2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Test yaptınız mı acaba kızlar 16sı transfer 9.gün bugün kaset test negatif kan versem mi artık ona göre ilaçları bırakarım 2.deneme çift embriyo sanırım Buda tutmadı
Kan testi yaptırmadım erken gebelik yaptırdım benimde 16 Şubat. Hafif belli belirsiz çıktı cizgi ama ben sanmıyorum çünkü hemen çıkmadı 5 10 dk sonra belirdi sanki bir de bugün dün akşam kahverengi akıntım var aynı adet öncesi olan akıntım

Kızlar merhaba yarın kan testi vermem gerekiyordu dayanamadım dün erken test yaptım üste 2 test dünden. En altakini bu sabah yaptım 5cigün emriyosu 17şubat günü transfer olmuştum bugun 8ci gün oluyor

Aynı benim gibi çıkmış işte adetim 3 gün geçti benim de bide grip oldum suanda üstüne olmadı sanırım yine yarın kan vermeyi düşünüyorum çünkü pazartesi günü ılaclarım bitiyor en azından varmı yokmu baktırıcam olsa testlerde çıkardı ümidim bitti

Benim arkadaşım çift embriyo ilk 800le öğrendi ikiz oldu sizin de ona yakın olunca bana öyle geldi

Belirtileriniz var mıydı. Gün gün yaşadıklarınızi paylaşır mısınız
17 şubatta transfer oldum ilk 2 gün birşey hissetmedim 3ve4 gün sol kasıkta cok minik bir ağrı oldu sonra göğüs hassasiyeti başladı. ben bide sürekli yattım günde toplasan 1 saat ayakta durmadım bu arada benim bu 3 cü denemem farklı hastanede olmuştu ilk 2 si
Hayırlı olsun net duruyor
Hayırlı olsun canım , sağlıkla mutlulukla ilerlesin inşAllah
Amin teşekkür ederim dayanamadım kan testi vermeye gittim

Sizin ne zman oldu transfer kaçıncı gün keseniz gözüktü

Çok yatmayı öneren var onermeyen var nasip demekki her şey . Teşekkür ederim hayirli olsun tekrardan

Selam kızlar benim de kese göründü şükür 1 martta kalp atışı için gidicem güzel haberlerimi vericem sizlere inşallah dualarım hep sizlerle beraber

Herşeyin hayırlısı olsun hiç moralinizi bozmayın

Merhaba, ben 18 inde 5. Gun dondurulmuş embriyo transferi oldum, bugün erken gebelik testi yaptım ve negatif çıktı

Bugün kan testi verdim iki gün önce 50 olan değer bugün 39a düşmüş. Benim olmadı
Canım çok üzgünüm ama sakın yıkılma, bizler güçlü kadınlarız, savaşmayı iyi biliriz. Ben iki sene boyunca sürekli opu oldum, sayısını bile bilmiyorum artık, emek emek embriyo biriktirdim, biriktirdiklerimi pgt ye gönderdim . 10 taneden anca 1-2 tane sağlıklı zor geliyor, zar zor transfer aşamasına geldim. Herşey yolunda olmasına rağmen pgtli embriyom tutmadı. Hiç beklemiyordum, çok üzüldüm ama tesadüftür dedik bı daha yaptık yine tutmadı. Ben pgtli embriyosu iki kere üstüste tutmayan nadir insanlardanım. Durumumu sen düşün. Çevremde bir örneği daha yok, bildiğin umutsuz vaka . Ama hiç yıkılmadım. O canım yana yana kaldığım, boğazıma kadar borca batmış halimle yerden ayağa kalktım yeniden. Bu çok uç bir hikaye yine de mutlu sona çok yaklaştı. Seninki çok daha kolay olacak inşAllah canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…