2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben daha demir değerlerine baktırmadım canım,doktor mu istedi bunu özele gidiyorsun sanırım
Dün kan ve demir değerlerine baktırdım hepsi çok iyi çıktı.demir ve d vitamini vermeyi hiç aksatmıyorum.demiri özel ilaç kullanıyordum, d vitaminini de devletin verdiğini.Doktor dişleri çıkmış artık dedi ve bir özel d vitamini tavsiye etti

Biz ilk defa ateşlendik 3 gece üstüste 38 i geçmediği için diş ateşi sandım ama yine de dün kontrole götürdüm,boğaz enfeksiyonu dedi.Kulakta da kızarıklık varmış.Mevsimsel normal olduğunu söyledi doktor ama antibiyotik verdi mecbur kullanıcaz 5 gün hastalığın ilerlememesi için

Kizlar merhabalar, kizlarim iki uykuya dusmustu ve hersey mukemmel gidiyodu 8.30 gibi uyuyoduk. Ama son 1 haftadir bi sabah uykusu bi oglen uykusu yapip mutlaka 18.30-19 da tekrar uyumak istiyorlar hatta emziklerini takip kendileri uyuyorlar bu sekilde 11-12 leri gormeye basladik tekrardan bu durumu yaşayan , tavsiyesi olan var mıdır

Geçmiş olsun benimde bı kere ateslendi ben dişten diyordum meğer değilmiş 3 gün bekledim bin pişman oldum hatta yatış yaparız dediler
Öyle durumlarda hemen götürmek daha iyi ilerlememsi icin

Geçmiş olsun benimde bı kere ateslendi ben dişten diyordum meğer değilmiş 3 gün bekledim bin pişman oldum hatta yatış yaparız dediler
Öyle durumlarda hemen götürmek daha iyi ilerlememsi icin
Çok geçmiş olsun Temkinli olmak lazım demekki ya daha çik küçükler. Çok şükür ilerlemedi şuan iyi yarın antibiyotik son gün 5 gün mutlaka kullan dedi doktor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…