Gebeliğe Hazırlık 2023 TUP BEBEK ANNELERİ 🌸🌸🌸

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kaç haftalık oldunuz kızlar hangi ayda doğum yapıosunuz bakalım aynı ayda doğum yapan varmı 6.ayımı doldurdum 7aya geçtim allahın izniyle haziran sonu temmuz başı doğumum olacak günler geçmiyor sanki bende tüp bebek annesiyim..

Selamlar dün ben de bebeğimi kucağımı aldım darısı başına inşlllah
Anaaa tahmin ettm ama kolluyorum hepinizi cunku darısı başıma sağlıkla sıhhaetle insallah offf cok heyecanlı böyle olunca en basında hamilelil haberlerni paylaşıyoduk şimdi doğumları zaman nasıl geciyor inanılır gibi değil

Gruptakiler cogu dogurdu bizde bir ben kaldım

Bol bol uyu vakit varken heran uyu dinlen bana bu cümleleri kuranlara her seferinde küfür ettigin icin içimden çok pişmanım
Valla şuan da uyuyamıyorm agrılarm oluyor kasılmalarım braz fazla sanıyorm krnım hep sert doktora da önümzdeki hafta gidecegm kotkmuyo değilim

Su gibi akip gidecek zaman demek yengeç geliyor oyy cok duygusal bi burc soguk gibi görünür ama cok sica kanlıdir benim burcumdan severim saglikla kucagina al insallah

Valla şuan da uyuyamıyorm agrılarm oluyor kasılmalarım braz fazla sanıyorm krnım hep sert doktora da önümzdeki hafta gidecegm kotkmuyo değilim
Braxton hicks yalanci kasilmalarin oluyor cok normal kuzu dinlen güzelce olurmu artk sığmıyor bebis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…