Gebeliğe Hazırlık 2023 TUP BEBEK ANNELERİ 🌸🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar merhaba bişe soracahım size pozıtıf sonucu aldıktan sonra banyo rutininizi normale döndürdünüzmü ben banya da 30-40 dakika duruyorum sac kremıydı kişisel bakımdı falan uzun sürüyor bu kadar uzun süre dusta kalmak sıkıntı yaratırmı

Merhaba yaz donemiydi her gün girdiğim için kısaydı duş alip serinleyip çıkıyordum. Ama kaynar su olmadığı surece bir sorun yaratmayacaktir diye düşünüyorum bir de oturarak yikanabilirseniz iyi olur

Merhaba yaz donemiydi her gün girdiğim için kısaydı duş alip serinleyip çıkıyordum. Ama kaynar su olmadığı surece bir sorun yaratmayacaktir diye düşünüyorum bir de oturarak yikanabilirseniz iyi olur
Tesekkür ederim canım ben transfer sonrası 2. Gün duşa girdim. Doktorum hiç bir sorun olmayacagını söylemişti kısa süreli kalıyordum ama bugun dediğim gibi kişisel bakım falan biraz uzun oldu

Tesekkür ederim canım ben transfer sonrası 2. Gün duşa girdim. Doktorum hiç bir sorun olmayacagını söylemişti kısa süreli kalıyordum ama bugun dediğim gibi kişisel bakım falan biraz uzun oldu
Ben transferden sonra 4 gun fln almamistm sanirm hatirlayamadim

Ben transferden sonra 4 gun fln almamistm sanirm hatirlayamadim
Sanırım dus almama uzun süre yatma yada hiç hareket etmeme bunlar tamamen içimiz rahat etsin diye yaptıgımız seyler tedavide cok fazla etkisi varmı ya da nasıl etkisi bar kanıtlanmış yeterli veri bile yok tedbir bizden takdir allahtan insallah

Evet benim doktorum günlük yasantiniza devam edebilirsiniz demişti ama ben icim rahat etsin diye herseyi kendime gore dikkatle yaptim olumsuz olursa bile elimden geleni yapmış olabileyim diye. İcinizden nasil geçiyorsa oyle yapin inşallah olumlu olsun sonuc

Benim ilk transferimde cok dikkat etmistim tutmamisti ikinci transferde gezdim kahve ictim yeri geldi dinlendim 2 gune bir duş aldım ılık suyla hic yatmayla falan alakasi yok hareket cok onemli kan akışı daha iyi oluyor oturumca yatinca daha cok strese girer insan doktorunuz soylemistir hareket et yada etme diye

Transferimden bir gün sonra işe döndüm arefe günü meza ziyaretleri avm alısverişi yaptım ev işi de yaptım süpürge ile evi de süpürdüm pozitifim hatta burada yazılanları okudukca bazı seylere inanamadım bile. Dikkat edelim derken yeterli kan akısını saglayamayan durumlar okudum:) 10 gün boyunca hayatımda yaptıgım tek değişiklik sigara ve kahveyi bırakmak oldu cunku bunun kanıtlanmış bir negatif etkisi vardı. Ama yatmanın tuvalete gitmenin ki ben 10 dakika içinde tuvalete gittim transferden sonra. Bunların hiç bir kanıtlanmış etkisi yk canım kızlar kendinizi strese sokmaktan başka bişe değil

Canım ben ilk günden beri ahreket halindeyim cok sükür pozitif yatmanın cok bir etkisi olmadıgını biliyorum yatarak kendi vicdanımı rahat ettirmek bilimle ters düşmek gibi bişeydi. Sonucta bilim kan akışı lazım hareket lazım diyor

Hayır oturarak yasak dedi Dr hatta verdiği kağıtta yazıyor,

Hayır oturarak yasak dedi Dr hatta verdiği kağıtta yazıyor,
F Floydblack günaydın bu bebislerin tutacağı varsa tutuyor arkadaşlar yapılan yenilen hic birşeyin etkisi yok bence
Ama doktorum günlük yasantiniza devam edebilirsiniz demesine ragmen ben , cok yogun bir iş yaşantım olduğu için bunu bir fırsat bildim ve ilk olarak 10 gun izne ayrildim. Bu izin donemini yazlikta hasta gibi yatarak degil ama genel olarak salincakta uzanip kitap okuyarak geçirdim. Anne ve babam yanimda olduğu icin hiccc is yapmadim. İlk 4 gun banyoya girmedim sonrasında normal girdim duşa. Bunlar hem benim içimin rahat etmesi icin hemde firsatibi bulmusken dinlenmek icin yaptığım seylerdi ruhuna ve bedenime iyi geldi. Sonuç olumsuz olsa dahi ben mutlu bir süreç geçirmiş olacaktim ki olumlu oldu 10 gün sonra ise basladim ama 6+1 de başlayan agir bulantı ve kusma nedeniyle H hilalnihal :)) heyet raporu aldım. Rapor boyunca ztn tuvaltte yasadigim icin yine hic is yapamadım banydoda cok uzun durdugunuzu ilettiğiniz icin oturarak yikanmayi önerdim yasak mi degil mi bilmiyorum bana hic oyle bisey söylenmedi. Ben hamileligimin 5. Ayindan sonra oturarak yikanmaya başladım çünkü tansiyonum dusuyodu bide egileniuodum. İnşallah sonuclariniz olumlu olur dedigim gibi onemli olab icinizdeki huzur ve rahatlik gerisinde napsak farketmez bebis gelmek istiyorsa geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…