- 3 Temmuz 2022
- 562
- 461
F Floydblack günaydın bu bebislerin tutacağı varsa tutuyor arkadaşlar yapılan yenilen hic birşeyin etkisi yok bence
Ama doktorum günlük yasantiniza devam edebilirsiniz demesine ragmen ben , cok yogun bir iş yaşantım olduğu için bunu bir fırsat bildim ve ilk olarak 10 gun izne ayrildim. Bu izin donemini yazlikta hasta gibi yatarak degil ama genel olarak salincakta uzanip kitap okuyarak geçirdim. Anne ve babam yanimda olduğu icin hiccc is yapmadim. İlk 4 gun banyoya girmedim sonrasında normal girdim duşa. Bunlar hem benim içimin rahat etmesi icin hemde firsatibi bulmusken dinlenmek icin yaptığım seylerdi ruhuna ve bedenime iyi geldi. Sonuç olumsuz olsa dahi ben mutlu bir süreç geçirmiş olacaktim ki olumlu oldu 10 gün sonra ise basladim ama 6+1 de başlayan agir bulantı ve kusma nedeniyle H hilalnihal :)) heyet raporu aldım. Rapor boyunca ztn tuvaltte yasadigim icin yine hic is yapamadım banydoda cok uzun durdugunuzu ilettiğiniz icin oturarak yikanmayi önerdim yasak mi degil mi bilmiyorum bana hic oyle bisey söylenmedi. Ben hamileligimin 5. Ayindan sonra oturarak yikanmaya başladım çünkü tansiyonum dusuyodu bide egileniuodum. İnşallah sonuclariniz olumlu olur dedigim gibi onemli olab icinizdeki huzur ve rahatlik gerisinde napsak farketmez bebis gelmek istiyorsa geliyor
tüp bebekte evet oturarak duş yok diyor doktorlar. ve bir de sıcak su ile.
ama kaç aya kadar acaba merak ediyorum. sıcak duşu özledim
ah kusmalar. vah kusmalar. biyandan da aktif gebelik habercisi diye seviniyorum ama kusarken ağlıyorum