- 12 Mart 2022
- 417
- 467
-
- Konu Sahibi LadyMorganas
- #35.261
Doktor öyle çağırıyor daha önceki düşüklerden riskli görüyor olabilirYok be yaaa boşversene belirtisiz hamilelik nimet nimetiçini ferah tut Allahtan hayırlısını iste gerisi boş neden iki hafta?
Heee normal o zaman 12 13 haftayı görmek istiyodur sağ salimDoktor öyle çağırıyor daha önceki düşüklerden riskli görüyor olabilirben de zaten daha uzun bekleyemezdim en azından ilk trimesterda
Bizim de çıktı daha yeniKizlar bizim çok şükür dişi çıktı ilk önce bitanesi çıktı bı hafta geçmeden yanindakide çıktı
Pusetlide normal bebek arabası olarakta çok memnunuzKraft lima dan memnun musunuz
Saol canımBizim de çıktı daha yeniİkinci de şişmiş hemen yanında o da çıkar yakında. Seninkiler de hayırlı olsun canım
Kız bizim alttan bir üstten bir çıktıSaol canım
Zaten ilk biri çıkıyor diğeri hemen çıkıyor
Bakalım üsteki dişleri ne zaman çıkartacak
Minik tavsânim
Ama uzamadı ya merak ediyorum ne zmaan uzayacakSaol canım
Zaten ilk biri çıkıyor diğeri hemen çıkıyor
Bakalım üsteki dişleri ne zaman çıkartacak
Minik tavsânim
Kız bizim alttan bir üstten bir çıktı
Bizimde uzamadi yakında tam cikarlarAma uzamadı ya merak ediyorum ne zmaan uzayacak
Bizim 2 altta 3 üstü 5 diş olduKizlar bizim çok şükür dişi çıktı ilk önce bitanesi çıktı bı hafta geçmeden yanindakide çıktı
Dün kan ve demir değerlerine baktırdım hepsi çok iyi çıktı.demir ve d vitamini vermeyi hiç aksatmıyorum.demiri özel ilaç kullanıyordum, d vitaminini de devletin verdiğini.Doktor dişleri çıkmış artık dedi ve bir özel d vitamini tavsiye ettiBen daha demir değerlerine baktırmadım canım,doktor mu istedi bunu özele gidiyorsun sanırım
Kızlar devletteki 9. Ay aşılarını herkes yaptırdı mi
Sanırım kızamık tam bilmiyorum içinde kabakulak da var mı yok mu. Ben daha yaptırmadımSadece kızamık değil mi?
Geçmiş olsun benimde bı kere ateslendi ben dişten diyordum meğer değilmiş 3 gün bekledim bin pişman oldum hatta yatış yaparız dedilerBiz ilk defa ateşlendik 3 gece üstüste 38 i geçmediği için diş ateşi sandım ama yine de dün kontrole götürdüm,boğaz enfeksiyonu dedi.Kulakta da kızarıklık varmış.Mevsimsel normal olduğunu söyledi doktor ama antibiyotik verdi mecbur kullanıcaz 5 gün hastalığın ilerlememesi için
Çok geçmiş olsunGeçmiş olsun benimde bı kere ateslendi ben dişten diyordum meğer değilmiş 3 gün bekledim bin pişman oldum hatta yatış yaparız dediler
Öyle durumlarda hemen götürmek daha iyi ilerlememsi icin