2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Merhaba öncelikle hayırlı olsun Allah hepimize pozitif sonuç göstersin inşallah. Ben şubat ayının 21 inde 5 günlük embriyo transferimi oldum bugün 7 ci günüm ilk 3-4 günlerde bel ağrım vardı son 2 gündür şiddetli göğüs sızıntılarım var ve tabi ki aşırı duygusallık olur olmadık şeylere ağlıyorum ve çok korkuyorum sonuç pozitif olmazsa diye bilmiyorum belki de bütün bu belirtiler psikolojiktir yada aldığım ilaçlardan kaynaklanıyordur herşeyin hayırlısını diliyorum hepimiz için inşallah kızlar mart ayının 3ü inşallah kan testi vericem
İnşallah hayırlısı olur pozitifi görürsün inşallah böyle durumda vücudu dinlememek elde değil ama psikolojiktr olabilir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın az kalmış test gününe muhtemelen bende cumartesi günü dondurulmuş 5.gun embiriyosu transfer olucam hayırlısı olsun inşallah 🙏🌸

İnşallah hayırlısı olur pozitifi görürsün inşallah böyle durumda vücudu dinlememek elde değil ama psikolojiktr olabilir inşallah hayırlı sonuçlar alırsın az kalmış test gününe muhtemelen bende cumartesi günü dondurulmuş 5.gun embiriyosu transfer olucam hayırlısı olsun inşallah 🙏🌸
Teşekkür ederim güzelim amin hepimiz için herleyin güzeli ve hayırlısı olsun.
İlk transferin mi inşallah ? Hayırlı olsun kendini çok yorma bol bol dinlen evde fındık badem cevizleri ye transferini olduktan sonra haberdar et bizleri herşey gönlünce olsun 😘

tup bebek tedavisinde herkeste belirtiler oluyor aslinda cunki hormon ilaclari aliyoruz, testinize az kalmis sabredin. benim daha once uc denemem oldu ucu de besinci gun embriyosuydu, ikisi kimyasal oldu, biri kalbi durdu kurtaj oldum 8 haftada. ucunde de belirtim leke ve 6ci gun evde silik cizgi gordum. evde testin de anlami cok yok kimyasali da gosteriyor malesef. insallah ama sizin saglikla gelisir hamileyiniz
Merhaba teşekkür ederim yorumunuz için geçmiş olsun sizede Allah bir daha yaşatmasın tedaviye devam ediyor musunuz ? Allah gönlünüze göre versin inşallah 🙏🏻😇

Hayırlısı olsun cnm sevindim. Senin kaçıncı gün embriyosuydu benim 11. Gün değerim 525 cıktı yarın tekrarlıycam biraz endiselendim açıkçası yüksek geldi sanki baya
Ardışık transfer Di benim bir tanesi 3.gün diğeri 5. Gün koyuldu. İlk transfere göre test günü verdiler ilk gün 253 çıkmıştı.hiç endişelenme ona bakarsan benim ki sana göre düşük kalır. Değer aralığı da zaten bunun için var

Merhaba canım dün dayanamayıp kan vermiştim 6.64 çıktı 5 üzeri pozitif sayılıyor dediler ama benim 3.gun embriyosu baya baya erken yarın tekrar vereceğim inşallah artmaya devam eder 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
İnşaAllah canım bende dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı.23.de transfer olmuştu 6.gün embriyosuydu

Merhaba 😊 evet aynı gün transfer olmuşuz benim 5. Gün embriyosu 3ab kalitesi nasılım diye sorarsan hiç bir belirti hissetmiyorum çok arada kasık batması bel ağrısı oluyor ama oda çok değil sanki transfer olmamışım gibi hatta moralim bozuldu ağladım biliyorum herkezde belirti olmayabilir ama korku basmaya başladı beni test günü yaklaştıkça sizin nasıl durumlar ?
Hiç merak etme canım benimde aynı arada bir batma tarzı bişey oluyor kendimi dinlemekten kendimi çözemiyorum artık. Dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı umutlandım inşallah boşa çıkmaz.benim 6 gün embriyosuydu ,ne zaman kan tahlilin ?

