bu transferim için en son adet tarihimin1. Günden itibaren bir hap kullanmaya başlamıştım, bu hap rahmi kalınlaştırıyor gebeliği kolaylaştırsın diye hapı bırakmadan adet olamıyorsun.2veya 3 gün içinde adet olmam gerek ama hap adet oldurtmuyor .kan testine kadar hap kullanmaya devam pozitif olursa bir süre daha kullanılacak negatif olursa hapı bırakca adetin bir kaç gün içinde geliyor.hapın adı : (provames)Bir de adetinize kaç gün kaldı acaba belki bundan da olabilir teste yansıması.
Herşey gönlümüzce olsun inşaAllahMerhaba çok erken yapmışsınız ama inşallah doğrudur gün geçtikçe koyulaşırbenim de 8 martta tahlil günü daha 5 gün oldu transfer olalı büyük bir sabırla bekliyorum
Hayırlı olsun transfer çok muazzam bir an gerçekten o an o kadar hızlı gelişiyor ki herşey
Transferden sonra dinlenip dikkat edin kendinize hayırlı olsun Allah ağzınızdan işitsin dediğiniz gibi ilk de tutunur inşallah amintabi ki sonuç ne olursa paylaşıcam sizlerle can
Hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun şuan ne ilaç kullanıyorsun birde transfer öncesi progestan kullandın mi acaba ne için kullanılıyorHayırlı olsun transfer çok muazzam bir an gerçekten o an o kadar hızlı gelişiyor ki herşey
Transferden sonra dinlenip dikkat edin kendinize hayırlı olsun Allah ağzınızdan işitsin dediğiniz gibi ilk de tutunur inşallah amintabi ki sonuç ne olursa paylaşıcam sizlerle canlar
Evet öyle deniyor tıpda. Ama kişiden kişiyede değişiyor bazen geç tutunmada olabiliyor. Hakkımızda hayırlısı inş5-6 gun embriyolari transferin 5-6 gunu testte gostere bilirmis
Herşey gönlümüzce olsun inşaAllah
Ben de 18 Şubat'ta oldum aynı şekilde yarın test günüm, ama hiç umudum yok.Evet ben ayın 21 inde oldum 5 günlük dondurulmuş embriyo
Neden umutsuzluğa düştün ? İdrar testi falan yaptınmı evde ?Ben de 18 Şubat'ta oldum aynı şekilde yarın test günüm, ama hiç umudum yok.
Evet o hataya düştüm malesef, 8. Gün erken gebelik testi yaptım negatif, 9. Gün normal kaset test o da negatif.zayen her an regl olcakmisim gibi de ağrım varNeden umutsuzluğa düştün ? İdrar testi falan yaptınmı evde ?
Canım hapşırıp tıksırmakla birşey olmaz eğer tutacaksa onunla hiç alakası olmaz merak etme .ama sen teknirini al bol bol dinlen ayakta kalma ağır kaldırma ,tekbir senden takdir Allahtan .Kızlar bende yeni transfer oldum ama grip oldum hapşırmakta hınkırmaktan bi hal oldum inşallah bir şey olmazYatıyorum dinleniyorum sizler neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz
Canım ben de Çok şükür pozitifi gördüm ama 3 gündür bir gribim artık öksürmekten ciğerlerim çıkacak gibi ama Allah’ın izniyle bişey olmaz endişelenme bu dönemlerde bağşıklık düşüyormuşKızlar bende yeni transfer oldum ama grip oldum hapşırmakta hınkırmaktan bi hal oldum inşallah bir şey olmazYatıyorum dinleniyorum sizler neler yapıyorsunuz nelere dikkat ediyorsunuz
