Kan testi yaptırmadım erken gebelik yaptırdım benimde 16 Şubat. Hafif belli belirsiz çıktı cizgi ama ben sanmıyorum çünkü hemen çıkmadı 5 10 dk sonra belirdi sanki bir de bugün dün akşam kahverengi akıntım var aynı adet öncesi olan akıntımTest yaptınız mı acaba kızlar 16sı transfer 9.gün bugün kaset test negatif kan versem mi artık ona göre ilaçları bırakarım 2.deneme çift embriyo sanırım Buda tutmadı
Hayırlı olsun net duruyorKızlar merhaba yarın kan testi vermem gerekiyordu dayanamadım dün erken test yaptım üste 2 test dünden. En altakini bu sabah yaptım 5cigün emriyosu 17şubat günü transfer olmuştum bugun 8ci gün oluyor
Eki Görüntüle 3209999
Hayırlı olsun canımKızlar merhaba yarın kan testi vermem gerekiyordu dayanamadım dün erken test yaptım üste 2 test dünden. En altakini bu sabah yaptım 5cigün emriyosu 17şubat günü transfer olmuştum bugun 8ci gün oluyor
Eki Görüntüle 3209999
Aynı benim gibi çıkmış işte adetim 3 gün geçti benim de bide grip oldum suanda üstüne olmadı sanırım yine yarın kan vermeyi düşünüyorum çünkü pazartesi günü ılaclarım bitiyor en azından varmı yokmu baktırıcam olsa testlerde çıkardı ümidim bittiKan testi yaptırmadım erken gebelik yaptırdım benimde 16 Şubat. Hafif belli belirsiz çıktı cizgi ama ben sanmıyorum çünkü hemen çıkmadı 5 10 dk sonra belirdi sanki bir de bugün dün akşam kahverengi akıntım var aynı adet öncesi olan akıntım
Benim arkadaşım çift embriyo ilk 800le öğrendi ikiz oldu sizin de ona yakın olunca bana öyle geldiYaaaabenim ilk gebeliğimde de böyle zıplaktı beta ama tekti. O zaman sorduğumda doktorum söylemişti, ikiz olup olmadığı keseden belli olur sayıdan anlaşılmaz diye. Kısmet canım ya, sağlıklı olsunlar da ikiz olsunlar ne güzel olur.
Belirtileriniz var mıydı. Gün gün yaşadıklarınızi paylaşır mısınızKızlar merhaba yarın kan testi vermem gerekiyordu dayanamadım dün erken test yaptım üste 2 test dünden. En altakini bu sabah yaptım 5cigün emriyosu 17şubat günü transfer olmuştum bugun 8ci gün oluyor
Eki Görüntüle 3209999
17 şubatta transfer oldum ilk 2 gün birşey hissetmedim 3ve4 gün sol kasıkta cok minik bir ağrı oldu sonra göğüs hassasiyeti başladı. ben bide sürekli yattım günde toplasan 1 saat ayakta durmadım bu arada benim bu 3 cü denemem farklı hastanede olmuştu ilk 2 siBelirtileriniz var mıydı. Gün gün yaşadıklarınızi paylaşır mısınız
Hayırlı olsun net duruyor
Amin teşekkür ederim dayanamadım kan testi vermeye gittimHayırlı olsun canım, sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşAllah
Sizin ne zman oldu transfer kaçıncı gün keseniz gözüktühayırlı olsun. benim 3 gün embiryosydu 18 gün 1064 çıktı. Sizin 5 gün olduğu için daha hızlı yükseliyor. Ama betanın ikiz olmayla alakası yok diyor bazı doktorlar. Umarım tutunmuştur 2 side. pazartesi haberini bekliyoruz.
Çok yatmayı öneren var onermeyen var17 şubatta transfer oldum ilk 2 gün birşey hissetmedim 3ve4 gün sol kasıkta cok minik bir ağrı oldu sonra göğüs hassasiyeti başladı. ben bide sürekli yattım günde toplasan 1 saat ayakta durmadım bu arada benim bu 3 cü denemem farklı hastanede olmuştu ilk 2 si
Amin teşekkür ederim dayanamadım kan testi vermeye gittim
Hayırlısı olsun inşallah canım benim bende de pcos var esimde sıkıntı yok2 yıla yaklastı daha önce hiç hamilelik olmadı. Bende pcos esimdede ileri hareket hızı dusukluğu var
Herşeyin hayırlısı olsun hiç moralinizi bozmayınAynı benim gibi çıkmış işte adetim 3 gün geçti benim de bide grip oldum suanda üstüne olmadı sanırım yine yarın kan vermeyi düşünüyorum çünkü pazartesi günü ılaclarım bitiyor en azından varmı yokmu baktırıcam olsa testlerde çıkardı ümidim bitti
Sizin ne zman oldu transfer kaçıncı gün keseniz gözüktü
İki hafta sonra belli olacak, ben de çok merak ediyorumBenim arkadaşım çift embriyo ilk 800le öğrendi ikiz oldu sizin de ona yakın olunca bana öyle geldi
Canım çok üzgünüm ama sakın yıkılma, bizler güçlü kadınlarız, savaşmayı iyi biliriz. Ben iki sene boyunca sürekli opu oldum, sayısını bile bilmiyorum artık, emek emek embriyo biriktirdim, biriktirdiklerimi pgt ye gönderdim . 10 taneden anca 1-2 tane sağlıklı zor geliyor, zar zor transfer aşamasına geldim. Herşey yolunda olmasına rağmen pgtli embriyom tutmadı. Hiç beklemiyordum, çok üzüldüm ama tesadüftür dedik bı daha yaptık yine tutmadı. Ben pgtli embriyosu iki kere üstüste tutmayan nadir insanlardanım. Durumumu sen düşün. Çevremde bir örneği daha yok, bildiğin umutsuz vakaBugün kan testi verdim iki gün önce 50 olan değer bugün 39a düşmüş. Benim olmadı