Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah ömürlü olsun çok sevindim
Sen nasılsın Doğuma çok az kalmış
Ben iyiyum bu hafta izne çıktım hic giremiyordum yorgunluktan internete bir iki gündür toparlamaya calisiyorum siz nasilsiniz naptiniz hersey yolunda mi????Sen nasılsın Doğuma çok az kalmış
Yaaa gerçekten miiiii kıyamaaaam kurtuldu darısı başımıza artk cok sevindm nerden nereye geldik ya resmen Allahım sena senin de cok az kalmış yaaaaa belli mi dogum tarihi?
Şükür iyiyim benBen iyiyum bu hafta izne çıktım hic giremiyordum yorgunluktan internete bir iki gündür toparlamaya calisiyorum siz nasilsiniz naptiniz hersey yolunda mi????
Yaaa gerçekten miiiii kıyamaaaam kurtuldu darısı başımıza artk cok sevindm nerden nereye geldik ya resmen Allahım sena senin de cok az kalmış yaaaaa belli mi dogum tarihi?
Ben iyiym 23 haftalık olduk detaylıyı atlattık şükür sıkıntısız artık tadını cıkarmaya calısıyorz daha fazla ağırlaşmadan bekliyoruz sen de durumlar ne
Off off kocaman oldu bebislerimiz inanamiyorum ya benim tarih belli degil normal dogum düşünüyormus doktorum 37-38 de suan 35 e girmek uzereyiz. Artik cantalar hazir heran hersey olabilir modundayiz sizin de iyi olmaniza cok sevindim. Ben anca toparlicam kendimi. Gecen haftaya kadr kusmalarim devam ediyordu benim biraz işte zorladi kendimi kaybettmistim oyuzden biraz erken izne ayrildim ama iyiyim genel olarakŞükür iyiyim ben
Ay benmde kusmam 2 hafta önceye kadar devam ediyodu kesildi şükür o bitt mide yanmam başladı daha hareketleri dışardan belli olmuyo sürekli de hareket etmiyor bi şöyle tepikleri hissetsem rahatlcamOff off kocaman oldu bebislerimiz inanamiyorum ya benim tarih belli degil normal dogum düşünüyormus doktorum 37-38 de suan 35 e girmek uzereyiz. Artik cantalar hazir heran hersey olabilir modundayiz sizin de iyi olmaniza cok sevindim. Ben anca toparlicam kendimi. Gecen haftaya kadr kusmalarim devam ediyordu benim biraz işte zorladi kendimi kaybettmistim oyuzden biraz erken izne ayrildim ama iyiyim genel olarak
Suan o tepiklerden uyuyamama asamasindayiz asla uyutmuyor dün 3 saat fln uyuyabildim mide yanmasi icin ben ilac kullanıyorum malesef çünkü bende o yanma hazımsızlık mide bulantisi hic bitmedi.dun ilacimi içmeyi unutmusum bütün gün o yanma mahvetti beniAy benmde kusmam 2 hafta önceye kadar devam ediyodu kesildi şükür o bitt mide yanmam başladı daha hareketleri dışardan belli olmuyo sürekli de hareket etmiyor bi şöyle tepikleri hissetsem rahatlcam
Burcum onlarin doğuma daha var tugce hayriye tuba gizem onlarin hep önde zaten dogumlar onlar olsun ondan sonra konusalim derim. Benjm suan için normal görünüyor durum bir risk olmadığı sürece ben normale gidicem. Sonucta dedgin gibi diger ameliyatimiz ufak biseydi bu açık ameliyat mutlaka daha cok etksii olacaktır inşallah en kisa zamanda gecsin seninde bitanem ya Ayliz kuşum okdr guzelki ona baka baka iyileşsin yaraların hemenKızlar merhaba dun 38+5 de sanciyla 3 cm acilmayla hastaneye gttim cocuk kakasini yapmış normal dogum olabilirdi ama ben salak sezeryan epidural istedim o kadar cok pismanim ki S_lidya senacim gruba yazmak istemedim tugce hayriye tuba gizem riskli oldugu icin korkutmak istemiyorum onlari bana guven ve normal doğum yap sancilardan agrilardan 2 gundur uyuyamiyorum yan taraflarin cok agriyor doğum sancisi yarim saat cekersin ve bi anda kurtulursun poponun ustune oturamazsn Bi iki gün ve geçer gider sezeryan cok degisikmis bizim girdigimiz laparoskopi gibi degilmis cok farkli bu durum bacaklarim çok şişti yuruyemiyorum sadece bebegimi emzirmek dışında hic bisey yapamiyorum riski olmayan aysun kevser eylul onlara nasil soylerim bunu bilmiyorum bence ikimizin onlarla konusmasi lazım S_lidya
Kıyamam kuzum geçmiş olsun az daha dık dişini elbet bitecek geçecek.Ben doktoruma sordum ne yazık ki daha önce geçirdiğim operasyonlarda oldgu icin benim normal imkansız karın ici yapışıklıgım cok fazla şimdi bile bebk büyürken ağrı cekiyorm sen de az daha sık dişini yavrm az daha dayan gecicek hepsi annesi
Bebeğin iyi olmasına çok sevindim bence sen de toplayacaksın en kısa zamanda
Oy kuzum benim demekki döndü baş aşağı artik nasil büyüdüler yaBebeğin iyi olmasına çok sevindim bence sen de toplayacaksın en kısa zamanda
Benim şu an her şey yolunda bebek baş aşağı duruyor, ben de şartlar uygun olursa normal isterim
Tabiki bas asagidaysa normal dene mutlaka zaten her hangi bisey oldugunda ki olmaz sanmiyorum ben cok kendimi kasmistim hemen aliyolar sezeryanla normalden hic sasma bileBebeğin iyi olmasına çok sevindim bence sen de toplayacaksın en kısa zamanda
Benim şu an her şey yolunda bebek baş aşağı duruyor, ben de şartlar uygun olursa normal isterim
O zaman epidural isteme kesinlikle tamamen uyutsunlar bide tam narkoz alınca göbek deliginin altindan mi yoksa Kasıkdan mi giriyolar onu sor mutlaka ona gore secimini yapKıyamam kuzum geçmiş olsun az daha dık dişini elbet bitecek geçecek.Ben doktoruma sordum ne yazık ki daha önce geçirdiğim operasyonlarda oldgu icin benim normal imkansız karın ici yapışıklıgım cok fazla şimdi bile bebk büyürken ağrı cekiyorm sen de az daha sık dişini yavrm az daha dayan gecicek hepsi annesi
İnşallahTabiki bas asagidaysa normal dene mutlaka zaten her hangi bisey oldugunda ki olmaz sanmiyorum ben cok kendimi kasmistim hemen aliyolar sezeryanla normalden hic sasma bile
Zaman çok hızlı gerçektenOy kuzum benim demekki döndü baş aşağı artik nasil büyüdüler ya