2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

4 tane 5. Gün embriyomuz var artık onları bekleyeceğim. Hayırlısı olsun . Allah’ın verdiğine sevindiğimiz gibi aldığına da diyecek bişeyimiz yok. İnşallah siz de sağlıkla kavuşursunuz yavrunuza

Merhabalar kızlar bende pazartesi transfer olacağım da öncesinde hazırlık yaptınız mı acaba yeme içme yada oraya neler götürmem gerek falan

Çok teşekkürler canım. Çok sevindim embriyon kaldığına, onlar sana sağlıklı, hayırlı evlat olsun inşAllah

Kızlar benim tutmustu transferim idrar ve kan testlerim hersey sıkıntısız ilerlemisti persembe günü kese ve kalp atışı için çağırdı suan 5 6 haftalık gibi bi sey ama az önce peçeteye gelen cok az kahverengi leke gördüm çok korktum sizce endiselenmelimiyim bilgisi olan var mı

Hiç endişelenme arkadaşım ben ilk gebeligimde rahim yanması ile birlikte peçeteye gelen kahverengi lekeler ile doktoruma gittiğimde yerleşme kanaması demişti progestron ilac vermişti çok şükür kızım şuan ayağımda sallanıyor:) ama doktoruna bilgi ver yarin

İyi geceler arkadaşlar ben aşılama ile bir kız evlada sahibim Rabbım tüm isteyenlere nasip etsin. İkinci çocuk için 3 defa aşılama yaptık fakat olumsuz sonuç alınca bizde tup bebek deneyelim dedik. Esimde ileri hareketli yuzde 0 . 7 tane 1 .kalite 5.gun embriyom vardı. Opu olduğum ay pkos hastası olduğum için gelişmekte olan yumurtalar nedeni ile tedavim 2 adet ertelendi ve 22 şubatta 2 tane 5.gun embriyosu transfer edildi.Rabbim gönlümüzü kırmadan hayırlı ve sağlıklı evlatlar nasip etsin hepimize inşallah

Gamze5555 arkadasim ben gebelik haberimi aldıktan sonra keseyi görmeden lekelenmem oldu hatta keseyi o lekelemeyin olduğu gün ilk defa gördüm doktorum bak bebeğin burda tutmaya çalışıyor annesi demişti.Eger kanamanın kırmızıya dönerse endiselenmem gerektiğini adet kanaması miktarında olursa sıkıntı olabileceğini söyledi içini ferah tut

4cu denemem cuma transfer oldum bu sefer hic umutlu degilim ve hic heyecanli degilim. daha onceki 3 transferimden ikisi kimyasaldi, 1de de kalbi durdu kurtaj oldum. yani hamile oldugumu gorunce bile sevinemiyorum artik

Kizlar gunaydin acil bir sorum olcakti progestan vaginal kapsul 200 mg yuvarlak sekildeler bunun fitil olani varmi? Yoksa yanlismi verildi

Nasıl desem kırmızı renkte peçeteye sildikçe vardı ped koydum o an ilaçlarımı içtim şu an kesilmiş. Daha öncede olmuştu o zaman daha çok kanama olmuştu pedi dolduracak kadar transferin 8 günüydü birazdan doktorumu arayacağım 4+6 haftalık hamileyim keseyi de perşembe günü görmüştük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…