2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Amiiiinnnn... Allah razı olsun. Ben öyle kokruyorum ki. Ben de 4 yıldır hiç pozitif görmedim. Hamilelik testi aldığım bir iki taneydi hep. Adetim gelirdi zaten suphelenmedim bile. Elim gitmiyor. Ama sizin testiniz umut oldu inşallah devamı da gelir cuma günü yapacağım direkt kanda ne olacaksa Biranda o an olsun ya. Net sonuç.

Ben 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum. Biri tuttu

İnşAllah güzel sonuç alırsın canım canı gönülden isterim .benim pazartesi kan tahlilim inşaAllah kucağımız dolar

Çok teşekkür ederim evet ilk transferim olucak umarım ilkde tutar tabiki haberdar ederim sende sonucunu bizlere paylaş

Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için geçmiş olsun sizede Allah bir daha yaşatmasın tedaviye devam ediyor musunuz ? Allah gönlünüze göre versin inşallah
evet 4cu transferimi oldum doktorlar hep olumlu konusuyor baska doktora da gittim, ama kimyasallarin sebebi belli degil tam olarak genetigi saglikli embriyom vardi diye bosa gitmesin zaman transfer oldum sizin icin de insallah guzel sonuclanir

Canım öncelikle hayirlis olsun benim de 6 gün embriyosu yapmaya korkuyorum. Ama test için 4. Ve 5.gunler çok çok erken değil mi
bende 3 tane transferlerimde 5ci gun cizgiyi gormustum ama aslinda rahatlamak icin bakiyoruz yoksa kimyasali da gosteriyor ki bende ikisi kimyasaldi

bende 3 tane transferlerimde 5ci gun cizgiyi gormustum ama aslinda rahatlamak icin bakiyoruz yoksa kimyasali da gosteriyor ki bende ikisi kimyasaldi
Çok geçmiş olsun. İşte ben de tam bu yüzden yapmak istemiyorum. Ki testte erken çıkabildiğini de öğrenmiş oldum.

Benim 6 Mart kan tahlilim .az önce yine idrar testi yaptım pozitif dünden daha koyu çıktı ikinci çizgi.bugün 5.günEki Görüntüle 3211416
Merhaba çok erken yapmışsınız ama inşallah doğrudur gün geçtikçe koyulaşır benim de 8 martta tahlil günü daha 5 gün oldu transfer olalı büyük bir sabırla bekliyorum

İlk denemeydi yaşım 30
Ben cesaret edemedim. Bi anda transfer masasında sordu. 2 tane ister misin diye. Benim Dr biraz değişik herkes östrojen düzeyi baktırmış transferden önce benden hiçbişi istemedi bi sürüde östrojen alıyorum kaç bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin. Çocuğunuz hayırlı olsun sağlıkla gelsin

Kızlar bugün 12. gün kan testi sonucum 635 çıktı çok şükür bu 2. denememizdi ilkinde de 10. haftaya kadar ilerleyip kaybetmiştim sonraki sürecte de kendinize çok dikkat etmeyi ihmal etmeyin lütfen içimde buruk bir sevinç var aynı şeyleri tekrar yaşama korkusundan dolayı umarım Rabbim en kısa sürede hepimize evlat sahibi olmayı nasip eder dualarım sizlerle, sizlerden de dualarınızı bekliyorum...

Ben bir daha bu süreci yaşamak istemediğim için gözümü kararttım benim bir transferim östrojen hormonum düşük çıktı diye ertelendi mesela. Transfer masasında nasıl sordu anlamadım 2 embriyoyu birden mi çözdürmüşler size sormadan?

Hayır canım ben cuma opu oldum Pazartesi taze transfer için çağrıldım Dr da istersen 2 embriyo transfer edelim kalan 3 ünü donduralım dedi ama ikiz ihtimali erken doğum yeni doğan yoğun bakım gözlerimin önünden geçti ve istemiyorum dedim oda gebelik ihtimalin %40 a düşer dedi. Napiyim hayırlısı olsun.

evet 4cu transferimi oldum doktorlar hep olumlu konusuyor baska doktora da gittim, ama kimyasallarin sebebi belli degil tam olarak genetigi saglikli embriyom vardi diye bosa gitmesin zaman transfer oldum sizin icin de insallah guzel sonuclanir
Sizde pozitif olun lütfen yeni transferiniz hayırlı olsun inşallah kan testini ne zaman vereceksiniz ? Dinleniyor musunuz yoksa işr çıkıyor musunuz ?

Çok teşekkür ederim evet ilk transferim olucak umarım ilkde tutar tabiki haberdar ederim sende sonucunu bizlere paylaş
Hayırlı olsun transfer çok muazzam bir an gerçekten o an o kadar hızlı gelişiyor ki herşey
Transferden sonra dinlenip dikkat edin kendinize hayırlı olsun Allah ağzınızdan işitsin dediğiniz gibi ilk de tutunur inşallah amin tabi ki sonuç ne olursa paylaşıcam sizlerle canlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…