Merhaba 😊 evet aynı gün transfer olmuşuz benim 5. Gün embriyosu 3ab kalitesi nasılım diye sorarsan hiç bir belirti hissetmiyorum çok arada kasık batması bel ağrısı oluyor ama oda çok değil sanki transfer olmamışım gibi hatta moralim bozuldu ağladım biliyorum herkezde belirti olmayabilir ama korku basmaya başladı beni test günü yaklaştıkça sizin nasıl durumlar senin kan tahlilin ne zaman

Hiç merak etme canım benimde aynı arada bir batma tarzı bişey oluyor kendimi dinlemekten kendimi çözemiyorum artık. Dün idrar testi yaptım silik çizgi çıktı umutlandım inşallah boşa çıkmaz.benim 6 gün embriyosuydu ,ne zaman kan tahlilin ?
3 Mart yani bu cuma günü teste gidicem bugün transfer günü hariç 5. Günüm sen test yaptığında 4. Gününmüydü ben korkuyorum test yapmaya

Benim kasık ağrılarım var bazen ayakta bile duramıyorum batma gibi oluyor dün de ateş basması yaşadim başka belirtim yok henüz yarın sabah erkenden teste gidicem senin de güzel haberini bekliyorum inşallah 🙏🌸
Merhabalar inşallah hayırlı haberler alırsınız bu ateş basmasını bende yaşadım ya resmen ayağım yüzüm yanıyordu ateşim 37 çıkıyordu sonra biraz üzerimi çıkarıp bekleyince normale dönüyordum iki defa filan oldu bu transferin ilk günleri bunu yaşayan sadece ben değilmişim demekki 😊

Merhabalar inşallah hayırlı haberler alırsınız bu ateş basmasını bende yaşadım ya resmen ayağım yüzüm yanıyordu ateşim 37 çıkıyordu sonra biraz üzerimi çıkarıp bekleyince normale dönüyordum iki defa filan oldu bu transferin ilk günleri bunu yaşayan sadece ben değilmişim demekki 😊
Amin inşallah isteyen bekleyen herkes güzel haber alsın inşallah kimse sınanmasın çok zor bir imtihan çünkü 🙏 ben ölçmedim ama yüzümden ter akmaya başladı bı anda anlamadım ne olduğu sonra aklıma geldi belirti olabilir diye inşallah umutlarımiz boşa çıkmaz 🌸

Ardışık transfer Di benim bir tanesi 3.gün diğeri 5. Gün koyuldu. İlk transfere göre test günü verdiler ilk gün 253 çıkmıştı.hiç endişelenme ona bakarsan benim ki sana göre düşük kalır. Değer aralığı da zaten bunun için var
Vallahi nebilim kafama takıldı ya yarın bir daha kan vericem bakalım bide bu kese ne zaman gözüküyor acaba

3 Mart yani bu cuma günü teste gidicem bugün transfer günü hariç 5. Günüm sen test yaptığında 4. Gününmüydü ben korkuyorum test yapmaya
Benim 6 Mart kan tahlilim .az önce yine idrar testi yaptım 😬pozitif dünden daha koyu çıktı ikinci çizgi.bugün 5.gün
image.jpg

Evet canım transfer ayın 23ydü dünde pozitif çıktı bugünde pozitif hayırlısı. Bence sende dene bir test ❤️
Hayırlı olsun canım pozitif görünüyor 😊
darısı başına canım umarım erken sevinmiş olmam

Canım öncelikle hayirlis olsun 🧿 benim de 6 gün embriyosu yapmaya korkuyorum. Ama test için 4. Ve 5.gunler çok çok erken değil mi
Sağol canım evet erken ama dayanamıyorum ben işte .daha önceki denemelerimdede hep erken test yapıyordum ama 8.veya 9. Günlerde bile pozitifi görememiştim.neden sende denemiyorsun bir test inşaAllah pozitif görürsün sende

X