Gebeliğe Hazırlık 2023 TUP BEBEK ANNELERİ 🌸🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hayırlı olsun yeni grubumuz ugur getirir bu da bize
Kız sen nerlerdesin özledim sacma sapan gruplar var insanın morali bozuluyo bizim grup motive ediyodu insanı .Bzde hastanedeyiz lekelenmem oldu doktora geldk şükür bişey yok olabiliyormuş bu zamanlarda hareket etmeye başlamış minnak

Oyyy minnosum annesini mi korkuttu ya bana bildirim gelmiyo yada uyaninca bildirimleri temizleyip goremiyorum aklima geldi bi bakiyim dedim yazmışsınız ahh bu kanama varya benimde 7. Haftada olmustu 3 defa cok korkmustum gozlerim sismisti ağlamaktan ultrasonda görünce cok rahatlamistim tabi kan sonuclari cikana kadar allah canımı aldı anliyorum yani yaşadığın korkuyu kendini suclaman falan bi daha yaşatmasın rabbim yerlesiyo sipacik

Oyy cinsiyetinide öğrenirsin artk tarama da masallah bende artk dogurmak istiyorum cok az vaktim kaldi 9 haftamiz var
Yaaa kıyamam sana ne kaldı kız bitirmişsin bile maşallah darısı başıma .Ay o değilde burcu her gittiğimde korkarak gidiyorm kalbini duydum mu rahatlıyorum valla aklım cıkıyo kalp atısı duracak diye .Sigara işini naptın burcuuuuu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…