Amiiiinnnn... Allah razı olsun. Ben öyle kokruyorum ki. Ben de 4 yıldır hiç pozitif görmedim. Hamilelik testi aldığım bir iki taneydi hep. Adetim gelirdi zaten suphelenmedim bile. Elim gitmiyor. Ama sizin testiniz umut oldu inşallah devamı da gelirSağol canım evet erken ama dayanamıyorum ben işte .daha önceki denemelerimdede hep erken test yapıyordum ama 8.veya 9. Günlerde bile pozitifi görememiştim.neden sende denemiyorsun bir test inşaAllah pozitif görürsün sende
Ben 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum. Biri tuttuMerhaba arkadaşlar. Bugün 3.gün embriyosu transfer oldum. Doktorum 2 embriyo transfer edersek gebelik şansın %70 e çıkar dedi ancak ben kabul etmedim. Sonuçta ikiside tutabilir ve ikiz doğurup bakabilecek durumda hissetmiyorum kendimi kalan 4 embriyomu ikili gruplar halinde dordurduk. Size doktorunuz transfer sırasında böyle bi seçenek sundu mu? Yahut kaç embriyo transfer olunuyor genelde.
Yaşınız kaçtı ilk denemeniz mi?Ben 2 tane 5.gün embriyosu transfer oldum. Biri tuttu
İnşAllah güzel sonuç alırsın canım canı gönülden isterim .benim pazartesi kan tahlilim inşaAllah kucağımız dolarAmiiiinnnn... Allah razı olsun. Ben öyle kokruyorum ki. Ben de 4 yıldır hiç pozitif görmedim. Hamilelik testi aldığım bir iki taneydi hep. Adetim gelirdi zaten suphelenmedim bile. Elim gitmiyor. Ama sizin testiniz umut oldu inşallah devamı da gelircuma günü yapacağım direkt kanda ne olacaksa Biranda o an olsun ya. Net sonuç.
Çok teşekkür ederim evet ilk transferim olucak umarım ilkde tutarTeşekkür ederim güzelim amin hepimiz için herleyin güzeli ve hayırlısı olsun.
İlk transferin mi inşallah ? Hayırlı olsun kendini çok yorma bol bol dinlen evde fındık badem cevizleri ye transferini olduktan sonra haberdar et bizleri herşey gönlünce olsun
İlk denemeydi yaşım 30Yaşınız kaçtı ilk denemeniz mi?
evet 4cu transferimi oldum doktorlar hep olumlu konusuyor baska doktora da gittim, ama kimyasallarin sebebi belli degil tam olarakMerhaba teşekkür ederim yorumunuz için geçmiş olsun sizede Allah bir daha yaşatmasın tedaviye devam ediyor musunuz ? Allah gönlünüze göre versin inşallah
bende 3 tane transferlerimde 5ci gun cizgiyi gormustum ama aslinda rahatlamak icin bakiyoruz yoksa kimyasali da gosteriyor ki bende ikisi kimyasaldiCanım öncelikle hayirlis olsunbenim de 6 gün embriyosu yapmaya korkuyorum. Ama test için 4. Ve 5.gunler çok çok erken değil mi
Çok geçmiş olsun. İşte ben de tam bu yüzden yapmak istemiyorum. Ki testte erken çıkabildiğini de öğrenmiş oldum.bende 3 tane transferlerimde 5ci gun cizgiyi gormustum ama aslinda rahatlamak icin bakiyoruz yoksa kimyasali da gosteriyor ki bende ikisi kimyasaldi
Amin çok teşekkür ederim sizin için herkes için de aynisini diliyorumİnşAllah güzel sonuç alırsın canım canı gönülden isterim .benim pazartesi kan tahlilim inşaAllah kucağımız dolar
Bir de adetinize kaç gün kaldı acaba belki bundan da olabilir teste yansıması.İnşAllah güzel sonuç alırsın canım canı gönülden isterim .benim pazartesi kan tahlilim inşaAllah kucağımız dolar
Merhaba çok erken yapmışsınız ama inşallah doğrudur gün geçtikçe koyulaşırBenim 6 Mart kan tahlilim .az önce yine idrar testi yaptımpozitif dünden daha koyu çıktı ikinci çizgi.bugün 5.günEki Görüntüle 3211416
Ben cesaret edemedim. Bi anda transfer masasında sordu. 2 tane ister misin diye. Benim Dr biraz değişik herkes östrojen düzeyi baktırmış transferden önce benden hiçbişi istemedi bi sürüde östrojen alıyorum kaç bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin. Çocuğunuz hayırlı olsun sağlıkla gelsinİlk denemeydi yaşım 30
Ben bir daha bu süreci yaşamak istemediğim için gözümü kararttımBen cesaret edemedim. Bi anda transfer masasında sordu. 2 tane ister misin diye. Benim Dr biraz değişik herkes östrojen düzeyi baktırmış transferden önce benden hiçbişi istemedi bi sürüde östrojen alıyorum kaç bilmiyorum Allah sonumu hayır etsin. Çocuğunuz hayırlı olsun sağlıkla gelsin
Hayır canım ben cuma opu oldum Pazartesi taze transfer için çağrıldım Dr da istersen 2 embriyo transfer edelim kalan 3 ünü donduralım dedi ama ikiz ihtimali erken doğum yeni doğan yoğun bakım gözlerimin önünden geçti ve istemiyorum dedim oda gebelik ihtimalin %40 a düşer dedi. Napiyim hayırlısı olsun.Ben bir daha bu süreci yaşamak istemediğim için gözümü kararttımbenim bir transferim östrojen hormonum düşük çıktı diye ertelendi mesela. Transfer masasında nasıl sordu anlamadım 2 embriyoyu birden mi çözdürmüşler size sormadan?
5-6 gun embriyolari transferin 5-6 gunu testte gostere bilirmisBir de adetinize kaç gün kaldı acaba belki bundan da olabilir teste yansıması.
Sizde pozitif olun lütfen yeni transferiniz hayırlı olsunevet 4cu transferimi oldum doktorlar hep olumlu konusuyor baska doktora da gittim, ama kimyasallarin sebebi belli degil tam olarakgenetigi saglikli embriyom vardi diye bosa gitmesin zaman transfer oldum sizin icin de insallah guzel sonuclanir
Hayırlı olsun transfer çok muazzam bir an gerçekten o an o kadar hızlı gelişiyor ki herşeyÇok teşekkür ederim evet ilk transferim olucak umarım ilkde tutartabiki haberdar ederim sende sonucunu bizlere paylaş