2023 Şubat transfer olacaklar gelin destek olalim

Fitil zaten o canım ben onu kullanıyorum
Fitil zaten o canım ben onu kullanıyorum
Tesekkur ederim cnm tmm bi suphem oldu cunku agizdan yaziyor ezcaneyede sorduk turkiyede sadece bu sekil oluyomus hem agizdan hem vaginal internette fitil olanini gorunce yanlis verildi sandim herseyde bir sorun cikmasin diye ugrasiyoruz hepimiz Allah yardimcimiz olsun

Tesekkur ederim cnm tmm bi suphem oldu cunku agizdan yaziyor ezcaneyede sorduk turkiyede sadece bu sekil oluyomus hem agizdan hem vaginal internette fitil olanini gorunce yanlis verildi sandim herseyde bir sorun cikmasin diye ugrasiyoruz hepimiz Allah yardimcimiz olsun
Canım ben progestan 200 mg hap formunda fitil olarak günde 6 adet kullanıyorum 2 adetini de ağızdan içiyorum başımı çok döndürüyor

Arkadaşlar transferimin 16.günü bugün. Sonucum pozitif. 4 Mart'ta randevum var tüp bebek doktorumla. Ama ondan önce bulunduğum yerde bi kadın doğum doktoruna gitsem mi acaba

Nasıl desem kırmızı renkte peçeteye sildikçe vardı ped koydum o an ilaçlarımı içtim şu an kesilmiş. Daha öncede olmuştu o zaman daha çok kanama olmuştu pedi dolduracak kadar transferin 8 günüydü birazdan doktorumu arayacağım 4+6 haftalık hamileyim keseyi de perşembe günü görmüştük
İnşallah normal dir bagzilari hassas oluyor o konuda bir arkadaşim 6 ay yaşamıştı ve hep iğneler kullandi

İnşallah çok teşekkür ederim 🙏 bende önce kana sonra idrara geciyo diye biliyorum o yüzden çok şaşırdım 1 tane test yapsam tamam hadi bozuktu diyelim ama her yaptığımda çift çizgi görüp kanda negatif çıkması çok şaşırdım anlam veremiyorum hala
Kimyasal olmuş olabilir mi

Ben de dün transfer oldum. 7 martta test yaptıracağım. Heyecanlı bir bekleyiş. Her gün iğne yapıyorum karından sabah akşam. Progesteron iğnesi. Bugün de kahve siyah leke oldu sizdeki belirtiler nelerdi yani pozitif olan kızlara soruyorum. On gün boyunca neler yaptınız yediniz belirtiler neler ?

Can sıkıcı bir durum :KK43: belirsizlik olması daha da can sıkıyor. İnş testler hatalıdır diyelim.
Bende öyle düşündüm değişik markalarda test alıp yaptım ama hep silik çizgi hani hiç çıkmasa hazırlarım kendimi ama böyle çıkınca daha kötü ne olduğu belli değil bak hepsi değişik markalarla yaptığım testler p
IMG_20230226_132425_754.jpg
IMG_20230223_081918_669.jpg
IMG_20230225_175756_433.jpg

Transfer olan arkadaşlarım günde
6 estroferm
4 progesteron fitil
Aspirin
Oksapar 4000
2 progestan dex iğne kullanıyorum
Sizlerde böyle misiniz? Midem çöplük oldu acaba doktorum abartıyor mu 😔😔

Transfer olan arkadaşlarım günde
6 estroferm
4 progesteron fitil
Aspirin
Oksapar 4000
2 progestan dex iğne kullanıyorum
Sizlerde böyle misiniz? Midem çöplük oldu acaba doktorum abartıyor mu 😔😔
Ben gunde bir coraspin ve folik asit, günde iki doz da duphaston içiyorum sadece bana da benimkiler çok az geliyor uçurum var arada

Merhaba kızlar bugün transferimin 6. günü bitti hiç belirtim yok göğüslerde şişlik vs kasık ağrısı bel ağrısı halsizlik yok sadece ayaklarımın altı ağrıyor ve bacaklarıma vuran bir ağrı saplanıyor arada kasıklardan ve arada minik batma hissediyorum ama o da çok nadir onun dışında hiç transfer olmamış gibiyim böyle olanlar var mı?

X