma doğdu. Ertesi gun ciktik evdeyizSağlıkla büyüt inşllah
Her şey yolund mı?
Çok sevindimÇok şükür cuma doğdu. Ertesi gun ciktik evdeyizhayallerimizi yasiyoruz
Yaaaa kıyamam ay zaman geçmiyor banaÇok şükür cuma doğdu. Ertesi gun ciktik evdeyizhayallerimizi yasiyoruz