Yaaa kıyamam bitti burcu o mu bu mu ameliyat izleri agrıları transferler derken bitirdin cok şükür darısı başımıza inşallah saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız hepimiz resmen 1 senedir konusuyorux neler cektik neler atlattık ne mucizeler yaşanlarımız oldu bknzSon 2 haftaresmen bi bebis cikacak karnimdan hala inanamıyorum yaa 22. Haftaya kadar hissedilmezmis ilk gebelikde strese girme
Yaaa kıyamam bitti burcu o mu bu mu ameliyat izleri agrıları transferler derken bitirdin cok şükür darısı başımıza inşallah saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız hepimiz resmen 1 senedir konusuyorux neler cektik neler atlattık ne mucizeler yaşanlarımız oldu bknzejce Allah hepimize saglıksı sıhhatli dogumlar nasip etsin inanamıyor insan böyle olunca
Sezeryan mı olacak canım ?Son 2 haftaresmen bi bebis cikacak karnimdan hala inanamıyorum yaa 22. Haftaya kadar hissedilmezmis ilk gebelikde strese girme
Gercekten oyle kuzum neler atlattik neler rabbim herkese nasip etsin bize de kucagimiza almayi nasip etsin insallah zaman çok hızlı gecti tadını cikar hic bisey anlamiyosunYaaa kıyamam bitti burcu o mu bu mu ameliyat izleri agrıları transferler derken bitirdin cok şükür darısı başımıza inşallah saglıkla sıhhatle kucagımıza alırız hepimiz resmen 1 senedir konusuyorux neler cektik neler atlattık ne mucizeler yaşanlarımız oldu bknzejce Allah hepimize saglıksı sıhhatli dogumlar nasip etsin inanamıyor insan böyle olunca
Haydi sağlıkla olsun inşlllahEvet sezeryan 38 bitince alacaklar bakalm
Yaa kıyamam dogumdan sonra hepinizn deneyimleri grrekcek bana ay 3ünüzünki de kız bir ben cıkıntı oldum aranızdaİnsallah ya cok heycanlaniyorum
İkincisi kız olur inşlllahYaa kıyamam dogumdan sonra hepinizn deneyimleri grrekcek bana ay 3ünüzünki de kız bir ben cıkıntı oldum aranızda
Ahhhİnsallah ya cok heycanlaniyorum
Yaa kıyamam dogumdan sonra hepinizn deneyimleri grrekcek bana ay 3ünüzünki de kız bir ben cıkıntı oldum aranızda
Ben grubu geç gördüm, benimki doğal oldu ama olsun grup bizim2023 de tüp bebekle doguracak bir avuc insan mı var
Selam
En son aralık gbi konustk 23 arwlıkta yazmışm 2 haftaya doguracsktı dogurmş olmalı
Daha dogurmadim kuzum
Ah ah keske dogursaydim hahahEn son aralık gbi konustk 23 arwlıkta yazmışm 2 haftaya doguracsktı dogurmş olmalı
Şükür güzel geçt bir sorun cıkmadı iyice rahatladım artık bundan sonra tadını cıkartmayı düşünüyorm
Güzel haberler olsunDaha dogurmadim kuzumhaftaya 24 yada 25 inde giriyorum doğuma bi haft kaldi resmen ya ne cabuk gecti anlamadim sen vakit gecmiyo diyosun ama doguma yakin gorrum seni ne cabuk gecmis diyceksin
Ayy hadi merakla bekliyoruz darısı başımıza diyelimAh ah keske dogursaydim hahahsezeryan istedigim icin biraz ugrastim devletde yapiyim diye ama olmadi ozelden gun aldim iste onu bekliyorum detayli guzel gecmesine sevindim bundan sonrada keyfine bak ye ic gez toz
İnsallah dedim ya sana 20. Haftada hissedersin hareketlerini darisi size olsun insallah bi an once alin kucaginiza bende su stresden kurtulaym bi an önceAyy hadi merakla bekliyoruz darısı başımıza diyelim
Detaylıdan sonra epey rahatladım bide hareketleri de hissetmeye başladım şükür stresim azaldı
Bundan aonrası Allahın takdir artık insallah hepimz saglıkla sohhatle kucagımıza alırız