Canım geçmiş olsun Allah’ın izniyle birşey olmaz uzan ama kesinlikle, ben 1 buçuk saatlik yolculuk yaptım transferden sonra tabi 12 saat uzun biraz ama dikkat et ve tramsferden sonra 1 saat aksiliklerden dolayı ayakta beklemek yürümek zorunda bile kaldım ama şükür pozitif sonucumİyi akşamlar kizlar Kayseri'ye transfer için gelmiştim dün transfer oldum. Bugün 2 defa çok şiddetli deprem oldu ve çok korktum. Doktorum 2 gün burada kalmamı söylemişti. Deprem olunca Otelden çıkış yaptık biraz önce 12 saat yolumuz var transferin ilk gününden yolculuk yapan var mı acaba arka koltuğa uzanıp gidiyorum. Çok korkuyorum bebislerime birşey olmaz değil m
İnşaAllah yarın yüzün güler canım lütfen umudunu yitirme umut biterse herşey biter.yarın sonucunu paylaş inşallah güzel haber verirsin .Evet o hataya düştüm malesef, 8. Gün erken gebelik testi yaptım negatif, 9. Gün normal kaset test o da negatif.zayen her an regl olcakmisim gibi de ağrım var
Arka koltuğa bacaklarım toplu yatıyorum sizde mi o şekilde uzandiniz bacaklarım katlı olunca birşey olmaz değil mi artık aklımıza herşey geliyorG
Canım geçmiş olsun Allah’ın izniyle birşey olmaz uzan ama kesinlikle, ben 1 buçuk saatlik yolculuk yaptım transferden sonra tabi 12 saat uzun biraz ama dikkat et ve tramsferden sonra 1 saat aksiliklerden dolayı ayakta beklemek yürümek zorunda bile kaldım ama şükür pozitif sonucum
Neden umutsuzluğa düştün ? İdrar testi falan yaptınmı
Çok teşekkür ederim, umarım bir mucize olur hayırlısıylaİnşaAllah yarın yüzün güler canım lütfen umudunu yitirme umut biterse herşey biter.yarın sonucunu paylaş inşallah güzel haber verirsin .
Öyle mi ben bu hapi kullanmadım hiç. Rahim hazırlığı için estrofem kullandım adet gününden itibaren. Peki bu aldığınız hap adeti bastiriyorsa adet belritisini de mi yapmaz. Mesela ben de 2 3 gün içinde adetim görünüyor. Belim bacağım ya da kasik agirsa umutlanamiyorum çünkü bunlar aynı zamanda adet belirtisi oluyor benim için.bu transferim için en son adet tarihimin1. Günden itibaren bir hap kullanmaya başlamıştım, bu hap rahmi kalınlaştırıyor gebeliği kolaylaştırsın diye hapı bırakmadan adet olamıyorsun.2veya 3 gün içinde adet olmam gerek ama hap adet oldurtmuyor .kan testine kadar hap kullanmaya devam pozitif olursa bir süre daha kullanılacak negatif olursa hapı bırakca adetin bir kaç gün içinde geliyor.hapın adı : (provames)
Bu hap hem rahim hazırlıgı hemde planlı bir şekilde hem yumurta toplama gününü hem transfer günü doktorlar istediği tarihte ayarlayabilmek için kullanılıyor. Ben transferim adetime 6 7 gün kala yapıldı .dedim çok geç olmadımı ben 1 hafta sonra adet olurum dedim yok kullandığın hap seni hamilege hazırlıyor hemde sana adet oldurmaz dedi . Negatif sonuç alırsak hapı bırakırsın bir kaç güne adetin gelir dediÖyle mi ben bu hapi kullanmadım hiç. Rahim hazırlığı için estrofem kullandım adet gününden itibaren. Peki bu aldığınız hap adeti bastiriyorsa adet belritisini de mi yapmaz. Mesela ben de 2 3 gün içinde adetim görünüyor. Belim bacağım ya da kasik agirsa umutlanamiyorum çünkü bunlar aynı zamanda adet belirtisi oluyor benim için.
Ben biraz düz biraz cenin pozisyonu gibi yan da yattım bi problem olmadı çok şükür rahat edin ve rahimi kasmayınArka koltuğa bacaklarım toplu yatıyorum sizde mi o şekilde uzandiniz bacaklarım katlı olunca birşey olmaz değil mi artık aklımıza herşey geliyor